El Nano Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Včera při závodě byl zraněn traťový komisař a svým zraněním podlehl v nemocnici :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Nešťastná nehoda, ale závod jinak moc pěknej. Hlavně ke konci souboj Alíka s Hamiltonem. A tentokrát se i Massa celkem snažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Dneska to na Silverstone nemělo chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 V Německu Massa opět nepotěšil, taková začátečnická chyba a všechno pryč Alík se pěkně snažil a jel na hraně v posledních kolech, bohužel na Lotusy nestačil, tak snad přístě Jsem velice zvědav, jaký trest vyměří limonádám za sejmutí kameramana, naštěstí se mu nic moc nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Dnešní závod byl slušnej. Nejlepší podívaná byla na souboj první pětky. Bohužel Ferrari je poslední dobou ve špatné formě a dál se propadá v žebříčku. Velice mě potěšila informace, že se příští rok pojede v Rakousku. Již delší domu uvažuji nad tím, že bych se zajel podívat ne nějakou VC a Rakousko je další ve hře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 VC Rakouska potěší hodné fandů fandů člověk to bude mít kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Dnešní závod byl slušnej. Nejlepší podívaná byla na souboj první pětky. Bohužel Ferrari je poslední dobou ve špatné formě a dál se propadá v žebříčku. Velice mě potěšila informace, že se příští rok pojede v Rakousku. Již delší domu uvažuji nad tím, že bych se zajel podívat ne nějakou VC a Rakousko je další ve hře.to je sice pravda, jen je nutno počítat s cenou vstupenky v ceně středně drahých nových automatických švýcarů. Biletka na VC Belgie ve Spa, nic exkluzívního, žádná gold tribuna, mne před 2 lety vyšla na bratru 600 EURO po slevě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Konečně se zadařilo Hamiltonovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Tak Hamiltonovi to vylozene nepreju..nic proti, ale s jeho chovanim, zlatej Vettel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Tak Hamiltonovi to vylozene nepreju..nic proti, ale s jeho chovanim, zlatej Vettel.. Já teda nemusím ani jednoho, ale Hamilton mi nepřipadá jako křivák, na rozdíl od Vettela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Neviděl bych to tak tragicky: http://www.cestyzasportem.cz/?node=2338 to je sice pravda, jen je nutno počítat s cenou vstupenky v ceně středně drahých nových automatických švýcarů. Biletka na VC Belgie ve Spa, nic exkluzívního, žádná gold tribuna, mne před 2 lety vyšla na bratru 600 EURO po slevě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Já teda nemusím ani jednoho, ale Hamilton mi nepřipadá jako křivák, na rozdíl od Vettela.Krivaci to jsou.. To je fakt, problem bych videl v tom ze Hamilton je frajirek, kterej si mysli ze prevalcuje vsecky ostatni. Vettel aspon nema takovy kecy.. Doby ˇhakiinena a Schumiho kdy se neco na trati delo jsou bohuzel pryc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 tak z Hamiltona jsem měl dneska velkou radost. Neuspěch Fernanda, mě ani tak nemrzí...jako spíš se.re...Ferrari a nejsou schopni postavit vítezné auto a to jak nemusím Red Bull a Vettela, tak by se mi docela líbilo kdyby Alik nastoupil příští rok k nim místo Webbera a názorně předvedl jaký je rozdíl mezi výborným jezdcem, jakým Vettel bezesporu je a mezi excelentním, jakým je Alonso...toť vše..jo možná ještě to, že se mi poslední dobou nelíbí, to jakým směrem se celá F1 ubírá...no nic...stejně budu fandit a sledovat dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Nevím jak moc dobre by fungovalo spojeni Vettel a Alonso v jednom týmu . Řekl bych, ze ani jeden v by se nespokojil stim, ze by byl týmová dvojka a jezdit na dva lídry to nefunguje. Pro mne by to bylo strašně mít v týmu Alonsa, nevím proč, ale je mi děsně nesimpatickej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Neviděl bych to tak tragicky: http://www.cestyzasportem.cz/?node=2338za tu cenu předpokládám, že jsi někde kilometr od okruhu za plotem... http://www.gptours.cz/cs/shop/gp-formule-1/vstupenky-f1-belgie.html?gclid=CLCwlbOV1LgCFUUd3god2RkAYA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Nevím jak moc dobre by fungovalo spojeni Vettel a Alonso v jednom týmu . Řekl bych, ze ani jeden v by se nespokojil stim, ze by byl týmová dvojka a jezdit na dva lídry to nefunguje. Pro mne by to bylo strašně mít v týmu Alonsa, nevím proč, ale je mi děsně nesimpatickej.to je jasný, že by to nefungovalo, jeden z nich by šel hned další zezónu jinam. Takže se to nestane. Proč by to RB dělal když Vettel pro ně jezdí a vyhrává. A Alonso by tam podlě mě taky nešel, protože by nesnesl pomyšlení, že by byl týmová dvojka. Aspoň ze začátku. Já jsem to zmínil proto, že se teď objevily nějaké spekulace na netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 za tu cenu předpokládám, že jsi někde kilometr od okruhu za plotem... http://www.gptours.cz/cs/shop/gp-formule-1/vstupenky-f1-belgie.html?gclid=CLCwlbOV1LgCFUUd3god2RkAYAFrostie, to je cena pouze za vstupenku na všechny 3 dny? Není to žádný zájezd nebo tak něco...Bronze - Místa k stání pá+so+ne 4.290,00 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Prosím ctěnou Scuderii Ferrari, ať jde laskavě do pr.dele fakt už!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Náhodou 3. tréning celkem ušel. Ale kvalda teda katastrofa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 i ta druhá část kvaldy ušla. Vždyť Alonso tam měl nějak 3. nebo 2. nejrychlejší čas...a pak to tak po.serou když začne pršet...bez komentáře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se