Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano Alonso, se propracoval parádně. Jenomže stejně bude mít hoňky aby se dotáhnul na Vettela v šampionátu :/ škoda Massy, měl nějakej vadnej kontakt na volantu a proto mu nefugoval KERS...

Jo a Ham, jakožto ambasador IWC, tam má opravdu hodinky. Už jsem to někdy postoval do vlákna "Co nosí VIP" :)

Odesláno

Jo a Ham, jakožto ambasador IWC, tam má opravdu hodinky. Už jsem to někdy postoval do vlákna "Co nosí VIP" :)

Díky za objasnění, přes noc mi to vrtalo hlavou :-)

Já bych si tipnul Hamiltony :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ten Jettel mě s.re ještě víc než ubrečenej Montezemolo. Takovel správnej hodnej šikovnej kluk, co může bejt občas pěkná sv..ně. Klon Schumachera!

Nekamenovat :lol2:  

Odesláno

To, jo, až půjde Alonso do Lotusu a Kimi do Ferrari :-)

To se asi nestane,Kimi je dost neustupčivý a to by se jim tam nezamlouval,navíc by tam asi hrál druhé housle a jeho povaze to nesedí.

Odesláno (upraveno)

Nehrál by tam druhé housle, hodně nahlas se mluví, že Alonso půjde do Lotusu, a Kimi tím pádem by byl jasná jednička u Ferarri, včera o tom mluvili i v RTL.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

hah..to se asi nestane...proč by ALO odchazel od Ferrari k Lotusu. Jako napadá mě pár důvodů, ale prostě od Ferrari se snad ani neodchází. Jestli tam půjde Kimi, tak to bude zajimavý. Žádná předem daná jedička a prostě by se mohlo jezdit bez režie do pozdější části sezony a taky to pomůže v poháru konstrukterů a v jezdeckém taky, když budou obě červený auta pravidelně dojíždět nahoře a obírat o body  limonády.

Odesláno

No je pravdou že Kimi už sáhl na titul ve Ferrari,ale to by musel Alosno jinam,protože tahle kombinace tu už byla a nevyšla.K Vettlovi,já bych ho posadil do jiného stroje,už byli debaty o tom jak by to zvládnul a proto ho nějak nechtějí uvádět do ,,síně slávy".

Odesláno

Alík a Lotus? Proč bych odcházel ke stáji, která není schopná platit vlastní jezdce? Doufám, že se dá Kimi dohromady s Alíkem.

Hlavně ať jde Massa už do důchodu třeba, jestli ho tam zas nechají, tak mi asi praskne cévka.

Odesláno

asi to sem úplně nepatří, ale Alonso(pravděpodobně s bankou Santander) koupili cyklistickou profistáj Euskaltel

Odesláno

Hm, zajímavý, s tím přestupem Raikkonena. Byla by to nejsilnější dvojice v šampionátu, přičemž Alonso je nejlepší současný jezdec. Ale silného kolegu nikdy nesnesl, to mi tam moc neštymuje...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...