Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

jo to jo...jediný předjetí, které jsem zaregistroval, byl Kimi ke konci závodu...jinak nuda a děs...v průběhu jsem odcházel a ani do konce jsem nedokoukal (to se mi normálně nestává!). Prostě se to nedá srovnat s klasickými okruhy jako Monza, Spa, Silverstone, Circuit de Catalunya a další...

a jako když se na to tak dívám tak letos vyhrálo závod jenom 5 jezdců...a RBR (schválně neříkám Vettel, i když zas to nemůže být jenom autem) je všechny válí

• Vettel 7x
  • Alonso 2x
  • Hamilton 1x
  • Kimi 1x
  • Rosberg 2x

...jo a Webber bude mít v Koreji penalizaci 10 míst na startu...

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

Chlapi upřímně, koho to poslední roky baví? Sice jsem jenom průměrnej divák (nesleduju vývoj, sleduju prakticky jenom závody asi tak 17let) ale podle mě je to čím dál větší nuda- a přitom každej rok vymýšlí co se dá, aby to bylo zajímavější, ale RedBull si jede poslední roky jede to svoje....je to škoda- kde jsou ty doby co si to Schumacher rozdával do posledních závodů s Hakkinenem, Hillem, Villeneuvem, koneckonců nemusím ani tak moc zpátky...zkrátka mi vadí taková ohromná dominance jedné stáje, člověk to už skoro od půlky sezony nemusí sledovat a pak to ztrácí to kouzlo... a i samotný závody jsou o ničem- Vettel odstartuje a pak jen navyšuje náskok, poslední kolo by mohl skoro i odcouvat....no nic, musel jsem se vypovídat, sorry

Návštěvník Snow
Odesláno

Rozebíráte každou zhovadělost, proto mě zaujalo, že jste se nepozastavili nad sestavou Ferarri pro příští rok, která bude ve složení Alonso, Räikkönen.

Odesláno

Jelikož jsem se kvůli nemoci malého pohyboval po dlouhé době o víkendu v baráku, tak jsem to nadšený zapnul a máš recht" Nudnější záležitost jsem dlouho neviděl, otevřel si k tomu knížku a po chvíli tv vypnul, protože mě tv rušila" Asi jsem chytil blbej závod, ale to byla opravdu ztráta času, pozorovat autíčka na pouti mě příjde zábavnější :wacko:  

Chlapi upřímně, koho to poslední roky baví? Sice jsem jenom průměrnej divák (nesleduju vývoj, sleduju prakticky jenom závody asi tak 17let) ale podle mě je to čím dál větší nuda- a přitom každej rok vymýšlí co se dá, aby to bylo zajímavější, ale RedBull si jede poslední roky jede to svoje....je to škoda- kde jsou ty doby co si to Schumacher rozdával do posledních závodů s Hakkinenem, Hillem, Villeneuvem, koneckonců nemusím ani tak moc zpátky...zkrátka mi vadí taková ohromná dominance jedné stáje, člověk to už skoro od půlky sezony nemusí sledovat a pak to ztrácí to kouzlo... a i samotný závody jsou o ničem- Vettel odstartuje a pak jen navyšuje náskok, poslední kolo by mohl skoro i odcouvat....no nic, musel jsem se vypovídat, sorry

Odesláno (upraveno)

Jelikož jsem se kvůli nemoci malého pohyboval po dlouhé době o víkendu v baráku, tak jsem to nadšený zapnul a máš recht" Nudnější záležitost jsem dlouho neviděl, otevřel si k tomu knížku a po chvíli tv vypnul, protože mě tv rušila" Asi jsem chytil blbej závod, ale to byla opravdu ztráta času, pozorovat autíčka na pouti mě příjde zábavnější :wacko:  

No nekecej, tys byl celý víkend doma.To jsi musel trpět jako zvíře................... :lol2:

Jinak krom toho taxíku na konci nic moc..............myslím ty formule.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

náhodou Marquez to pěkně oživuje, kluk šikovnej

tak určo je to megatalent,měl jsem trošku obavy z jeho příchodu a toho co by mohl provádět za prasárny,ale je vidět že umí.....i když můj kůň je jinej 46_Valentino_Rossi-logo-84DE029DF9-seekl

Odesláno

já taky fandil dlouhou dobu Valemu, dokonce mám i kšiltovku a tričko, ale ani jsem to nenosil :D ale on té doby co přišel Marc, tak hlavně mu a Vale mi stačí když dojede na bedně nebo ještě líp před Chorchem a Danim

Odesláno

já taky dlouhodobě Valemu fandím bez ohledu na to jak poslední roky dojíždí,věřím že nám ještě ukáže pořádný závodění v Moto GP,bohužel letos Repsol jede jak z praku,tak uvidíme jak se Yamaha s tím ještě popere díky nové převodovce

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Když se tak dívám na relativně poklidnou Koreu, tak převedeno do praxe, jezdit v MB (ten zlomený čumák) a mít na něm obutý Pirelli (odtrhlý běhoun), tak se bojim i na dálnici okolo Berlína :-)

edit: a bejt Webberem, tak vozím napříště extra hasičák . . .

i když . . . vždy může v klidu počkat až přijede něco jako hasičský auto . . LOL

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

co to je zase...předjel Vettel aspoň jednoho soupeře? Je to bez pochyby dobrý jezdec, jinak by si nemohl jet pro 4 titul v řadě, ale prostě nevím, a to neví nikdo, do jaké míry za to může Newey a jeho auto...ale však to jednou přijde...snad :D

A jinak se bylo na co koukat, hlavně v závěru. Alik sice až P6, ale teď už to je stejně jedno...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...