ava Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Bohužel RTL má smlouvu už jen na tuto sezonu za podmínek z r. 2010. Od sezony 2016 již nebude RTL vysílat přenos F1
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 ja pozeram na Sporte alebo aj RTL
Návštěvník swanieck Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Mega nuda na druhou, jeden z nejhorší komentářů zmateného Richtera a číňani, kteří nedokážou uklidit auto z cílové rovinky - takhle rizoto z "Bóóóbika" to by jim šlo lépe...... nechápu, že jsem to vydržel až do konce a že už dávno nejsem někde venku. Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem swanieck
MadButcher Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Jestli slysis Richtra tak koukas na Sport2, staci prepnout na tomto kanalu zvukovou stopu na SK a Richtr je pryc jako mavnutim kouzelneho proutku. Ti Slovaci se daji poslouchat uplne v pohode.
tommas4 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Protože jsem měl nějakou práci tak jsem ani neuvažoval že bych se (letos poprvé!) díval.Teď jsem si otevřel takový ten kolo za kolem komentář abych si to přečetl a to je úplně k pláči,05. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa10. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa16. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa20. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa25. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa30. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa35. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Bottas (Massa je v boxech)40. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa45. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa50. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa55. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa jako dlouhodobý fanda nevím jestli mám brečet nebo se nahlas vysmát . . .
spineshank Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Tak dnešek velká nuda,....už se těsim na večer na Moto GP....to bude jiná podívaná a hlavně to budou závody ve všech třídách,ne jak ježdění dokola za sebou jako v F1....xD
MadButcher Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Tak ja se zase tesim na vecer na NASCAR. Vim ze to nekomu prijde jako nudne jezdeni porad dokola na ovalu, ale neni to tak, tady se skutecne az do konce nevi kdo vyhraje, ne jako dnesni zavod F1 viz prispevek tommas4.
obchodnik-o3 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Jestli slysis Richtra tak koukas na Sport2, staci prepnout na tomto kanalu zvukovou stopu na SK a Richtr je pryc jako mavnutim kouzelneho proutku. Ti Slovaci se daji poslouchat uplne v pohode.tak to som vobec netusil, ze sa tam da zmenit stopa, len som sa divil, ze stale chyba ten avizovany spolukomentar od rosinu atd.
utrejch Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Nejvetsi zabava je videt Rosberga narikat a svalovat vinu na vsechny okolo.
Návštěvník dabelM Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Jj, dneska to byla dost velká nuda. Škoda. Snad závod za týden v Bahrajnu bude více vyhovovat díky počasí Ferrari :-)
MadButcher Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Nejvetsi zabava je videt Rosberga narikat a svalovat vinu na vsechny okolo. tvl, ja jsem cetl "Rosenberga", jsem myslel ze to patri k tomu boxu ze ktereho utekl jak mala holka.
MadButcher Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) tak to som vobec netusil, ze sa tam da zmenit stopa, len som sa divil, ze stale chyba ten avizovany spolukomentar od rosinu atd. Sport2 to udelal velmi inteligentne, ve streamu jsou dve zvukove stopy, jedna CZ druha SK, treninky, kvalifikace i studio jedou v obou stopach to same a jenom na zavod se to rozdeli na dva separatni komentare. Jenom tomu neudelali dostatecnou reklamu, tak o tom skoro nikdo nevi, coz je skoda protoze Richtrem si cely ten dobry projekt s vysilacimi pravy k F1 dost zazdili. Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem MadButcher
spineshank Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Kimmi udělal vybornej závod,po dlouhé době na bedně.....gratulace
vsudybyl99 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Kimmi udělal vybornej závod,po dlouhé době na bedně.....gratulaceSouhlasím konečně se iceman probouzí Sent from my iPhone using Tapatalk
MadButcher Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Nadherne na konci vycukal Rosberga
Návštěvník dabelM Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Konečně má Kimi po dlouhé době pódium a Ferrari může díky vhodně zvolené strategii soupeřit s Mercedesem. Jsem zvědavej, kam se teamy posunou při prvním závodě v Evropě.
Návštěvník swanieck Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Dnes GP Monaco..........no byla to nuda jako pokaždé, ale v závěru to byl akční zmatek nad zmatek a překvapivá zápletka u tým Mercedes......"kyselé xichty" Rosberg vs Hamilton pokračují
wave ceptor Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 no mercedes to suverénímu Hamiltonovi řádně pokašlal.......nebo to nebyla náhoda....
Návštěvník swanieck Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 ovšem kdo máte možnost sledovat SLOVAK SPORT TV1 v HD kvalitě, tak si užijte přímý přenos Indy 500...............to bude jistě výživnější divadlo
Návštěvník swanieck Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Indy 500senátoři, herci, zpěváci a jiná VIP verbež, US ARMY vojáčci, God Bless America, přelety stíhaček Blue Angels, zpívané hymny, přípitek vítězem mlékem přímo z vemen Indianských krav.......to je alespoň správnej tyjátr "Ladies And Gentlemen, Start Your Engines!!!"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se