Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bohužel RTL  má smlouvu už jen na tuto sezonu za podmínek z r. 2010. Od sezony 2016 již nebude RTL vysílat přenos F1  :frusty:

• po 2 týdnech...
Návštěvník swanieck
Odesláno (upraveno)

Mega nuda na druhou, jeden z nejhorší komentářů zmateného Richtera a číňani, kteří nedokážou uklidit auto z cílové rovinky - takhle rizoto z "Bóóóbika" to by jim šlo lépe......

nechápu, že jsem to vydržel až do konce a že už dávno nejsem někde venku. 

Upraveno uživatelem swanieck
Odesláno

Protože jsem měl nějakou práci tak jsem ani neuvažoval že bych se (letos poprvé!) díval.
Teď jsem si otevřel takový ten kolo za kolem komentář abych si to přečetl a to je úplně k pláči,

05. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
10. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
16. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
20. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
25. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
30. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
35. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Bottas (Massa je v boxech)
40. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
45. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
50. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa
55. kolo průběžné pořadí: 1. Hamilton 2. Rosberg 3. Vettel 4. Raikonnen 5. Massa

jako dlouhodobý fanda nevím jestli mám brečet nebo se nahlas vysmát . . .

Odesláno

Tak dnešek velká nuda,....už se těsim na večer na Moto GP....to bude jiná podívaná a hlavně to budou závody ve všech třídách,ne jak ježdění dokola za sebou jako v F1....xD

Odesláno

Tak ja se zase tesim na vecer na NASCAR. Vim ze to nekomu prijde jako nudne jezdeni porad dokola na ovalu, ale neni to tak, tady se skutecne az do konce nevi kdo vyhraje, ne jako dnesni zavod F1 viz prispevek tommas4.

Odesláno

Jestli slysis Richtra tak koukas na Sport2, staci prepnout na tomto kanalu zvukovou stopu na SK a Richtr je pryc jako mavnutim kouzelneho proutku. Ti Slovaci se daji poslouchat uplne v pohode.

tak to som vobec netusil, ze sa tam da zmenit stopa, len som sa divil, ze stale chyba ten avizovany spolukomentar od rosinu atd.   :lol2:

Návštěvník dabelM
Odesláno

Jj, dneska to byla dost velká nuda. Škoda. Snad závod za týden v Bahrajnu bude více vyhovovat díky počasí Ferrari :-)

Odesláno (upraveno)

tak to som vobec netusil, ze sa tam da zmenit stopa, len som sa divil, ze stale chyba ten avizovany spolukomentar od rosinu atd.   :lol2:

Sport2 to udelal velmi inteligentne, ve streamu jsou dve zvukove stopy, jedna CZ druha SK, treninky, kvalifikace i studio jedou v obou stopach to same a jenom na zavod se to rozdeli na dva separatni komentare. Jenom tomu neudelali dostatecnou reklamu, tak o tom skoro nikdo nevi, coz je skoda protoze Richtrem si cely ten dobry projekt s vysilacimi pravy k F1 dost zazdili.

Upraveno uživatelem MadButcher
Návštěvník dabelM
Odesláno

Konečně má Kimi po dlouhé době pódium a Ferrari může díky vhodně zvolené strategii soupeřit s Mercedesem.

Jsem zvědavej, kam se teamy posunou při prvním závodě v Evropě.

• po měsíci...
Návštěvník swanieck
Odesláno

Dnes GP Monaco..........no byla to nuda jako pokaždé, ale v závěru to byl akční zmatek nad zmatek a překvapivá zápletka u tým Mercedes......"kyselé xichty" Rosberg vs Hamilton pokračují

Návštěvník swanieck
Odesláno

ovšem kdo máte možnost sledovat SLOVAK SPORT TV1 v HD kvalitě, tak si užijte přímý přenos Indy 500...............to bude jistě výživnější divadlo

Návštěvník swanieck
Odesláno

Indy 500

senátoři, herci, zpěváci a jiná VIP verbež, US ARMY vojáčci, God Bless America, přelety stíhaček Blue Angels, zpívané hymny, přípitek vítězem mlékem přímo z vemen Indianských krav.......to je alespoň správnej tyjátr

"Ladies And Gentlemen, Start Your Engines!!!"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...