Lamiczka Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Paráda, taky se připojuju, moji kamarádi se zatím moc svoje šuplíky neodkrývají, ale jedny primky se tam už taky našly :-)
Melly Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Zdravím, musím se Vám pochlubit, co jsem získal za pivo v pátek v místní hospodě. Jeden přísedící kolega se mi nedávno zmínil, že má doma jakýsi modrý primky z mládí, a protože nejdou už asi dvacet let, tak jak je najde, že mě je dá. Nedával jsem tomu moc šancí, páč u piva se toho moc nakecá, a v pátek jsem byl mile překvapen. Donesl Igeny, modrý a v dost luxusním stavu. Nefunkčnost spočívala v tom, že byl vypaden rubín z můstku setrvačky. Rubín dokonce plaval ve strojku a tak oprava byla velice jednoduchá asi na deset minut. Od soboty rána jdou bez přetržky a udělaly jen deset vteřin do plusu. Mám z nich obrovskou radost a tak mě promiňte moje chlubení. Jen ty fotky nic moc. Nejsem fotograf.Sakryš asi chodím na pivo se špatnými lidmi zatím jsem od kámošů žádné primky nedostal a zrovna modré Igeny bych moc rád :-)
Tikal Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Včera jsem šel z Míráku na Jiřího z Poděbrad a po cestě jsem trefil na dvě starožitnictví, v jednom jsem si koupil za pár korun dýmku a v druhém, také vlastně za pár korun : Jsou v chodu, strojek čistý, ciferník slušný, tedy až na tu prasklinu mezi 11-2, pouzdro ve velmi slušném stavu, jen korunka je z bůhví čeho a vyměním vložku lunety, asi... No a ještě jeden strojek se slušným cifrem a ručkama z Aukra
MaraThon Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Krásná práce Radku, štěstí přeje připravený
Tikal Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Jasně, už jenom červené, modré a okrové a mám to celé
klasik51 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 To by mne zajímalo, v kterém to bylo, tuhle cestu mám zmáklou. Ale jinak, no, no, no tak dobře, no.Gratuluju a ...................i Ti je přeju. Ale nevim, jestli je to uplně upřimně. A zajímala by mne ta fajfka, ale to si asi přečtu někde jinde, že?
klasik51 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Jasně, už jenom červené, modré a okrové a mám to celé A vše dvakrát, s bílou a s černou lunetou.
Tikal Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 To by mne zajímalo, v kterém to bylo, tuhle cestu mám zmáklou. Ale jinak, no, no, no tak dobře, no.Gratuluju a ...................i Ti je přeju. Ale nevim, jestli je to uplně upřimně. A zajímala by mne ta fajfka, ale to si asi přečtu někde jinde, že? Jasně Zdendo, bude z toho fotoreportáž a tobě speciálně se ta dýmka bude určitě líbit. Jinak zpátky k hodinkám, včera jsem je trochu natáhl a hodina na nich uběhla za 45 minut, tak jsem si říkal, ok, hodím je do balíčku, co půjde k hodináři, ale dnes ráno už nešly, tak jsem je seřídil a natáhl úplně a světe div se běží přesně.
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Tyhle strojky, když dožívá pero, tak občas zrychlí.
odjinud Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Jeden kousek, co mi chyběl... výměnou od místního člena. Akorád řeším ručky, nemáte někdo jedny navíc?(klidně i bílé)
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Jestli je chceš do sbírky, tak budeš spíše potřebovat původní dýnko...
odjinud Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Celý pouzdro je tzv. renovační, ale to beru jako plus. Origo už mám troje, aspoň je nějaká změna.
coppola Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Hmm pekne, jak to tuprocitam, tak asi budu muset taky nejak vyrazit. Sporty Igen by se mimoooc libily.
Happycz Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ahoj, dnešní úlovek z Koblenky. Uvnitř kal. 68.3, lumi kupodivu funkční mimo hodinový ručky, ta je špinavá. Pardon za vlas na první fotce, foceno mobilem.
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ahoj, dnešní úlovek z Koblenky. Uvnitř kal. 68.3, lumi kupodivu funkční mimo hodinový ručky, ta je špinavá. Pardon za vlas na první fotce, foceno mobilem. Pěkný úlovek!!!!
odjinud Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Pěkný věnování! :-) ... podle korunky koukám, že je majitel poctivě využíval a měl pevný stisk - no jo, asi fakt voják z povolání :-))
Hardslimer Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Me by jen zajimalo co se dotycnemu saldatovi stalo v 7:45 ?!Vypada to na prejetou pazouru tankem! :-) ( viz posledni foto cifru. )
Happycz Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Takový úlovek mě udělá vždy radost. Hlavně cena byla více než lidová. Pan netušil co prodává. Doufám ze ten cifr půjde zrestaurovat....
PetrCB Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Cifr půjde koupit za pár korun origo - mě se povedlo hned dva ze starejch zásob na http://www.antik-prim.cz Já tam koupil od Accutrona tyhle do zásoby na renovaci - http://www.antik-prim.cz/obchod/nepouzity-cerny-ciselnik-do-prim-sport-kal-68-734.html Modrej tam jeden je, ale taky nic moc ... nebo číhat Aukro a bazoš ... jestli jako já nepospícháš, tak časem určitě seženeš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se