Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, musím se Vám pochlubit, co jsem získal za pivo v pátek v místní hospodě. Jeden přísedící kolega se mi nedávno zmínil, že má doma jakýsi modrý primky z mládí, a protože nejdou už asi dvacet let, tak jak je najde, že mě je dá. Nedával jsem tomu moc šancí, páč u piva se toho moc nakecá, a v pátek jsem byl mile překvapen. Donesl Igeny, modrý a v dost luxusním stavu. Nefunkčnost spočívala v tom, že byl vypaden rubín z můstku setrvačky. Rubín dokonce plaval ve strojku a tak oprava byla velice jednoduchá asi na deset minut. Od soboty rána jdou bez přetržky a udělaly jen deset vteřin do plusu. Mám z nich obrovskou radost a tak mě promiňte moje chlubení. Jen ty fotky nic moc. Nejsem fotograf.

Sakryš asi chodím na pivo se špatnými lidmi :D zatím jsem od kámošů žádné primky nedostal a zrovna modré Igeny bych moc rád :-)

Odesláno

Včera jsem šel z Míráku na Jiřího z Poděbrad a po cestě jsem trefil na dvě starožitnictví, v jednom jsem si koupil za pár korun dýmku a v druhém, také vlastně za pár korun :

20160126_084141.jpg

20160126_084152.jpg

20160126_084204.jpg

IMG_20160126_090907.jpg

Jsou v chodu, strojek čistý, ciferník slušný, tedy až na tu prasklinu mezi 11-2, pouzdro ve velmi slušném stavu, jen korunka je z bůhví čeho a vyměním vložku lunety, asi...

No a ještě jeden strojek se slušným cifrem a ručkama z Aukra

20160126_084340.jpg

20160126_084411.jpg

Odesláno

To by mne zajímalo, v kterém to bylo, tuhle cestu mám zmáklou. Ale jinak, no, no, no tak dobře, no.

Gratuluju a ...................i Ti je přeju. Ale nevim, jestli je to uplně upřimně. :cheers:

A zajímala by mne ta fajfka, ale to si asi přečtu někde jinde, že?

Odesláno

To by mne zajímalo, v kterém to bylo, tuhle cestu mám zmáklou. Ale jinak, no, no, no tak dobře, no.

Gratuluju a ...................i Ti je přeju. Ale nevim, jestli je to uplně upřimně. :cheers:

A zajímala by mne ta fajfka, ale to si asi přečtu někde jinde, že?

Jasně Zdendo, bude z toho fotoreportáž a tobě speciálně se ta dýmka bude určitě líbit.

Jinak zpátky k hodinkám, včera jsem je trochu natáhl a hodina na nich uběhla za 45 minut, tak jsem si říkal, ok, hodím je do balíčku, co půjde k hodináři, ale dnes ráno už nešly, tak jsem je seřídil a natáhl úplně a světe div se běží přesně.

Odesláno

Jeden kousek, co mi chyběl... výměnou od místního člena.

Akorád řeším ručky, nemáte někdo jedny navíc?

(klidně i bílé)

post-22024-0-97961600-1454166049_thumb.jpg

post-22024-0-25565300-1454166076_thumb.jpg

Odesláno

Pěkný věnování! :-)

... podle korunky koukám, že je majitel poctivě využíval a měl pevný stisk - no jo, asi fakt voják z povolání :-))

Odesláno

Cifr půjde koupit za pár korun origo - mě se povedlo hned dva ze starejch zásob na http://www.antik-prim.cz

Já tam koupil od Accutrona tyhle do zásoby na renovaci - http://www.antik-prim.cz/obchod/nepouzity-cerny-ciselnik-do-prim-sport-kal-68-734.html

Modrej tam jeden je, ale taky nic moc ... nebo číhat Aukro a bazoš ... jestli jako já nepospícháš, tak časem určitě seženeš ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...