Nodus Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Dobře, asi jsem pochopil blbě poznámku Jefuraka, že nápisy spolu nekošpondujú (neshodují se).Chápu, že význam těch slov je jiný jak píše Kerob, ale asi jsem si mylně vysvětlil, že by tyto obanápisy neměly být na jedněch hodinkách.Takže otázku položím jinak: mohly se hodinky s tímto dýnkem a s uvedenými nápisy na dýnku přivýrobě potkat? Respektive, ví někdo, zda polotovar, který jsem vložil na foto je bastl nebo se totakto mohlo vyrábět?Lépe svou úvahu nevysvětlím.
Nodus Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Oprava otázky: Mohly se hodinky s tímto dýnkem a s uvedenými nápisy na ciferníku při výrobě potkat?Respektive, ví někdo, zda polotovar, který jsem vložil na foto je bastl nebo se to takto mohlo vyrábět?
bohus76 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Vyrábělo se to tak,ale u většiny jsem viděl klasické dýnko bez nápisů .
Nowis Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Nebudeš jediný, kdo to pochopil tvým způsobem.Věřím, že se takhle klidně mohli potkat už v rámci fabriky a tedy následně jít spolu do světa.
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Včerejší úlovek "polistopadové" Prim výroby...
johny350 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Dnes bola burza starožitností v TN, primiek bolo vela, aj nejaké televize som videl vo všelijakých stavoch, mňa však zaujímali hlavne diplomaty a skorodiplomaty, avšak záujemcov bolo samozrejme veľa, najlepšie kúsky boli hneď vypredané a tieto zostatkové boli v hroznom stave a za velké peniaze, neviem či tu môžem uvádzať sumy, letecké sporty som nestihol odfotiť číslo, vrámci toho že tam predával aj parexo diely tak som neni úplne presvedčený o nich 100% originalite, aj keď stav bol velmi pekný. Nakoniec som nič z toho nezobral, uvádzam to tu len ako zaujímavosť, dúfam že to nevadí. Aj keď som nevychytal žiadne poriadne primky, potešil som sa docela peknými Junghansami (pardon za mierny offtopic) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Hardslimer Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Ze si ty letecke sporty nevyfotil, nevadi. Vzadu je totiz cislo 215. :-) Upraveno 4. února 2017 uživatelem Hardslimer
Hardslimer Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Mimochodem, ty vpravo od nich + igen cifr jsou taky prasexo.
johny350 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Mimochodem, ty vpravo od nich + igen cifr jsou taky prasexo.hneď sa mi zdali podozrivé, viem aj kolko si za ne pýtal ale neviem či je povolené tu uvádzať ceny Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Hardslimer Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Zadne takove pravidlo, ktere by zakazovalo uvadet cenu u hodinek, tady neexistuje. Ba naopak. ;-)
Skarohlid Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Taky by mne zajímalo za kolik smaží prodejce Parexo fíky.....
johny350 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 za tie letecké chcel myslím 250? a za tie PS2 150?, za tie obžraté diplomaty 120? a za tie skorodiplomaty 80?, navyše diplomaty nefungovali, tie zlaté skorodiplomaty tiež nie a tie chromové sa mi zdá že išli Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Hardslimer Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Priste se ho zeptej, jestli ty sporty jsou original Prim. Pokud ti bude tvrdit, ze ano, tak mu rekni, ze je lhar. Pokud ti vsak potvrdi, ze to jsou kopie, tak je vse vporadku. To, ze za ne chce takovou palku je uz jen jeho vec. ;-)
johny350 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 ani nebolo treba sa pýtať, len čo som ich chytil do ruky spustil aké sú to vzácne originál letecké primky Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Hardslimer Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Tak to by bylo neco na me!Udelal bych mu tam scenu, jak cikanka na socialce. :-)
straspol Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Tak to by bylo neco na me!Udelal bych mu tam scenu, jak cikanka na socialce. :-)Předveď
Hardslimer Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Jedna se o hlasity emotivni projev, ktery ma zpusobit litostivy pocit cilove osoby, ale zaroven vyhruzkami ji pripomenout, ze by mohlo dojit i k nasili, pricemz je kladen duraz na rasovou diskriminaci osoby projevujici se. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se