skodna Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Jo to je taky možnost. Bohužel pro cifernik v tomto případě ta horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Dnešní burza. Nemohl jsem ho tam nechat za 50 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 (upraveno) Dnešní ochutnávka z veteše:) Narazil jsem na pozůstalost po pánovi co dělal technika a osvětlovače na Barandově. Vzpomněl jsem si na jednoho váženého člena, který do tohoto řemesla fušuje:) Jedná se o velice zajímavé dokumenty, takže pokud by byla zvědavost a zájem. Mám to u sebe. Upraveno 5. července 2020 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 A kde se prosim nachazi takovy blesak? To neni U Elektry,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Je to "ZBOŽÍČKO NEJLEPŠÍ" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 No se na zbozicko chystam uz asi mesic, ale rodina vzdycky rozhodne ze se mi tam vlasne vubec nechce. A tenhle vikend bude zrejme ve stejnem duchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Před hodinou, Lucky Lucaso napsal: No se na zbozicko chystam uz asi mesic, ale rodina vzdycky rozhodne ze se mi tam vlasne vubec nechce. A tenhle vikend bude zrejme ve stejnem duchu... “Jestli si ten blesak neprosadis tam ses u me mrtvej Homolka” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 (upraveno) škoda že mám prahu od ruky niečo na morave bližšie k slovensku prípadne v Brne nieje? Na Slovensku som nič nenašiel alebo len neviem hľadať ? respektíve som našiel len dve podujatia teraz v lete a aj to neviem či tam budú hodinky Upraveno 10. července 2020 uživatelem City Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 V 9. 7. 2020 v 22:02, Alex77 napsal: “Jestli si ten blesak neprosadis tam ses u me mrtvej Homolka” No,takze zase klasika. Dnes bohuzel v praci a zitra taky nic, pac si rodinka porucila privest na chatu zasoby... A to je furt neco. Ja budu mit klid opravdu az v hrobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 před 23 hodinami, City napsal: škoda že mám prahu od ruky niečo na morave bližšie k slovensku prípadne v Brne nieje? Na Slovensku som nič nenašiel alebo len neviem hľadať ? respektíve som našiel len dve podujatia teraz v lete a aj to neviem či tam budú hodinky No ono to tady je taky kolikrat na prd s tema hodinkama a vecma okolo. Proto jsem se ptal kde ten blesak je. Protoze kdyz tam jdu ja, tak tam podobny poklady moc nejsou. Me to prekvapilo. Vetsinou jsou tam sami sroty a u nich postavaji ruzny individua ktery prskaj ze nic neprodali.... A nebo mam proste smulu a dostanu se tam az kdyz je vsechno probrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Ja to mam chvalabohu na skok do viedne. Je to moj nedelny ritual. Mam tam rodinu. Vzdy vysadim moju polovicku u nich a ja letim na blesak. Na obed som uz u nich aj ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Na Cervenom Kameni byvali fajn burzy, teraz neviem v akom to je stave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Teraz 25 by tam mala byt burza, ale žiaľ mme to nevychádza . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Kuchynsky set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Dneska z blešaku, chtěl jsem se zeptat jestli jste se již setkali s tímto číselníkem. Je jakoby reliéfní ok kraje ke středu. Na fotkách je to špatně vidět, jsou to rychlocvaky mobilem. Díky Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Ahoj jsem tu nový, a dnes jsem pořídil toto :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Neni to z bazaru ani zastavarny, ale behem poslednich 3-ech tydnu zemreli babicka i deda a ja ted resim uklid ve starem baraku. Bydlela tam i maminka babicky (moje prababicka), ktera zemrela nekdy pred 30-ti lety. A vzpominam si, ze mela takove male primky na uzkem reminku... No a vcera sem je nasel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Gratuluji, dobrá práce. Ať i nadále slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Dík za oživení tohoto mnou oblíbeného vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Skodna: Diky, asi zustanou v hodinkovnici vedle hodinek od dedy a sem tam je trochu pozmoulam v ruce ;-). Jan: Ano, "oziveni" je v tomto pripade presne :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se