straspol Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Prim Dragman. tady a tady. Nedávno jsem taky na jedny narazil.Ty jsou tak hezký...asi se mi tak líbí, protože je nesbírám
PetrM Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Pánové, dík, ale to víte, klasika je klasika. Tohle je Eltonovská produkce, která si teprve hledala svou cestu. Je to vidět na všem. Imitace lunety, pouzdro ještě není v oceli, baterkáče (no budiž, ty dělají i teď), ale hlavně když je mám na ruce, pocitově je to blízko Made in PRC.
bohus76 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Ty jsou tak hezký...asi se mi tak líbí, protože je nesbírám V klidu,v pohodě,to se dá léčit
straspol Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V klidu,v pohodě,to se dá léčit Neeeneenenenenenenene, já jsem šťastnej za to že to tak je- představte si, páni, ten pocit, že Vás nějaký hodinky nechaj chladný jak padlej sníh to je tak fajn, taková naděje, že stojím oběma nohama na pevný zemi...totiž na pevným dně a je mi fajn...
Honza.manta Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Naštěstí jsem na tom úplně stejně - tohle mně absolutně neoslovuje. Jinak bych se mohl rovnou
bohus76 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Naštěstí jsem na tom úplně stejně - tohle mně absolutně neoslovuje. Jinak bych se mohl rovnou To známe, budíky mě neoslovují,nástěnné také ne a jak to dopadlo....
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tak já přidávám Dragmana se zlacenou lunetou...
Honza.manta Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 To známe, budíky mě neoslovují,nástěnné také ne a jak to dopadlo.... Dobře to dopadlo ty šťouro - mám jich jenom pár - nic, co by nešlo rozleštit do ztracena. No a těchhle pseudo primek mám taky jen pár.
straspol Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tak já přidávám Dragmana se zlacenou lunetou... Klidně- nemám je a nechci je, nepotřebuju je, nic mi neříkají
long Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Sice nevím o čem si VY DVA pacoši bavíte, ale jak říkal SCIFI když u mně byl včera, že má kamaráda a myslí si, že by mi mohl pomoci ( Psychouš) Tydle sice nejsou z bazaru ani blešáku, ale stejně u mně přistáli:
odjinud Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Ty voe, to nám tady nedělej. Než jsem si všimnul toho nápisu "quartz", tak mě málem kleplo... :-)
kerob Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Jojo, hezky,i kdyz elektricky, ale styl maji!!!
Honza.manta Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Sice nevím o čem si VY DVA pacoši bavíte, ale jak říkal SCIFI když u mně byl včera, že má kamaráda a myslí si, že by mi mohl pomoci ( Psychouš) Tydle sice nejsou z bazaru ani blešáku, ale stejně u mně přistáli:Vítej do klubu.
straspol Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Ty voe, to nám tady nedělej. Než jsem si všimnul toho nápisu "quartz", tak mě málem kleplo... :-)Naštěstí už je mám nakoukaný dost dlouho, tak jsem se nechyt- mně nedostanou.
xcelsion Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Ty Dragmany jsem taky viděl, dokonce ve dvou barevných variacích ciferníku. Cena tam byla okolo 2000 Kč, což mi přijde na takové neslané nemastné hodinky dost, takže jsem je zatím nebral. Kolik jsi za ně dal ty?
PetrM Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Ty Dragmany jsem taky viděl, dokonce ve dvou barevných variacích ciferníku. Cena tam byla okolo 2000 Kč, což mi přijde na takové neslané nemastné hodinky dost, takže jsem je zatím nebral. Kolik jsi za ně dal ty? Pokud je otázka na mě, pak 1420,-. Chtěl jsem po prodavačce slevu (byly celé zaprášené, bez origo záručáku..). Čuměla na mě, jako bych po ní chtěl ledvinu, tak jsem je vzal bez další diskuse. Ženská byla nevrlá, nejdřív jsem musel čekat, dělala nějakému malému romovi díru do ucha, pak mu tam narvala naušnici, všichni kolem řičeli, že to vypadá super. Na piercing nedošlo, naštěstí, kdoví, kam by mu to nastřelila.
long Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Ty voe, to nám tady nedělej. Než jsem si všimnul toho nápisu "quartz", tak mě málem kleplo... :-) Napadla mě z perdele retuš toho nápisu Quartz, ale to bych vy pacoči potom mohl dostat za vaše infarktové stavy na budku a to se mi popravdě jako moc nechtělo.
xcelsion Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Pokud je otázka na mě, pak 1420,-. Chtěl jsem po prodavačce slevu (byly celé zaprášené, bez origo záručáku..). Čuměla na mě, jako bych po ní chtěl ledvinu, tak jsem je vzal bez další diskuse. Ženská byla nevrlá, nejdřív jsem musel čekat, dělala nějakému malému romovi díru do ucha, pak mu tam narvala naušnici, všichni kolem řičeli, že to vypadá super. Na piercing nedošlo, naštěstí, kdoví, kam by mu to nastřelila. Tam musí být radost nakupovat Díky za info, to už je krapet přijatelnější cena.
xcelsion Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 A už přísahám, že tento týden nic nekoupím! Naštěstí je pátek a blešáky o víkendu žádný
kerob Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 hezky pavoucky,hezkyyyy.. blahopreji k ziskani
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se