martar Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 jj, někde mám stejné Ancre s bílým cifrem, od Mipových se liší jen textem Stainless... ? Antimagnetic na dýnku a červenou vteřinovkou.Mají ty Tvoje na cifru čísla tištěná nebo plastická?
Tea Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Mají ty Tvoje na cifru čísla tištěná nebo plastická? Jsou tištěná, de facto totožný model, co má Mipa vpravo, jen s bílým cifrem a červenou vteřinovkou. + v rychlosti pár mizerných fotek z mobilu Upraveno 25. září 2014 uživatelem Tea
martar Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Díky moc. Ještě se ty Tvé liší užšími ručkami.
Mipa Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 U hodinek ancre, které má Tea, je také drobný rozdíl u minutové a hodinové ručičky, které jsou tenčí a nemají krátké prodloužení na opačnou stranu od středu, oproti mým ancre.
feriGT Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Ahoj jeden úlovek z minulého týdne ( konvolut na Aukru ) , tuto verzi jsem ještě neviděl , předpokládám že se dělalo i více reklamních verzí ???
straspol Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Mám se zastřelit, nebo voběsit? Pánové odborníci, prosím Vás, napište k tomu něco jako že si to tam někdo natisknul bramborovým razítkem. Jinak jsem mrtvej Straspol. Stejně je to nějak divně nakřivo... Upraveno 24. října 2014 uživatelem straspol
Luděk Talián Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Mně to přijde jako nějaká nálepka...Rozhodně je to nakřivo...A v době, kdy se tyhle hodinky vyráběly a prodávaly u nás rozhodně GoodYear neinzeroval.Naopak inzeroval ve Formuli jedna.Takže to vidím na šikovné ruce nějakého fandy :-)Taky jsem si v té době lepil na hodinky "západní" reklamu...
accutron Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Mně to přijde jako nějaká nálepka...Rozhodně je to nakřivo...A v době, kdy se tyhle hodinky vyráběly a prodávaly u nás rozhodně GoodYear neinzeroval.Naopak inzeroval ve Formuli jedna.Takže to vidím na šikovné ruce nějakého fandy :-)Taky jsem si v té době lepil na hodinky "západní" reklamu...Souhlas.
straspol Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Děkuju. Na tom malým notasu jsem neviděl detaily- dost se mi ulevilo.
kerob Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Koukal jsem na ne taktez, ale dosel jsem ke stejnemu nazoru,jako je vyse uvedeny prispevek.Jo kdyby tam bylo AZVIL a podobne,tomu bych veril, ale toto neeeeeeee, az tak sebou nemusime nechat mlatit o zem. Tome, bud v klidu, tady vitezi logika nad infekci!!!!!
feriGT Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Pánové se samolepkou , nebo obtiskem bych se zde neodvažoval vystupovat .Je to tisk . Pokud se to oficiálně nevyrábělo bude to dle mě tovární bastl , protože barva vypadá totožně jako barva použita na indexi .
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Je to samodomo a hotovo...Tohke se ofiko nedělalo!
CollectorX Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Dovolte podělit se o nové přírůstky.
straspol Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 To je jen za dnešek? No, to jsi taky dobrej pacient...
CollectorX Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Nene, to je za minulou sobotu, oslovil mě pán na sběratelské burze s kazetou v ruce a tohle byl výsledek.
Honza.manta Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Ahoj jeden úlovek z minulého týdne ( konvolut na Aukru ) , tuto verzi jsem ještě neviděl , předpokládám že se dělalo i více reklamních verzí ??? Lidová tvořivost. Když mi bylo ...náct, tak jsem taky několikery primky podobně tunil.
yetti84 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Lidová tvořivost. Když mi bylo ...náct, tak jsem taky několikery primky podobně tunil.Než je dal prodejce na aukro tak mi je nabízel. Na téhle fotce je vidět, že to tam někdo dotisknul.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se