Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedny  ELAST  BLOK  z výletu se strejdou do Prahy na blešáku Kolbenka.

Koukals dovnitř? Je tam fakt elast-blok odpružení setrvačky? Jestli jo, tak gratulace! (Já se v začátcích jednou pěkn? spálil, získal jsem elasty s 50.1 uvnitř :-) )

Odesláno

Koukals dovnitř? Je tam fakt elast-blok odpružení setrvačky? Jestli jo, tak gratulace! (Já se v začátcích jednou pěkn? spálil, získal jsem elasty s 50.1 uvnitř :-) )

Pan hodinář elast blok  potvrdil. 

Odesláno

Tak bazar 1 nic, v zoufalství jsem vzal i mnou nedávno kritizované "soudko-čtverce", co tam leží už asi půl roku. Jsou zasr.. jakoby majitel léta dělal inseminátora skotu a měl je při tom na ruce... jinak ale pouzdro i cifr fine, sklíčko taky ujde.

Bazar 2 naopak potěšil, zvkášť když majitel bere Bruselské cenově jako běžný primky. :-)

(už mám druhý odtamtud).

post-22024-0-08706000-1418756299_thumb.jpg

Odesláno

Pěkný! Vidím blbě nebo je na cifru bruselskejch na lince střed-devítka ďubanec? Pokud jo, možná by to šlo trochu vylepšit opatrným tlakem zespodu, cifr podložený xichtem na papíře na tvrdé rovné podložce...

Odesláno

Dnes som nasiel tieto ala Diplomaty. Puzdro vo velmi peknom stave, na dynku vyrazene nejake cislo, hodinky idu, strojcek som nemal moznost vidiet. Cifernik ma miernu patinu,nic hrozne. Na aukre su rozne ceny, tak vas prosim ci odhadom mi viete povedat, ci mozu mat hodnotu 50?, respektive aku hodnotu podla vas.

be663b82256008b930ec0c7ba27a33f8.jpg

84bd4653acadc46b361018ec4a7123cb.jpg

d34c7150e44d8a92c764fcecab1245f6.jpg

d7bfcbeaf825b8f2cc1ef0561c4f54c0.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...