Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přesně jak to píše Jan_Jan ,tak vídávám naše severní sousedy nosit v sáčku jen ,,zlaté, pouzdra Ruských a primáckých hodinek.Je to k pláči.

Odesláno

Hele, ty diplomaty nemají na víčku číslo a je v nich 683 a podle vrstev humusu jsem do nich lezl po dloooooouhých letech jako první.

Myslel jsem, že všechny diplomaty mají mít číslo ?

Návštěvník tolja
Odesláno

Číslo mají jen s incabloc odpružením.

to je poněkud zjednodušené,

primky s nápisem incablok číslo mít musí

primky bez nápisu většinou číslo nemají, ale mohou ho mít, vidím to tak, že v eltonu přestali číslovat dýnka hodinek, ale tato změna nepřišla společně s přechodem z uložení incabloc na kif, ale chvíli po ní

Odesláno (upraveno)

Děkuji za plnohodnotné příspěvky!

Hned se mi bude spát klidněji!!!  :lol2:

Také mne napadlo něco jako větrací otvor, průzor na kontrolu chodu hodinek a tak podobně, ale pravda bude asi někde jinde.

Upraveno uživatelem Jan_Jan_2006
Odesláno (upraveno)

Úlovek z bazaru...

Pouzdro z kategorie více zachovalých, jen ta dírka na pozici druhé hodiny!

Vrtnuto profesionálně, vše v ose, ale proč?!!!!

Také se mi včera jedno v parádním stavu povedlo, ale asi je to jiný model, páč tam nemá tu dirku :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

podíval jsem se do svých Diplomatů a pokud jsem si to dobře zapamatovat, tak mám Incabloc/viz foto/ a vzhledem k tomu, že to nemají napsané na cifru, tak nemusím mít čísla na dýnku ?

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...