Beladona Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Kurva gut!!!! :-))))Díky, občas se ještě zadaří, ale jak v jiném vlákně psal Straspol, je to čím dál více o větší náhodě.
rooosta Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 dnes ALL á 25 Eur... tie Primky sú čo zač ? vie mi niekto povedať ?Dik. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bob.zizka Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Nejedná se o bazar,ale včera mi kolega z práce přinesl tyhle zbědované kousky,že prý mu je líto je vyhodit. Ví že mam Primky ta právě proto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Včera po cestě z pálenice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tiper Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Páteční přírůstky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 jo hlavně ta prostřední skládačka má pěkné pouzdro, které se ještě budo hodit
straspol Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 jo hlavně ta prostřední skládačka má pěkné pouzdro, které se ještě budo hoditAni ručkama bych nepohrdnul.. a luneta taky jde..
bohus76 Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Ale je.Vroubkované pouzdro patří k červenému ciferníku a ručky také asi nepatří.Ale pěkné jsou.
docent Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 U nás je pod pojmem skládačka myšleno jízdní kolo. Mám až na pouzdro a vteřinovku stejné. Bylo mi řečeno, že jsou to ty porevoluční poločínské.
financ Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 vroubkovaný pouzdro patří k červenýmu ciferníku. Je to skládačka, místní řečí bastl (ale pěkný a z origo dílů)
tiper Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 To pouzdro má jedinou chybu - nemá šroubovací víko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 (upraveno) To pouzdro má jedinou chybu - nemá šroubovací víko identické jsem měl, není to bastl, přesně stejné ručky, pouzdro s brusem, klapací dýnko, pocházejí z doby, kdy měli v Eltonu "technologické potíže", respektive jim nešel dělat závit do nerezového dýnka Upraveno 25. října 2015 uživatelem tolja
Honza.manta Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Nikdy jsem to neviděl, na pohled je to bastl jako prase. Jenže broušené pouzdro se dělalo jen do roku 1976 a potom už údajně ne. Naklapávací dýnka jsou z konce výroby okolo roku 1994. Takže mi to hlava nebere. Co na to Accutron???Jo a kdyby byly na prodej nebo výměnu, tak se hlásím do první řady, fakt mne zajímají.
p3k Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 (upraveno) Tak že bychom si zapsali další unikát jo a dám o 100 kč víc než Manťák Upraveno 25. října 2015 uživatelem p3k
straspol Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 To pouzdro má jedinou chybu - nemá šroubovací víkoChachááá, tak teď jsi nás sestřelil všechny. Přiznám se jsem váhal, protože to vroubkování jsem ještě neviděl, ale to dýnko jsem vůbec netušil. Dám vo tři kila víc než p3k
Návštěvník Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 To pouzdro má jedinou chybu - nemá šroubovací víko Naprostý unikát v intaktním stavu, nikdy ho neprodávej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se