Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Včera jsem psal dvakrát a bez odpovědi, ale po mailu si asi termín přesně nedomluvíme, rád bych nějaké tel spojení, zavolám a domluvíme se konkrétně. Děkuji, zájem samozřejmě stále mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli někdo sháníte furt PRIMky, tak bych věděl o bazaru kde jich pod sklem maj pěknejch pár kusů..možná i kolem 10 a víc. Já Primkám neholduju, ale pro někoho by to možná stálo za návštěvu. Je to v praze na kulaťáku - Dejvice, potom jedete dolů na Suchdol a těsně před točnou tramvají je po levý straně bazar a tam je maj. Ma ty vytrínky zaházený harmonikama a harampádím, ale pod nima je vytrína a hooodně hodinek a PRIMEK, stav jak u kterých, ale 100pro tam asi nebude žádnej..pokud jde o kalibry...neznám...je´dte se tam mrknout a určitě nějaký přivezete :-)

Odkaz ke komentáři

Možná to sem tak úplně napatří a napadá mě otázka pro odklízeče - nezkusíme zřídit novou diskusní kategorii týkající se NOS (nebo N.O.S.)?

V pátek jsem si byl pro vyzvednout Lemanie s opravenými ručkami a u toho hodináře jsem koupil ještě hodinky Poljot chronograf vyrobené v roce 1986, prodané v Klenotech v roce 1987. Jsou téměř nové, minimálně nošené. Je k nim krabička, paragon, záručák a lístek od výrobce. I s původním kovovým tahem Poljot - ten je sice velice mizerný kvalitou, ale je jako nový.

Cena - 3 tisíce Kč. Koupili byste to taky?

Odkaz ke komentáři

2Lukáš: já jsem nechtěl zakládat jen nové vlákno, ale novou kategorii diskusí na úrovni např. Švýcarské hodinky nebo Všeobecná diskuse. To už musí někdo s administrátorským přístupem. Hodinek v kategorii NOS se tu objevilo více a jedná se o různé značky - buď budeme ctít pravidla - pak bych musel tento příspěvek šoupnout do kategorie Ruské hodinky, nebo si to každý plácne tam, kam ho to napadne. Ale tím se ztratí přehlednost a obtížně se některé příspěvky hledají - mluvím o vlastní zkušenosti. Takže ne jen vlákno NOS, ale kategorii NOS.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...