bohus76 Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Je to pěkný šmuk,pán pěkně kecá,ciferník i ručky jsou nové a ještě Parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Na těch hodinkách je z Parexa všechno - cifr, ručky, vložka a podle mě i korunka. Pouzdro ujde, ale luneta je po smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Sorry, ale z pouzdra kouká mosaz, takže neujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Jak já jsem rád za ten nerez. Předtím jsem měl celkem v poho originál, ale nedalo se to nosit s radostí, protože jsem pokaždé věděl, že mi pomalu leze dolů ten chrom. I když určitě ne nějak rychle, ale hlodalo mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Fade to nemůžeš nosit ani ty nerezovky,nevím co děláš, ale já je do práce neberu a když,tak do kapsy.To víš je mi jich líto, jsou to miláčkové a doufám, že vydrží to občasné nošení bez újmy na zdraví a hlavně se nesmím pod nimi zapotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Z toho Liberce se občas vynořují zajímavě upravené exempláře, nebo se to zdá jenom mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Fade to nemůžeš nosit ani ty nerezovky,nevím co děláš, ale já je do práce neberu a když,tak do kapsy.To víš je mi jich líto, jsou to miláčkové a doufám, že vydrží to občasné nošení bez újmy na zdraví a hlavně se nesmím pod nimi zapotit.Ten nerez je právě v klidu, protože je nosím dost často a stále jsou úplně jako nové. Lezou se mnou i do vody atd. Fakt, to pouzdro se Eltonu povedlo a člověk nemusí nic řešit. Akorát to už není ten po originál, no. Chtěl jsem si jedny koupit v dobrém stavu, ale to jsem si řekl, že bych byl zbytečně rozmazlený a někomu, kdo by si je schoval do sbírky a vydržely by mu, by byly více k užitku :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Jasně, že je v klidu, ale já do práce nosím podhodinky a ostatní o hodinky nosím o víkendu a na střídačku a mám docela problém které vybrat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Včera som sa zastavil u hodinára u nás v meste a medzi rečou som kúpil tieto Primky. Vlastne sú to moje prvé hodinky značky Prim v živote. Zaujalo ma na nich na prvý pohľad neolúpané púzdro. Doma som zľahka púzdro vyčistil. Najmä bordel okolo lunety, ktorú sa mi podarilo rozpohybovať. Preleštil som sklíčko. Nakoniec som hodinky osadil na ťah, ktorý som vylovil zo zásuvky. Myslím, že im celkom sadne. Keďže sa skoro vôbec neorientuje v Prim problematike. Viem akurát, že je to Prim Sport II Humberto. Čo neviem. Jedná sa o nejakú skladačku (bastl) alebo diely z Parexa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Jsou OK. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Jojo, pěkná humberta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 A kolko si dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 To pouzdro je v nádherným stavu, dobrej kup. Jen bych řekl, že buď je jiný dýnko, nebo jsou to přeskládaný potapěči. Na humbertech bylo imho značení jen 4AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 To pouzdro je v nádherným stavu, dobrej kup. Jen bych řekl, že buď je jiný dýnko, nebo jsou to přeskládaný potapěči. Na humbertech bylo imho značení jen 4ATTo asi ne. U Humbert je běžné oboje značení, je tam doběh starých dýnek PS2 a modernějších se značením 0,4. Tak mi napadá, třeba to souvisí i s výskytem vteřinovky s okénkem- i těch jsem viděl víc, než aby šlo o náhodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Super kauf veľmi pekne humberta .. A kdeže sídli ten hodinar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Vše se odvíjí od změny ČSN pro jednotku tlaku.Před tím se používala jednotka ATM.Neví někdo z vás rok změny?Nějak jsem se na netu při hledání ztratil. Díky. Upraveno 29. října 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Ďakujem za pozitívne ohlasy. Za hodinky som zaplatil 30? bez nejakého zjednávania. Cena mi prišla férová. Navyše s pánom hodinárom mám korektný vzťah a 5 - 10? nie je suma na ktorej zbohatnem alebo schudobnejem. Práve stav púzdra bola prvá vec, ktorá ma upútala a cestou domov vo mne vzbudila pochybnosti či to nie je skladačka. Väčšina Primiek čo som videl nemala ľahký život a tak vyzeralo aj ich púzdro a hodinky celkovo. No každopádne hodinky sa mi páčia a myslím, že na také to príležitostné nosenie sú fajn. Hodinár sídli u nás na ďalekom východe v Michalovciach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Ďakujem za pozitívne ohlasy. Za hodinky som zaplatil 30? bez nejakého zjednávania. Cena mi prišla férová. Navyše s pánom hodinárom mám korektný vzťah a 5 - 10? nie je suma na ktorej zbohatnem alebo schudobnejem. Práve stav púzdra bola prvá vec, ktorá ma upútala a cestou domov vo mne vzbudila pochybnosti či to nie je skladačka. Väčšina Primiek čo som videl nemala ľahký život a tak vyzeralo aj ich púzdro a hodinky celkovo. No každopádne hodinky sa mi páčia a myslím, že na také to príležitostné nosenie sú fajn. Hodinár sídli u nás na ďalekom východe v Michalovciach.I kdyby to bylo složené z dílů, jsou to originální díly a ani na chvilku bych o těch hodinkách nepochyboval. Na příležitostné nošení bych vzal radši nějaká Seika... a do bazénu bych s tím taky nelezl. Upraveno 29. října 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Do bazénu leziem iba s Casio G-Shock a tuším raz som bol v bazéne so Seiko SKX. Takže s týmto do bazénu by ma ani nenapadlo. Mám viacero vintážnych hodiniek a je mi ľúto aby len tak ležali. Takže sem tam niektoré na špeciálne príležitosti aj nosím. Samozrejme to nie sú hodinky za tisíce a uprednostňujem hodinky s oceľovým púzdrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 .. a do bazénu bych s tím taky nelezl.Dát novou korunku a tlaková zkouška a není problém s nima plavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se