Jafurak Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Včera ma potešil veľký a malý INCABLOC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Hezký, hlavně aby tam byl !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Čechy sú ti malé?Nechaj nám voľačo.Ale nejsou...s panem hodinářem už se znám nějakou dobu, jezdíme tam se ženou za jejími rodiči, je to úplně na konci Slovenska. Taky mi opravil jedny hodinky, co u nás opravit nešly. Příště postnu fotku z antiku z druhé strany, když jsem bylv Mariánkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 U obidvoch je trišrobik, dvojramenná zotrvačka a INCABLOC, kaliber 68 má rovný brus a kal 661 má oblé frézovanie povrchu mostíkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Hezký, hlavně aby tam byl !!Jo, jo nedávno jsem taky byl nadšený, že jsem koupil hodinky s elast blokem a on tam nebyl! Naštěstí mi prodejce vrátil peníze, ale byljsem zklamánán, ale teď už vím jak ty tlumiče nárazu vypadají. samozřejmě díky fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Jafurakten stejný velký incabloc mám v přípravě do servisu. Jen si nejsem jist, zda to stojí za to, je to dost zničené. Ale vidím na těch tvých, že to asi risknu. Jsou to pěkné hodinky, gratulace. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Jafurakten stejný velký incabloc mám v přípravě do servisu. Jen si nejsem jist, zda to stojí za to, je to dost zničené. Ale vidím na těch tvých, že to asi risknu. Jsou to pěkné hodinky, gratulace. ***Určite to skús, ja som mal tie veľké rozobraté do mrte,lebo hajzel mi ich predal s poškodeným kolieskom bez 6-tich zubov.Išli, ale iba do času, kým neprišlo do záberu poškodené ozubenie. Tak som obetoval iné, nie také pekné Incablocy a prehodil som tam to koliesko. Na potvoru to bolo koliesko na samom spodku záberu od perovníka, takže dolu išlo vlastne všetko, mostíky, zotrvačka, kotvička, krokové kolo, a keď bolo na rade spomenuté koliesko, zistil som, že ho držia ručičky, takže dolu aj ručičky, ciferník, datumová nástavba, štvrťová trubka...Keď som chcel od predajcu kompenzáciu, ešte mi nadal do zlodejov, lebo "JEMU IŠLI" a za jedno vymenené koliesko - čo by som nechcel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 nojo, kdepak dnes poukázat na chybu druhého nebo systému, to je problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 nojo, kdepak dnes poukázat na chybu druhého nebo systému, to je problém.... Ano, asi tak nejako to chodí.Ale napriek tomu, že som utrpel škodu, mám radosť z toho, že som zachránil jedny krásne hodinkya teším sa z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Určite to skús, ja som mal tie veľké rozobraté do mrte,lebo hajzel mi ich predal s poškodeným kolieskom bez 6-tich zubov.Išli, ale iba do času, kým neprišlo do záberu poškodené ozubenie. Tak som obetoval iné, nie také pekné Incablocy a prehodil som tam to koliesko. Na potvoru to bolo koliesko na samom spodku záberu od perovníka, takže dolu išlo vlastne všetko, mostíky, zotrvačka, kotvička, krokové kolo, a keď bolo na rade spomenuté koliesko, zistil som, že ho držia ručičky, takže dolu aj ručičky, ciferník, datumová nástavba, štvrťová trubka...Keď som chcel od predajcu kompenzáciu, ešte mi nadal do zlodejov, lebo "JEMU IŠLI" a za jedno vymenené koliesko - čo by som nechcel... No jo, je to první a také poslední, to znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ML321 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 tyto troje se mi v sobotu za pár stovek podařily přikůpit na blešáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 tyto troje se mi v sobotu za pár stovek podařily přikůpit na blešáku... Dobrá práce, prostě za Primkami už se musí v poslední době běhat a musejí se těžko shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 dnes uz jsem se na Kolbence neudrzel a poridil je Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Drancování kamarádů se taky počítá..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Sice to nikdy nebyly moje favoritky, ale nedalo mi to Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Mám pocit, že do těchhle krabiček nepatří, ty jsou z devadesátých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Hm, ale velmi jim sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Jj, myslim, ze mas pravdu Honzo, ty krabky jsou urcite novejsi, ale byl to k nim jen takovej bonus:-)A jak rika philiper, docela jim i slusi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Můj favorit to take neni ,ale kdybych je viděl takto pohromadě ,asi bych take neodolal ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se