senior1949 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Nerez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 7 hodinami, senior1949 napsal: Nerez Krásné to máš!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Zvláštní ručky, ty tam patří? Ta špička dovoluje lepší odečet a nastavení přesných minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Zvláštní ručky, ty tam patří? Ta špička dovoluje lepší odečet a nastavení přesných minut. Ano, můžou tam být. Nerezové provedení mělo buď ručky letecké (tyhle) a vterinovku červeno oranžovou nebo sportovní tupé(předchozí strana) a také červeno oranžovou vterinovku. Provedení v chromu měly vždy letecké a vterinovku s okénkem s výplní jako ručky hlavní. Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Každopádně je to kandidát na úplně nejlepší sporty vůbec. Nerez, automat a ať mi nikdo netvrdí, že Humberta nejsou krásný. Na nošení prostě nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Podle vkusu každého soudruha - mně se zrovna Humberta, narozdíl od PS2, nezamlouvají, protože jsou právě takové, jak se jim říká - moc cirkusácké, kolotočářské... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Krasne,take gratuluji k ulovku,jen mala drobnost,neni to sklicko vymenene?dle nafoceni se mi zda,ze neni puvodni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Je to parádní úlovek, ze kterého bych se hodně let radoval. Ale jak píše @colommbo , také preferuji starší 2.0. Měl jsem oboje a Humberta pustil. Ale pravda, nebyly v nerezu, automatu ... a vůbec takhle pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Toljo, mas me na svedomí, malem se mi sekla pumpicka .Nadhera, z kategorie scifi, jen jestli nas netahas za fusekli, abys po letech ozivil vlákno.Jinak gratulace, i kdyz ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 před 9 hodinami, kerob napsal: Toljo, mas me na svedomí, malem se mi sekla pumpicka .Nadhera, z kategorie scifi, jen jestli nas netahas za fusekli, abys po letech ozivil vlákno.Jinak gratulace, i kdyz ........ Správně píšeš... Jinak tohle vlákno je moje vůbec nejoblíbenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Právě mě se Humberta líbí, ostatní mají takový prázdný ciferník. Jsou to přeci sportovní hodinky, takže ne kolotočářské, ale sportovně výrazné. A já jako ročník 82 si je pamatuju, pár starších kluků je mělo a já jsem je taky chtěl, o existenci 2,0 jsem se dověděl až tady na fóru, proto i když ten model je určitě víc opěvován a vyhledáván, pro mě takový význam nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 V 12. 4. 2023 v 21:10, Glaber napsal: Krasne,take gratuluji k ulovku,jen mala drobnost,neni to sklicko vymenene?dle nafoceni se mi zda,ze neni puvodni tvl., to fakt nevím, mám je tejden, a hlavně já se v tak mladých primkách neorientuju, takže v debatách o fontech lunet a datovejch věnců jsem vedle jak ta jedle, jen tuším, co mám koupit, a co ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 V 12. 4. 2023 v 22:46, kerob napsal: Toljo, mas me na svedomí, malem se mi sekla pumpicka .Nadhera, z kategorie scifi, jen jestli nas netahas za fusekli, abys po letech ozivil vlákno.Jinak gratulace, i kdyz ........ netahám, vždyť sem ani nechodím, a primky mě už delší dobu neberou, dokonce jsem musel volat Jeronimovi, jestli jsem je těma pár tyšicofkama nepřeplatil, se ho zeptej, kluka z Gottwaldova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Tak ještě jednou NEREZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Sakra kam na to chodite chlapi? Moc pekny kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Zde bych se nebál říct, že přímo do Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 To je ale renovace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 ANO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 před 22 hodinami, senior1949 napsal: Tak ještě jednou NEREZ Nádhera!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 V 16. 4. 2023 v 9:09, tolja napsal: netahám, vždyť sem ani nechodím, a primky mě už delší dobu neberou, dokonce jsem musel volat Jeronimovi, jestli jsem je těma pár tyšicofkama nepřeplatil, se ho zeptej, kluka z Gottwaldova Když už se na to tady tak lehce narazilo, jakou mají v dnešním světě cenu na trhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se