Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Nabízela mi je jedna ženská, ale když jsem pro ně přijel tak to byly prim sporty II černý ciferník a zelené indexy, nikde jsem nezjistil že by existovaly sportyI zelené, ale možná bude více vědět cyber - ten sbírá snad všechny primky. Podle mých info by měly být sporty I jen ve výše uvedených verzích. Hoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O těch zelených jsem nikdy neslyšel. Žluté mi opravdu chybí, a tu variantu s celokovovou lunetou, o které se zmiňoval tuším odklízeč, jsem zatím neviděl ani na obrázku. Jestli máte někdo více informací, dejte to sem (včetně fotek).

Ještě jsem se setkal i s variantou sport1, kde byly ručky bílé + fosforeskující výplň.

Jinak jsem si poskládal ty na obrázku (ručky ala Omega) a mám je na běžné nošení. Ty ručky jsou vyleštěny a tím, že jsou "děravé", jsou perfektně čitelné i při minimálním osvětlení. Dokonce se mi to takto líbí víc, než s tou svítící barvou.

Odkaz ke komentáři

Nabízela mi je jedna ženská, ale když jsem pro ně přijel tak to byly prim sporty II černý ciferník a zelené indexy,  nikde jsem nezjistil že by existovaly sportyI zelené, ale možná bude více vědět cyber - ten sbírá snad všechny primky. Podle mých info by měly být sporty I  jen ve výše uvedených verzích.  Hoj.

...no snažím se, ale poslední dobou zjišťuji, že už to není tak lehké jako dříve. Jednak už spoustu věcí mám. Třeba kompletní řadu Diplomatů ve verzích Incablok/KIF 66/68( kromě černého ciferníku, který byl pouze v prototypu, ale měl jsem ho v ruce - vážně nádhera). Ale je také čím dál těžší vyhlédnuté kousky sehnat. Teď jsem koupil za nekřesťanské peníze hodinky k patnáctému sjez. UV KSČ, dříve bych je dostal za pytlík mleté kávy, nebo za panáka na baru, a dneska ... :-( Jinak sporty jsem viděl čtyři varianty černá/modrá/vínová/žlutá + černá Elton. Žlutá je logicky nejcenější.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...