Návštěvník tolja Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 pindero napsal: Ahoj.Dostal jsem je darem od jedné hodné paní. Kolik by přibližně stála renovace u Eltonu. Pravděpodobně výměna sklíčka, vyčíštěni a seřízení. Děkuji za odpověď. Blahopřeju k velmi zachovalému kousku. Sundej lunetu a sklíčko si vybruš a vylešti sám. Vyčištění a seřízení strojku ti udělá každý hodinář za pětikilo. A možná bych odstranil luminiscenci z ruček, protože má výrazně jiný odstín než ta na číselníku.
horal Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 (upraveno) pindero napsal: Ahoj.Dostal jsem je darem od jedné hodné paní. Kolik by přibližně stála renovace u Eltonu. Pravděpodobně výměna sklíčka, vyčíštěni a seřízení. Děkuji za odpověď. Skoukni tohle vlákno. Ať víš jak na tebe byla paní hodná Poptal bych jen ciferník, menší leštící kůru a šup s nimi do trezoru. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=5768&st=0 Upraveno 25. července 2008 uživatelem horal
INA Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 pindero napsal: Ahoj.Dostal jsem je darem od jedné hodné paní. Kolik by přibližně stála renovace u Eltonu. Pravděpodobně výměna sklíčka, vyčíštěni a seřízení. Děkuji za odpověď. Blahopreji k potapkam, je to raritni kousek a te hodne pani by jsi mel byt vice nez vdecny... Pro podporu a udrzeni pokusu spocitat dochovane "potapky" prosim hod info o tvem seriovem cisle do tohoto vlakna. Dik.
INA Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 horal napsal: Skoukni tohle vlákno. Ať víš jak na tebe byla paní hodná Poptal bych jen ciferník, menší leštící kůru a šup s nimi do trezoru. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=5768&st=0 Aha uz to tady je..., no jo, mne porad nekdo vyrusoval od psani...
docent_tecka Odesláno 26. července 2008 Nahlásit Odesláno 26. července 2008 ... tak uz je mam - nejsou sice v nic moc extra stavu - cifernik si bohuzel upravil zrejme nejaky fanousek sparty , chybi rucka a vlasek na setrvacce, ale vzhledem k velmi zajimave cene a vzhledem k tomu, ze maji vsechny prvky originality jsem je vzal
Kupa54 Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Na Aukru jsem objevil takovýto skvost Když došlo k odbahnění a přeleštění, vylezly z toho Primky na které jsem zatím nikdy nenarazil. A musím říct, že jsou ošklivé, až jsou krásné.
Jakubisko Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Kupo, tak ty jsou prdacky! To je snad prvni model, kde se mi libi to stupidni paprskovani
romanm Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Dobré odpoledne,nemám moc s Primkami zkušenosti,postarší pán mi nabídl tyto kousky..chci je vzít a případně nechat dát do kupy,ale nevím kolik za ně pánovi nabídnout..ty vlevo nefungují,prostřední a pravé jedou.Děkuji
docent_tecka Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 ... urcitou "cenu" maji jen ty uprostred - melo by to byt prachotesne pouzdro (takze strojek by mel byt v kondici) - pokud neni pouzdro zespoda u korunky moc osoupano, tak bych tak rekl.... 200?
romanm Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 docent_tecka napsal: ... urcitou "cenu" maji jen ty uprostred - melo by to byt prachotesne pouzdro (takze strojek by mel byt v kondici) - pokud neni pouzdro zespoda u korunky moc osoupano, tak bych tak rekl.... 200? Děkuji,nějakou takovou cenu jsem si představoval..nabídnu 250 za prostřední a krajní...dle katalogu v těch prostřeních je kalibr 52?
docent_tecka Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 (upraveno) romanm napsal: ...dle katalogu v těch prostřeních je kalibr 52? Ano - konkretni typ (napr. zda je o "cistou" 52 nebo napr. TYP 015 atd) lze pomerne rychle poznat i podle spodniho dynka... Upraveno 4. srpna 2008 uživatelem docent_tecka
japa Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Kupa54 napsal: Na Aukru jsem objevil takovýto skvost Když došlo k odbahnění a přeleštění, vylezly z toho Primky na které jsem zatím nikdy nenarazil. A musím říct, že jsou ošklivé, až jsou krásné. paráááda... krásny kúsok
skalis Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Hlasim par kousku ze supliku od jednoho znameho. Krome cervenych Sportu II (viz moje separatni vlakno) jsou to jedny Rakety, jedny 68 ve velmi dobrem stavu, jedny horsi 52 a nakonec ty nejusmudlanejsi nejmin napadne (uplne vlevo) s kalibrem 0111, ktery je ve vyborne kondici (podle oka a ucha). Fotka kalibru bohuzel neni nic moc...
SAS Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2008 Přidám taky jeden úlovek: TYP 0111 chod strojku je bez problémů ještě ho čeká výměna sklíčka, pročištění a dodám původní ručky.
Návštěvník tolja Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2008 Aby to nevypadalo, že všechny pěkný primky má Alomoh Kalibr 50 - typ 011, vcelku zachovalé, a troufám si tvrdit, že s tímhle číselníkem je každý nemá. Za povšimnutí také stojí zvláštní nožky pouzdra, které mají jakoby sražené hrany.
skalis Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2008 SAS napsal: Přidám taky jeden úlovek: TYP 0111 chod strojku je bez problémů ještě ho čeká výměna sklíčka, pročištění a dodám původní ručky. Ahoj, Neni u toho kalibru menena setrvacka? Do techto se montoval venec s vyvazovacimi sroubky, pokud se nemylim. Nebo jsou focene za pohybu a sroubky nejsou videt?
SAS Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 skalis napsal: Ahoj, Neni u toho kalibru menena setrvacka? Do techto se montoval venec s vyvazovacimi sroubky, pokud se nemylim. Nebo jsou focene za pohybu a sroubky nejsou videt? Ahoj, Bylo to focený v chodu, vyvažovací šroubky mají. Tady je fotka se zastaveným strojkem. A večer cestou z práce jsem potkal tyhle traktory, strojek 501. Opět až na sklíčko jsou v pořádku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se