Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Nojo, ale tyhle jsou k ničemu, neboť mají prasklé sklíčko. Jinak abych opět trochu zakalil prim vody - pokud se dobře pamatuji, tak lupa byla k mání jako samostatný produkt a za par korun ji hodinář na sklíčko nalepil. Takže se nejedná o žádné výjímečné modely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo, ale tyhle jsou k ničemu, neboť mají prasklé sklíčko. Jinak abych opět trochu zakalil prim vody - pokud se dobře pamatuji, tak lupa byla k mání jako samostatný produkt a za par korun ji hodinář na sklíčko nalepil. Takže se nejedná o žádné výjímečné modely.

Fakt? To ani nevím.

Já měl lupu na Primkách 3krát a vždycky to byl ten samej model hodinek s kalibrem 57, tak jsem žil v domění, že se tak vyráběl (fotku nemůžu najít).

Jo a to sklíčko bylo u lupy vždycky naprasklé.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem v pátek taky kápnul na dvoje zachovalý 5xky.

post-22024-006040800 1346015965.jpg

No a včera na pouti na výrobce pásků... pásky měl za 25 a 35 Kč...:jawdrop:

A za 50 tam prodával NOS tah

post-22024-005628100 1346016024.jpg

ze svejch nějakejch swiss vintage hodinek, takže ten připadne jedněm z těhle dvou. Který vám přijdou lepší?

(Mimochodem, jak se na těch 52kách štěluje rychle datumovka? Nějak mi to nejde... Není to doufám ve smyslu "dokolečka dokola"?)

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes v Ostravě Porubě objevil takové zastrčené hodinářství. A překvapení bylo na světě. Hodinář je, docela jemně řečeno podivín, ale má spoustu Primek. Asi deset Sport2, a jinak vše možné. Vzal jsem pěkné automaty. Brzy ho zase navštívím. Má tam skoroDiplomat, ale v absolutně nádherném stavu. Ale trval si na své ceně a ta nebyla úplně podle mého. Tak uvidím. Omlouvám se, ale nějak se mi nedaří udělat ostrou fotku.

post-23666-001265900 1346260006.jpg

Odkaz ke komentáři

Není to tajné, kde se to hodinářství nachází? :-)

Sice mi něco říká, že bych neměl, ale... :smile_anim: jo, řeknu. V Porubě, říká se tomu tam Renta, taková zvláštní oblast kolem ulice Dělnická. Dojedeš na Hl. třídu a pak směr..no zeptej se na Rentu, to by měl každý znát. Měl tam i postSpartaky - kalibr 25 (fakt viděl jsem je otevřené), ale ty nechce prodat. I Sporty2 automaty s Myotou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...