bohus76 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Já primky nenosím a tyhle fotky ani nejsou čerstvé úlovky, ty nahoře už ani nemám, ale měl jsem pocit, že bych se měl podělit alespoň o fotky. A kam jinam to dát, že?A jaké nosíš Toljo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Dobrý den.Koupil sem si v bazaru pavouky a nevím,jestli tam patří sklíčko u datumu s lupou nebo takové,jaké tam je????Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Dobrý den.Koupil sem si v bazaru pavouky a nevím,jestli tam patří sklíčko u datumu s lupou nebo takové,jaké tam je????Děkuji za odpověď.Nojo, viděl jsem je s lupou i bez- čort znájet. Sám jsem zvědavý, co Ti znalci odpoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Dobrý den.Koupil sem si v bazaru pavouky a nevím,jestli tam patří sklíčko u datumu s lupou nebo takové,jaké tam je????Děkuji za odpověď. Jak píše straspol také jsem je již viděl v obou variantách. Každopádně s lupou se mi moc nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Lupu jsem na pavoucích ještě neviděl. Podle mě máš ty hodinky správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Určitě jsi už lupu na pavoucích viděl Nigu.Viz zde http://aukro.cz/prim-c-4-i2573885602.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Určitě jsi už lupu na pavoucích viděl Nigu.Viz zde http://aukro.cz/prim...2573885602.html Zrovna jsem to tu chtěl dát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Nojo, ale tyhle jsou k ničemu, neboť mají prasklé sklíčko. Jinak abych opět trochu zakalil prim vody - pokud se dobře pamatuji, tak lupa byla k mání jako samostatný produkt a za par korun ji hodinář na sklíčko nalepil. Takže se nejedná o žádné výjímečné modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Nojo, ale tyhle jsou k ničemu, neboť mají prasklé sklíčko. Jinak abych opět trochu zakalil prim vody - pokud se dobře pamatuji, tak lupa byla k mání jako samostatný produkt a za par korun ji hodinář na sklíčko nalepil. Takže se nejedná o žádné výjímečné modely. Fakt? To ani nevím.Já měl lupu na Primkách 3krát a vždycky to byl ten samej model hodinek s kalibrem 57, tak jsem žil v domění, že se tak vyráběl (fotku nemůžu najít).Jo a to sklíčko bylo u lupy vždycky naprasklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Já mám jedny téměř NOS s lupou od nejmenovaného člena - díky Toljo - a jsem za ně rád. Jinak mi to kdysi opravdu hodinář nabízel a lákalo mi to, ale vzhledem k tomu, ze jsem sklíčko zničil tak v průměru každé dva měsíce, tak jsem do toho nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Tedy to s tou lepenou lupou jsem fakt nevěděl, díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 (upraveno) Tak jsem v pátek taky kápnul na dvoje zachovalý 5xky. No a včera na pouti na výrobce pásků... pásky měl za 25 a 35 Kč...A za 50 tam prodával NOS tah ze svejch nějakejch swiss vintage hodinek, takže ten připadne jedněm z těhle dvou. Který vám přijdou lepší? (Mimochodem, jak se na těch 52kách štěluje rychle datumovka? Nějak mi to nejde... Není to doufám ve smyslu "dokolečka dokola"?) Upraveno 26. srpna 2012 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Rychlopřeklápění mají až 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Rychlopřeklápění mají až 68 Takže dokolečka, dokola a pozor ať to nepřešvihneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Rychlopřeklápění mají až 68 Tak to je docela v pr... protože hodinek mám vícero, na nošení jich střídám aktuálně asi 8...Takže zlatý tah vyhrávají ty bez datumu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Jedny dámské s kal. 50.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Jako nový!(oni ty dámský jsou všeobecně v pěkných stavech po těch bazarech, no jo, holt dámy :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Tak jsem dnes v Ostravě Porubě objevil takové zastrčené hodinářství. A překvapení bylo na světě. Hodinář je, docela jemně řečeno podivín, ale má spoustu Primek. Asi deset Sport2, a jinak vše možné. Vzal jsem pěkné automaty. Brzy ho zase navštívím. Má tam skoroDiplomat, ale v absolutně nádherném stavu. Ale trval si na své ceně a ta nebyla úplně podle mého. Tak uvidím. Omlouvám se, ale nějak se mi nedaří udělat ostrou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Není to tajné, kde se to hodinářství nachází? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Není to tajné, kde se to hodinářství nachází? :-) Sice mi něco říká, že bych neměl, ale... jo, řeknu. V Porubě, říká se tomu tam Renta, taková zvláštní oblast kolem ulice Dělnická. Dojedeš na Hl. třídu a pak směr..no zeptej se na Rentu, to by měl každý znát. Měl tam i postSpartaky - kalibr 25 (fakt viděl jsem je otevřené), ale ty nechce prodat. I Sporty2 automaty s Myotou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se