Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 38 minutami, Roman-ZA napsal:

na prapovodnych bol iny typ naramku

Tissot (Watches) 1971 Waterproof, Réf PR 516 — Advertisements

co tak napasovat nieco podobne? 

To jo, ten původní tah na fotce je pecka, kdyby měl Tissot něco takového novodobého, co by k nim pasovalo, to by bylo naprosto ideální!

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Borra napsal:

Ten druhý je super, ale nejraději bych nějaký origo Tissot, jenže nic takového se aktuálně nedělá a navíc ty moje asi půjdou brzy dál...

viem, ze ich predavas ;)  nejaky original Tissot dost tazko pozhaname. ako sa nosi ten naramok, ktory je tam teraz? 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno
Před hodinou, Roman-ZA napsal:

viem, ze ich predavas ;)  nejaky original Tissot dost tazko pozhaname. ako sa nosi ten naramok, ktory je tam teraz? 

Ten z těch PRS 516 je taky super, ale ten by tam nešel, má, stejně jako všechny PRS 516 ukončení kolem stěžejek přímo tak, aby pasoval jen na ně, ale jinak by byl výbornej. No a ten co je na těch PR 516 GL se moc dobře nenosí, první reakce na něj byla fakt hrůza, pak to vypadalo, že si zvyknu, ale nezvykl, ale možná to chtělo i více času, přeci jenom jsou nové, kupované před pár měsíci a vlastně už víc jak měsíc je nenosím, takže nevím, jak by to pokračovalo dál, ale myslím, že kdybych se rozhodl si je nechat, dřív, nebo později bych ten tah vyměnil za něco pohodlnějšího. Mám ještě PRS 516 automaty někde z roku 2013 a tah na nich je tak v pohodě, že nemám problém je mít na ruce přes noc, to ty PR 516 GL jsem na noc musel sundávat, to nešlo... 

Odesláno

ja hodinky menim, na noc mam ine :D :D

ved to, ze hodinky su to krasne, ale ten naramok im berie uzitkovu hodnotu.  

Odesláno
před 43 minutami, Roman-ZA napsal:

ja hodinky menim, na noc mam ine :D :D

ved to, ze hodinky su to krasne, ale ten naramok im berie uzitkovu hodnotu.  

Ten náramek je moc pěknej a jednoznačně k nim historicky patří, ale nesedne asi každému, proto jsem k nim dokupoval ten origo Tissot kožený, ale zatím na něj nedošlo, možná to udělá budoucí majitel.

Odesláno
před 41 minutami, Roman-ZA napsal:

ako sa naramok da skratit? ak sa vobec da.

Jestli myslíš ten, co je na těch mých PR 516 GL, tak ten se nezkracuje, spona je celá posuvná, takže nastavitelná na jakýkoliv obvod zápěstí.

Odesláno

rozumiem. mne sa zda, ze sa tak nejako ratalo s tym, ze naromok bude odstavat. na ziadnej fotke som este nevidel, zeby presne obopinal zapastie. 

Odesláno
před 2 minutami, Roman-ZA napsal:

rozumiem. mne sa zda, ze sa tak nejako ratalo s tym, ze naromok bude odstavat. na ziadnej fotke som este nevidel, zeby presne obopinal zapastie. 

To odstávání náramku k nim asi tak nějak patří...

Odesláno
před 3 minutami, Roman-ZA napsal:

A ta spona je fakt super retro, s tou si vyhráli, vypadá autenticky jak z 60tek.

• Po letech...
Odesláno

Moje nejoblíbenější. Abych to zjistil, musel jsem je nejdřív prodat, abych je pak těžko zase sháněl. No tak, pošlete se někdo taky svoje PR 516 ať už jakýkoliv.🙂

IMG_1756.jpeg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
před 30 minutami, AKUC napsal:

tiež sa pridám ...

1726911609622.thumb.jpg.ea04e1cce88ffdd96dc57c17d570c0b4.jpg

Kůže o moc lepší než náramek 

Edit: ano, zaregistroval jsem, že na fotech rozdílné reference. 

Upraveno uživatelem špelda66
Odesláno
před 14 minutami, Jeronimo napsal:

Ještě mi jich pár přibylo, ale nemám je všechny u sebe, tak foto není uplně aktuální. 

IMG-1634.jpg

No tak to je něco👏👏 tohle taky jednou budí mít😂 zatim jsem jen chudý příbuzný.

Prosím prosím, dej sem fotku kompletní sbírky!

IMG_1850.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...