Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na nových modelech Glashutte Union mi bylo od začátku něco divný. Pak cigi napsal, že logo/nápisy pod dvanáctkou jsou moc velký a trefil to přesně. Nejhorší to je na základním tříručkovým modelu, ale i na těch GMT, kde je to trochu vyvážený datumovým okýnkem a nápisem GMT, to nějak neladí. Ověřeno i v reálu v Basileji, ty nápisy z číselníku ční a jakoby lezou ven.

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Hmmm, tie Hamiltony ako sú pekné a ešte i tomu veľmi pekné, tak, ako naznačoval Snow, tak sú menej prehľadné. Ak už, preferoval by som klasika 24h subdial.

UnionG su parádne, a tlstejšie ručičky sú práve výhodou, na ktorú sa dá rýchlo zvyknúť. Na prvý pohľad zrozumiteľné. A bonusom je krásny pomer h+min ručičky 1.6 = zlatý rez :)

edit: Viktor, videl si ich v reále, je to tak s nápisom na ciferníku zlé, že by to odradilo, ak by bola možnosť kúpy?

Upraveno uživatelem StanoBare
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

GMT funkce, tak jak ji má Hamilton se mi zdá nanic, je příliš malá. Preferoval bych celociferníkovou. Praotcem všech GMT je Glycine s řadou Airman kde je z čeho vybírat, tím směrem by se upíral můj zrak.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  V 5. 4. 2011 v 15:17, 'Viktor' napsal:

Na nových modelech Glashutte Union mi bylo od začátku něco divný. Pak cigi napsal, že logo/nápisy pod dvanáctkou jsou moc velký a trefil to přesně. Nejhorší to je na základním tříručkovým modelu, ale i na těch GMT, kde je to trochu vyvážený datumovým okýnkem a nápisem GMT, to nějak neladí. Ověřeno i v reálu v Basileji, ty nápisy z číselníku ční a jakoby lezou ven.

Mě se zdá, že na GMT je ta velikost OK a nápisy na ciferníku docela vyvážený.

Odesláno
  V 5. 4. 2011 v 15:21, 'StanoBare' napsal:

Viktor, videl si ich v reále, je to tak s nápisom na ciferníku zlé, že by to odradilo, ak by bola možnosť kúpy?

Není to tak zlé, ale znáš to, jak ti jednou začne na hodinkách něco vadit, jsou pro tebe ztracený. Pokud to něco nepřeváží, jako in-house nebo síla značky ;). Union G. už bohužel in-house nemá. Mně by se spíš líbily Oris Full Steel GMT, ale už se blbě shánějí.

Posted Image

Návštěvník Tada
Odesláno

Bych vzal ty Union už jen kvůli tomu, že to není běžná swiss made konfekce... Škoda jen, že už Union nemá své vlastní strojky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...