Viktor Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Na nových modelech Glashutte Union mi bylo od začátku něco divný. Pak cigi napsal, že logo/nápisy pod dvanáctkou jsou moc velký a trefil to přesně. Nejhorší to je na základním tříručkovým modelu, ale i na těch GMT, kde je to trochu vyvážený datumovým okýnkem a nápisem GMT, to nějak neladí. Ověřeno i v reálu v Basileji, ty nápisy z číselníku ční a jakoby lezou ven.
StanoBare Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Hmmm, tie Hamiltony ako sú pekné a ešte i tomu veľmi pekné, tak, ako naznačoval Snow, tak sú menej prehľadné. Ak už, preferoval by som klasika 24h subdial. UnionG su parádne, a tlstejšie ručičky sú práve výhodou, na ktorú sa dá rýchlo zvyknúť. Na prvý pohľad zrozumiteľné. A bonusom je krásny pomer h+min ručičky 1.6 = zlatý rez edit: Viktor, videl si ich v reále, je to tak s nápisom na ciferníku zlé, že by to odradilo, ak by bola možnosť kúpy? Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem StanoBare
Návštěvník Snow Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) GMT funkce, tak jak ji má Hamilton se mi zdá nanic, je příliš malá. Preferoval bych celociferníkovou. Praotcem všech GMT je Glycine s řadou Airman kde je z čeho vybírat, tím směrem by se upíral můj zrak. Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem Snow
baza Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 V 5. 4. 2011 v 15:17, 'Viktor' napsal: Na nových modelech Glashutte Union mi bylo od začátku něco divný. Pak cigi napsal, že logo/nápisy pod dvanáctkou jsou moc velký a trefil to přesně. Nejhorší to je na základním tříručkovým modelu, ale i na těch GMT, kde je to trochu vyvážený datumovým okýnkem a nápisem GMT, to nějak neladí. Ověřeno i v reálu v Basileji, ty nápisy z číselníku ční a jakoby lezou ven. Mě se zdá, že na GMT je ta velikost OK a nápisy na ciferníku docela vyvážený.
Viktor Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 V 5. 4. 2011 v 15:21, 'StanoBare' napsal: Viktor, videl si ich v reále, je to tak s nápisom na ciferníku zlé, že by to odradilo, ak by bola možnosť kúpy? Není to tak zlé, ale znáš to, jak ti jednou začne na hodinkách něco vadit, jsou pro tebe ztracený. Pokud to něco nepřeváží, jako in-house nebo síla značky . Union G. už bohužel in-house nemá. Mně by se spíš líbily Oris Full Steel GMT, ale už se blbě shánějí.
baza Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Ty Oris nevypadají špatně, ještě jsem je nikdy neviděl. Je to ale trochu jiný styl než Union GMT.
Návštěvník Tada Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Bych vzal ty Union už jen kvůli tomu, že to není běžná swiss made konfekce... Škoda jen, že už Union nemá své vlastní strojky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se