Přejít na obsah

Casio Edifice vs Detomaso firenze

Drobák

Doporučené příspěvky

Zdravím, chci si koupit hodinky a rozhoduju se mezi těmahle modelama:

http://www.luxuryrepublic.cz/product/luxusni-panske-hodinky-detomaso-firenze-black-1535/

http://www.casio-hodinky.cz/casio-edifice-ef-527l-1avef.html

Ta cena u těch Detomaso je nadstřelená, dají se sehnat kolem 2-3000 stejně tak i ty casio.

Takže cenová relace je zhruba stejná, pro který bych se měl rozhodnout a proč?

Zajímalo by mě i který vypadaj líp v reálu..detomaso sem viděl jedno foto v reálu a zdáli se mi moc tmavý a ty casio zase celkem nevýrazný, hlavně řemen u nich nebyl tak lesklej jako na fotu.

Jaký jsou vaše názory?

Nebo by jste mi poradili i lépší do 3000 kč co budou vypadat podobně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z těchto dvou značek jednoznačně Casio. Detomaso je podle mě jen rádoby modní značka, čili předraženej čínskej šunt. Za 3000,- koupíš i pěkný mechanický hodinky (Seiko,Orient). Pokud chceš baterkáče tak tam bude výběr větší.

Odkaz ke komentáři

Mě je celkem jedno jaký, ale aby tam byla určitá rozumná kvalita za tu cenu a aby vypadali hlavně dobře, chci je jako modní doplněk, nebudu s nima stopovat Bolta nebo odstartovávat raketoplány, ale aby prostě vypadali na první pohled dobře a masivně, žádnej šunt...

Vim že Casio je ověřená kvalita, o detomaso toho moc nevim, každopádně na čínu to podle mě nevypadá, na YT jsou i celkem povedený reklamy na tuhle značku atd, navíc lidi je hodně draží za poměrně vysokou cenu cca 2000....za víc jak dva měsíce nešel na aukru jedinej kus pod 1700 a že jich tam proběhlo spoustu...

Odkaz ke komentáři

DeTomaso vyrábělo auta. Ale zkrachovalo. O téhle "značce" jsem mezi hodinkami nikdy neslyšel. Osobně bych si od nich nic nekoupil. Někdo zkoupil jméno ( teda kdoví jsetli vůbec ) a teď se snaží prodávat bezcenej výrobek za značkový ceny. Myslím, že se tomu říká podvrženej luxus. Jinak za takovýhle peníze asi Seiko nebo mrkni na Swatch.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

No mne by odradilo uz to ze jsou ty Detomaso v obchode spolecne s "Graf von Monte Wehro" jako dite jsem mel auto detomaso Mangusta a dokonce jsem je jednou osobne videl na zavodech do vrchu v Namesti nad Oslavou. Bohuzel mi to poravdu prijde ze nekdo parazituje na jmene. Parametry, kvalitu nedovedu posoudit. Jen si rekni zda opravdu chces hodinky ktere vyvolavaji takoveto otazky ?

Casio je osvetcena znacka, bohuzel take vyvolava ne zrovna pocit luxusu. Ja by jsem na tvem miste sel spise do Citizenu.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Nazdar, čo sa týka značky Detomaso-watches - je otázne či je to čínsky fake, podľa ich nemeckej stránky - a v sekcií "presse" - to nevypadá na fake brand. Síce spadajú do kategórie "low cost" - pre tých, čo chcú mať niečo "pekné" na ruke a neriešia kvalitu "stroja" je to myslím solídna ponuka.

link (verejnosť-reklama): http://www.detomaso-watches.de/presse.html

Odkaz ke komentáři

To Drobák. Mě ty odkazy nefungují, ale Casio je zavedená značka o De Tomaso nic nevím, ale chodí na ně nabídky od Slevomatu jako luxusní hodinky za 1000 Kč, takže bych to taky typoval na nějaký marketingový produkt, který si nechá vyrobit levný kšunt, počínaje kravatou a konče hodinkami, na který si nechá natisknout značku, do které investuje peníze, takže ve finále platíš hlavně za tu značku (za to že investovali do toho, že tě zmanipulovali) a poměr cena/reálná kvalita bude asi hodně špatný. Ale jen to jen můj první dojem. Nijak hlouběji jsem to nezkoumal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...