tmoris Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Po par tydnech oblehani ebaye a vyhledacu na forech jsem se dockal. Rocnik 08/2008, globus, red dot. Nejake skrabance, ale zadne drama. Konecne jsem prisel na to, proc maji lidi radi tah! Zatim jsem mel moznost nosit hodinky na jednom noname tahu a jednom steinhart tahu a z obou jsem mel divny pocit a celkem brzo jsem je predelal na nato. Tah na SMP se nosi moc prijemne, netaha za chlupy a ani ho nevnimam. Uz se tesim az je pokrtim nekde ve vode
Petr77 Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Moc prijemne zpestreni a dlouho jsem je tady nevidel. Pro me jsou zrejme i libivejsi a nositelne univerzalnejsi, nez modre krasky agenta 007. Prvni gratulace . Petr
Muffik Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Pro mě nejhezčí se všech SMP, blahopřeju
Seamaster Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 NO tohle je klasika a souhlasim ze je to tezkej univerzal, posledni rok vyroby, dobra volba! Barva lumi je vazne modra? Moje 2004 jsou prudce zelena superluminova!
Josef01 Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Pěkné hodinky gratuluji, ať slouží dlouho!
Petr77 Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Napada me, jestli je tedy ta modra lumi nahodne podobna s modrou lumi na novem Submarineru /drive take zelena, jakozto i starsi modely SMP/ nebo je to globalni trend, narizeni, delsi zivotnost... ci co jineho??? Kazdopadne ja hlasuju pro zelenou lumi. Petr
tmoris Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 NO tohle je klasika a souhlasim ze je to tezkej univerzal, posledni rok vyroby, dobra volba! Barva lumi je vazne modra? Moje 2004 jsou prudce zelena superluminova! je to vic zelena nez modra, ale jako uplne zelenou bych to neoznacil.. jinak diky za gratulace
lukin_ova Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Moc krásné hodinky. Jenom nme utvrdily, že objednat Omega SMP nebyl špatný krok. V černé půjdou dobře i k obleku. Gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se