Chorche Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 V tomto týdnu jsem se dočkal hodinek, které jsem strašně dlouho chtěl. Už několikrát jsem je chtěl objednat, ale vždycky mě odradila dlouhá čekací doba. Navíc u Antea Creme, které jsem chtěl kvůli barvě číselníku jsem si nebyl jistý černými ručkami.A pak se objevily v prodejní sekci - Antea Creme, s modřenými ručkami a šroubky. Ale koupit jsem je nestihl - o 3 minuty! To mě ale nemohlo zastavit, takže následovalo několik zpráv členovi alois, který je koupil a nakonec jsme se dohodli. Tímto tedy děkuji aloisovi za prodej a fajn pokec a členovi jaarda, od kterého je koupil alois, za nádherné hodinky ve skvělém stavu A pár dojmů: kvalitní zpracování, pro mne ideální velikost, sedí mi perfektně, a ten nádherný čistý design podtržený modřenými ručkami mě úplně dostává. Musím říct, že z žádných hodinek, které jsem zatím měl (ale moc jich zatím nebylo ), jsem nebyl tak nadšený. Navíc k nim mám i mesh tah a na tom jsou obzvlášť parádní.Dnes jsem při procházce na Vítkově udělal ještě pár fotek, fotit neumím, ale to hlavní na nich vidět je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Pěkné, ta datumka je tam taková rušívá, bohužel. Proč si nevzal NOMOS?
obchodnik-o3 Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 jednoduche,ciste bez zbytocnych komplikacii,jednoducho pekne,gratulujemaku maju velkost?
Chorche Odesláno 9. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 jednoduche,ciste bez zbytocnych komplikacii,jednoducho pekne,gratulujem aku maju velkost? Díky! Mají 39mm.
obchodnik-o3 Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 akurat,spravna velkost,aj mne by sadli
Chorche Odesláno 9. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 akurat,spravna velkost,aj mne by sadli Mně taky plně vyhovuje, na menší ruku ideální. Navíc tím, že mají hodně úzkou lunetu, působí opticky větším dojmem.
Alina Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Všichni jsem je chtěli... a ty jsi vítěz. Na tom tahu vypadají překrásně.
quequeek Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 v prodejním vlákně mě též okouzlily, velká gratulace !
IntoPicture Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Krásné hodinky, gratulace. Mesh osobně nemusím, na kůži jsou super (a ovšem v tom modřené ručky hrají zásadní roli).
lub Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 nádherné. design v té nejčistší podobě. tak nějak do budoucna o nich určitě uvažuji - jde jen o to, jestli 365 nebo 390. těch 390 bych viděl jako docela dost (na ruku 17,5cm). na tom meshi prostě nemají chybu.
jankoxxx Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 krasne ciste hodinky. mne osobne k nim viac sekne ten remen aj ked ten mesh tiez nie je zly. uzivaj v zdravi
shore Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 obrovsky potlesk, krasne a elegantne stowa a perfektny vyber..
Chorche Odesláno 11. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Děkuju všem za velmi pozitivní reakce.S tím nákupem jsem měl dost štěstí, alois byl naštěstí prozíravý a chtěl, abych šel na poštu s ním a rovnou si je vzal, protože kdyby je rozbalil první, hrozilo by, že mi je neprodá
Slim_brno Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Přidávám se k pochvalným reakcím. A ne že by ten tah nebyl hezkej, ale podle mě jim ta kůže sedí líp :-) A první modrobílé foto je víc než stylové!
Chorche Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Přidávám se k pochvalným reakcím. A ne že by ten tah nebyl hezkej, ale podle mě jim ta kůže sedí líp :-) A první modrobílé foto je víc než stylové! Díky, sám jsem žasnul, že se ta první fotka celkem povedla, na focení jsem totiž ,jako na spoustu jiných věcí, dost nešikovný A asi máš pravdu, na hnědém koženém řemenu jsou nejspíš nejlepší.
Jiribartl Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Stowa je pro mně pojem, není to zcela běžná značka a proto je atraktivní. No a její Antea je prostě úžasná
Chorche Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Stowa je pro mně pojem, není to zcela běžná značka a proto je atraktivní. No a její Antea je prostě úžasná Mám to stejně, taky ji vnímám mnohem výš, než asi ve skutečnosti je. Neokoukanost, tradice, atraktivita a poměr cena/výkon - ten je obzvlášť neskutečný.
Pafelik Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Velká gratulace!!! Jsou krásně jednoduchý a ty modřený ručky nemají chybu!!!
Rudykopalsson Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 krásný, elegantní hodinky, gratuluji... jak už bylo řečeno, na řemenu jim to sluší víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se