alois Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 to CHORCHE: mam radost, ze mas radost....fakt moc pekne.... jeste ze jsi sel se mnou na postu rovnou, pze se znam jak bych je dal na ruku tak by byl konec... at Ti slouzi dlouho...
Chorche Odesláno 17. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 (upraveno) to CHORCHE: mam radost, ze mas radost....fakt moc pekne.... jeste ze jsi sel se mnou na postu rovnou, pze se znam jak bych je dal na ruku tak by byl konec... at Ti slouzi dlouho... Díky moc! Vymyslel jsi to výborně Je mi jasné, že kdybys je měl na ruce první, dostával bych je z tebe těžko Mám po dlouhé době hodinky, u kterých věřím, že mi dlouho opravdu vydrží. Upraveno 17. dubna 2011 uživatelem Chorche
Chorche Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Ach jo, tak mám zase co schánět. Antea Creme už nové neseženeš Mají teď v nabídce jen se stříbrným číselníkem. A Creme se dělaly s černými ručkami, ale jak jsem se dozvěděl od jaardy, od kterého jsou tyto, byla jeden čas možnost objednat Creme s modřenými ručkami a modřenými šroubky. Mně se hrozně líbí právě tato kombinace - krémová a modřené ručky, jsem rád, že jsem je sehnal, ten stříbrný číselník mě tolik nebere.
Chorche Odesláno 26. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 (upraveno) Pěkné, ta datumka je tam taková rušívá, bohužel. Proč si nevzal NOMOS? Teď jsem teprve zaregistroval tvůj příspěvek - a to byl první...asi jsem pro radost neviděl Co, že je tam rušivý?! Vždyť tam úplně krásně ladí. "6" je podle mě na datumovku nejlepší. Vím, že jsi zapřísáhlý odpůrce datumovek, ale tady je to tak decentní, jak jen může být. Už by ti to měl někdo konečně vysvětlit A proč ne Nomos? Jednou bych je chtěl, ale teď se mi za ně nechce dávat tolik peněz, navíc na in-house si chci ještě nějaký čas počkat, ať mám co objevovat. Stowa je mi jako značka hrozně sympatická, Antey jsem chtěl už dlouho a ještě byly za super cenu. Upraveno 26. dubna 2011 uživatelem Chorche
Chorche Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Ještě jsem udělal pár fotek (opět košilových )s řemeny - černý je přímo od Stowy a hnědý jsem teď nedávno koupil od člena jankoxxx, bylo to víceméně na náhodu a výsledek mě mile překvapil, hodinkám fakt sluší a nosím ho teď skoro pořád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 pristane im mas stastnu ruku vo vybere remenov.
Chorche Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 pristane im mas stastnu ruku vo vybere remenov. Díky! Vidíš, psal jsem ti, že to vypadá dobře, a nelhal jsem
piktor Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 ten hnedy jim opravdu slusi. uvazuju o stowach taky (KS), ale trochu me ted lakaji i nomosy (club), jenze jsou tak dvakrat drazsi... no, kazdopadne ted budu muset vymyslet zaminku, proc se nejakou tou nemeckou kraskou odmenit .
Chorche Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 ten hnedy jim opravdu slusi. uvazuju o stowach taky (KS), ale trochu me ted lakaji i nomosy (club), jenze jsou tak dvakrat drazsi... no, kazdopadne ted budu muset vymyslet zaminku, proc se nejakou tou nemeckou kraskou odmenit . Tak Nomos zase za větší peníze nabízí inhouse, což je silný argument. Navíc na Stowy bys asi musel čekat. Ale, ať Stowa, nebo Nomos...oboje je imho výborná volba.
Chorche Odesláno 21. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Asi před týdnem mi přišel od Kubsona nový řemen. Nosím je na něm teď prakticky pořád, líbí se mi, jak ladí s ručkama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 modra je dobra jim snad slusi skoro kazdy remen
Chorche Odesláno 22. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2011 (upraveno) Pěknej řemen. To je aligátor? Teletina. A díky. Je od Kubsona, kupuju řemeny jen od něj a tady na fóru. Upraveno 22. května 2011 uživatelem Chorche
guca Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Krásný čistý design. Gratulace. Moc se mi líbí
sennori Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Krasne hodinky a pridavam se, ze na kuzi se mi libi vic. Gratulace!
Matu Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 To je čistá nádhera!Mám jejich prapředka, ale zdaleka nevypadá tak krásně.Krása. Skoro bych řekl, že vypadají jako mé vysněné Schaffhausenky, ale to by mohlo být rouhání Kam se hrabe NOMOS.
Návštěvník Tada Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Pfff... Srovnávat Antea s NOMOS Tangente je rouhání!
Hasňa Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Neni. O puvodnosti designu, stari znacky, kvalite i firmach samotnych uz je tu napsano vic, nez dost. Je to prima konkurence a srovnavani je zcela prirozene. Me zene se treba grafika Tangentu nelibi vubec a okamzite chtela KS. Cena nehrala roli. Proste to zadne rouhani neni. Upraveno 20. června 2011 uživatelem Hasňa
skalis Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Hodinky maji opet noveho majitele a dalsi zmena je na spadnuti. Dostane je tata ke svym letosnim jubilejnim narozeninam. Tenhle design se mu dlouhodobe libi, ale cena novych prevysovala ramec dohodnuteho rodinneho rozpoctu. Kdyz se v prodejnim vlakne objevil tenhle kousek, tak jsem nevahal a byla to vazne klika. Zatim je mam u sebe, ale za necely mesic pujdou k novemu nositeli a ja z nich mam za nej radost uz ted! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se