Onipep Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Tak to tady trochu povzbudím!! Jedny hodinky Sportivnoje z aukra, stav je tak jak přišly!! Jenom jsem vzal první řemínek co jsem našel a dal to na focení! Dal jsem k nim druhý co mám!No a teď už jenom ty černý, s motorkou, s plavcem ...............??????!!!!!!
odjinud Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Černý byly teďka na Aukru... dal jsem tam 50,- ale nakonec vylezly na nějakých 787,- Kč :-)Na to, jak to byla mázlá fotka, celkem dost... http://aukro.cz/stare-potapecske-letecke-ruske-hodinky-perfek-stav-i2874217376.html
Onipep Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Jo jo, koukal jsem na to!!Však oni někde vyplujou!?Jsem trpělivej .. ...! Jo jinak jsem dnes při shánění dárečků, samozřejmě nemohl bez povšimnutí nechat vejlohu prodejny hodinek!A co se nestalo, jedny pabědy a prej že nové!! Zašel jsem a nechal předvést!? Paní nelenila a zašla do zádu a donesla asi patery mechanické, originál, že prej sekládané z dílů vyhrabanej šuplíku!! Primky, Pabědy za 700,- a Poljotky za 800,- !? No nevěděl jsem co tatíkoj k ježuchoj a je to: Prostě jedny Poljotky Cornavin, pozdro z de Luxe zlaceno12,5 +, shock proof 23 jewels!!Dva roky záruka, koženej řemínek dle výběru - no nevydržel jsem
Onipep Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Jo ještě k těm Sportivnym!!Jedny s běžcem ve velice pěkném stavu nabízej na ceské-králoství.cz za 400 k !!Mám pocit, že jsou ale v sekci jiné, ne mezi ruskejma hodinkama:) Pěkne vánoce!!!
odjinud Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Už tam na ně čumím asi měsíc....
odjinud Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 (upraveno) Onipep - dost dobrý!----Taky přidám jedny Poljotky - docela hodně staré automaty (staré na automaty), tipuju někdy ze sedmdesátých let. Zajímavý, že název státu není ani CCCP či USSR, ale jaksi "česky" SSSR. Jinak i když mám všelijakých uzávěrek v práci už dost, napadlo mě si vytáhnout různě po šuplíkách uložené všechny hodinky, co jsem letos různě pokupoval a udělat si jejich jakousi inventuru. Konečně jedna, ke které nebudu mít snad odpor :-) No a pak to třeba nafotit, takové nějaké hezké skupinové foto :-), a dát to sem. Co vy na to, přidáte se? Začal jsem to v globálním fóru: http://forum.chronom...-inventura-2012 Upraveno 30. prosince 2012 uživatelem odjinud
odjinud Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Dvoje stejné Vostoky, lyšící se akorád použitím azbuky / latinky na ciferníku. Původně jsem chtěl nosit ty s latinkou (mají lepší ciferník), ale teď jsem si na nich prasknul to sklíčko, ani nevím jak. Tak z nich asi smontuju jedny.
booker007 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 Dvoje stejné Vostoky, lyšící se akorád použitím azbuky / latinky na ciferníku. Původně jsem chtěl nosit ty s latinkou (mají lepší ciferník), ale teď jsem si na nich prasknul to sklíčko, ani nevím jak. Tak z nich asi smontuju jedny. To by byla docela škoda. Výměna sklíčka není zase tak velká oprava a ani finanční zátěž. Škoda je nechat takhle bez sklíčka na polonaho ,)
Jafurak Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 (upraveno) Tak tu je podobná Raketa, ktorú som si osobne kúpil pri návšteve CCCP v r. 1964 a Olympijské Poljoty z r. 1980, hoci som na olympiáde nebol, natrafil som na ne v bazáre a silne ma oslovili. Hlavne si cením original nápis POLJOT v azbuke. Upraveno 12. února 2013 uživatelem Jafurak
papen Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Dneska jeden úlovek:Poljot Chronograph 3133_první verze strojku. Ještě pořádně odplevelit, přeleštit sklíčko a jako nové:-) PS:nemá někdo ověřený postup jak nedestruktivně vyčistit kvalitně kovový tah? (nejlépe namočením do kapaliny)
odjinud Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Pěkný! Taky po nich pravidelně koukám, ale na aukru nebo tady vyjdou na min. 3000,- a to stav je dost špatný, minimálně ty čudlíky. Co tě vyšly, můžu-li se zeptat?
papen Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Pěkný! Taky po nich pravidelně koukám, ale na aukru nebo tady vyjdou na min. 3000,- a to stav je dost špatný, minimálně ty čudlíky. Co tě vyšly, můžu-li se zeptat? Kupoval jsem jako konvolt cca.10hodinek (tyhle poljoty, GUB automatic, zlacené pouzdro, nějaké primky zlacené pouzdro, casio quartz a sbírku cca.7 hodinek dámských převážně quarts - na vyhoz), zvlášť to prodat nechtěl a celé to vyšlo na 3tisíce.
papen Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Tak to super cena, gratulace! Já chtěl jen ty Poljoty, ale bohužel jsem musel koupit i ten zbytek...:-) ale je pravda, že jsou v krásném stavu (na tlačítkách chrona a korunkách není viditelné opotřebení, což většinou bývá).
atomicsteve Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Škoda, že se nedá levně sehnat ocelové pouzdro a čudlíky z pozdější produkce. Nebo někdo víte, na kolik taková sranda přijde?
Onipep Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 PS:nemá někdo ověřený postup jak nedestruktivně vyčistit kvalitně kovový tah? (nejlépe namočením do kapaliny) No mě pomahá namočení do obyčejného Ciffu!!Trochu naředěno 1:1 s vodou, nechám to asi 3 hoďky, nebo den. Používám to na pouzdra i tahy. Potom kartáček a borčus je fuč! Asi by stálo ještě přeleštit, je pak jak novej! Buďto leštička, nebo když se mě nechce za kámošem do dílny, tak funguje 1000 a 2000 brus papír, nejdřív na sucho a pak pod olejem!!(mluvím pouze o nerez tahu, na mosez pouzdro brus NEEE!!)
papen Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 No mě pomahá namočení do obyčejného Ciffu!!Trochu naředěno 1:1 s vodou, nechám to asi 3 hoďky, nebo den.Používám to na pouzdra i tahy. Potom kartáček a borčus je fuč! Asi by stálo ještě přeleštit, je pak jak novej! Buďto leštička, nebo když se mě nechce za kámošem do dílny, tak funguje 1000 a 2000 brus papír, nejdřív na sucho a pak pod olejem!!(mluvím pouze o nerez tahu, na mosez pouzdro brus NEEE!!) Díky za radu vyzkouším :-)
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Tak můj úlovek!!! "Sputniky"!!! Pouzdro v nádherném stavu (na fotu to tak ale nevypadá, páč jsem je ještě nečistil). Jako zajímavost zmiňuji řešení vteřinového ukazatele. Foto strojku přidám, ale musíte mi nejdříve poradit, jak se dostat dovnitř (nejlépe nedestruktivní metodou)!
koromant1 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 No jo,chce to jen ten správný klíč,taky bych ho potřeboval,ale nevím kde ho koupit......Už mi ho slibuje jeden hodinář,tak snad se ho do vánoc dočkám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se