Přejít na obsah

Report z dnesniho drancovani bazaru, zastavaren a příbuzných

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Z pražského "Blešáku" jedny Rakety dobře jdoucí, levné, zajímavé, nositelné - s málo viděným raženým vzorkem na obrubě sklíčka a s ruským kovovým náramkem. Nevíte co znamená to číslo 015 vyražené na dýnku? - jsou zachovalé, tak jsem je neotvíral, jestli je na strojku výrobní číslo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

015 podle mě znamená 15. vyrobený kus daného modelu. Sou fakt hezký! Tipuju výrobu na počátky 90. let. Ale třeba se ve všem mejlím ( krom toho, že se mi líbí, na to si vyhrazuju právo :) ) a někdo znalejší mě opraví.

Návštěvník eloga
Odesláno

15. kus ve výrobě, to ano, ale je jistý, že to dýnko tam patří? Co na to Tolja?

• po měsíci...
Odesláno

Číselník by na můj vkus mohl být jiný ale možná díky němu, že se nelíbil předchozímu majiteli zůstaly tak zachovalé. Automaty, day/date a v takovém stavu jsem tam nemohl nechat.

Odesláno (upraveno)

Jsem na tom stejne. Mam ?expoty? a po azbukach taky koukam.

Nicmene, ten ?pravej Remek? se tu uz resil v kosmickym vlakne, ale s jistotou nikdo nepotvrdil, pokud vim, byla-li to azbuka nebo latinka.

Na ruskych drazebnich webech se objevuje spousta tehle stroju s latinkou, takze museli existovat hojne latinkove i v cccp...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem mkshort
Odesláno

No kosmické vlákno jsem četl, už si přesně nepamatuji, ale reálně si nedovedu představit, že by do programu pustili jinou než azbuka verzi....prostě si myslím že ty pravé pilotky v ocelovém pouzdre byli pouze v jedné variante

Odesláno (upraveno)

Pěkný stav, i kdyz mezi Slavkama zrovna žádného favorita nemám...přijdou mne spolu s Raketama proti Poljotum, případně Vostokum takové nevýrazné...

Co tyhle? Ty vyrazne docela jsou... ;-)

Nedavna akvizice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem mkshort
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ach jo - to sou tak krásný ty Poljoty i Slavy! Úplně vám to ( v dobrým) závidím, já halt nemám to štěstí.

Odesláno

Mkshort: jo tyto Slavy jsou ukrutne macky ...předpokládám, že se alternativně používaly jako zakládácí klín k BVP. Případně místo boxera pro boj zblízka...na těchto mne ruší jen zbytečně výrazný nápis Sláva:-)

Odesláno

A abych jen Slávky nehanil, tak po důkladném prostudování materiálů jsem našel dvoje, které by mně neurazily :)

Z katalogu pro rok 1979, ty pokud mají pěkný sunburst, jak si představuji :) a na pěkném světlém koženém řemunu mohou mít určitou eleganci :

No a hlavně ze stránek MROTMANa, bez svolení autora, ale v důvěře v jeho pochopení pak tyto:

V Raketách jsem nic nenašel :) každopádně Poljot to na můj vkus uměl nejlépe....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...