JakubS Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Před nedávnem jsem byl nucen změnit zaměstnání a v novém jsem zjistil, že nutně potřebuju nové hodinky požadavky jsem měl jasné - odolné a musej ladit k firemnímu kroji, hlavně néé nic výstředního Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a jedna jako protipól ke zdejším svetrům a košilím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 obrovská plastová šílená věcjsem rád, že sem ji ve své "makro" době nepodlehlale k firemnímu dresu jdou, to jo!
jordy Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 no, nejdřív jsem viděl jen ty hodinky a nechápal jsem. Pak jsem pochopil. Je to v pořádku.
Chorche Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 S tím firemním trikotem je to bomba! Gratuluju!
Tazz Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 To je hukot, k tý firemní soupravě jsou móóc super , přemýšlel jsem o černé verzi, ale na mou ruku by to bylo jak pěst na oko
lub Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) paráda, je vidět, že máš vkus a cit pro detail edit: ..a jako druhou variantu oranžový monstra Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem lub
lukin_ova Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Perfektní sladění, jen co je pravda. Technický dotaz. Je na tom inverzním displeji něco vidět ? Mám inverzní SUUNTA a je to bída ....
Pavel K. Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 To vypadá tak dobře, že by je zaměstnanci OBI mohli fasovat i s mundůrem
JakubS Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Díky všem za chválu já věděl, že zde najdu pochopení. V práci jsem spíš za blázna, když jsem požádal kolegu o foto tak se hlavně muselo najít místo kam nevidí kamera, že prej aby nevypadal jak cvok co fotí druhýho cvoka. Co se týká té čitelnosti, řekl bych že, dobrý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se