Bullet Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Vcera ikdyz bylo venku hnusne a prselo kdyz jsem dorazil z prace domu jsem si dal alespon Zapatu (Honduras), protoze jsem se na doutnik tesil cely den v praci... :-)
FraK Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Dneska Ramon Allones od Boba. Byl výbornej. Díky za něj Bobe!
Bullet Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Dnesek jsem si opravdu uzil a verim, ze jsem nebyl sam...
little_w Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Tenhle vikend bylo i tady v uprsene Anglii konecne trochu jarne. Dneska po obede jsem pokracoval v rozjete Maduro serii. Na rade byl Oliva Serie O Double Robusto Maduro. Plna chut, vazne jsem si pochutnal az do konce. Nicaragua mi smakuje v posledni dobe dost, nejak se jim dari trefit se mi pokazde do gusta.
Tikal Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Asi potrebuju dalsi humidor.... hezkypěkně Já ti něco schovám :lol2:
FraK Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 (upraveno) V pátek po obědě jsem si dal po obědě Bolivar od Boba. Byl jako každý Bolivar - tedy výbornej. Upraveno 2. června 2014 uživatelem FraK
Bullet Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Já ti něco schovám :lol2:Dekuju A hop jedna pohodova z vikendu.....
Toams Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 cez vikend jedna Fonseca Classic 5-50, jedna sa o robusto z Dominiky, takze tu okrajova zalezitost ... horela pekne, bez nutnej korekcie, popol 3-4cm, chut jemna az stred, takze nic pre tunajsich palicov, ale pre mna vcelku fajn straveny cas ...fotky bohuzial neboli, nie su a nebudu
Bullet Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Co si mu říkal,mě moc neoslovil...Jestli je otazka na me, tak me tenhle model chutna, ani mega silny, ani slaby, pro mne dobre chute, vyborne horeni, zadne korekce....pohoda za hodne rozumnou cenu....Ale musim Ti dat za pravdu, ze treba oliva V, coz je take Nikaragua je nekde mnohem dal ..... tu si vychutnavam fakt kdyz je klid...
little_w Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Ja bych se pridal s podobnou zkusenosti (Jaime Garcia). Plna chut, ale zaroven ne tak silna, aby uz nezbylo na ty jemnejsi nuance. Nicmene zatim u me vede mezi madurama Perdomo Lot 23. Nevim, jestli se to da koupit nekde mistne (tady se treba neda), ale kdyz se k tomu nachomytnete, tak nevahejte! Upraveno 4. června 2014 uživatelem little_w
Mirek Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 (upraveno) Dívám se na trailer filmu Welcome to NY s Gérardem Depardieu a co to tam nevidím? Ještěže jich mám doma plnou krabičku, už aby byl pátek večer a já seděl na terase... Upraveno 6. června 2014 uživatelem filo-boxer
Bob Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Ja nel v kapse pripravenej Ramon Allones SS ale nestihl jsem ho dat :-( Zitra hned po obede padne
Bullet Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Pohoda na zahradě... Jak ti chutnala Oliva V ?
Mirek Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Špica, dle mě je to jeden z nejvyváženějších doutníků, jako do velikosti, tak do chuti, čokoládově kávová, konec lehce citrusovej... ráno jsem rozdělával nový kafe a ta vůně, co se na mě z pixle vyvalila, byla přesně chuť tohodle doutníku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se