Bullet Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Dnes jsem si chtel doprat nejakou dobrotu po praci a tak se take stalo... Oliva V Melanio Gran Reserva velikost Torpedo
Kazaam Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Asi jsem ještě nebyl ve správném podniku, při výběru doutníku v restauraci mi nikdy číšník nezapálil a neostřihl doutník...
Tikal Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 jsou taková místa, ale já preferuji svoje zvyky...
Bob Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nejdriv neco na posilnenou a pak lovecak :-)
Bullet Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Vcera pekny vecer u kamarada, problehla mensi "degustace" nezdravych ale vybornych (pro mne) limonad. Nasledovala la Reloba Sumatra (z dilny My Father) velikost torpedo, moc jsem od toho necekal, ale moc me chutnal, stredne silnyod zacatku nasladla a plna chut, hoooodne koure a vyborne horeni, moc me prekvapil, necekal jsem to.... No a nekdy v pulnoci nasledovala sazka na jistotu v podobe Oliva "O" sredne silny chutove stabilni doutnik, ktery mam take rad... :-)(popis jidla a piti vynecham, to je na jinou diskuzi :-))
Bob Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Me taky k doutniku chutnaji limonady a obcas i neco sladkyho, trochu mi to kazi dietu :-)
m.n. Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 cikinek: kde se tyhle emerické limonády shání? Jinak mně moc chutnají Fentimans.
Bullet Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Kamarád to kupuje v kamenném obchode v Beroune, jmenuje se to Trek nápoje...ja tam osobně jeste nebyl, limonády super, ale 0,33 plechovka vyjde cca na dvacku, ale stojí to za to! ....Americani tyhle "prasárny" proste umi...Dr.Pepper a Mountain Dew je klasika klasik...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Kamarád to kupuje v kamenném obchode v Beroune, jmenuje se to Trek nápoje...ja tam osobně jeste nebyl, limonády super, ale 0,33 plechovka vyjde cca na dvacku, ale stojí to za to! ....Americani tyhle "prasárny" proste umi...Dr.Pepper a Mountain Dew je klasika klasik...To vypada zajimave, diky za tip. Asi si udelam vylet.
bohus76 Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Dnes poprvé Credito,díky Radkovi.Nějak jsem měl obavy ze síly ,ale byly liché.\bylo to opravdu na pohodu/.Velikost akorát a délka hoření taky v pohodě.Není to žádný ustřelhlav,zkrátka chutnalo.
little_w Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Dneska bylo krasne, tak jsem vytahl posledni Murcielago z dilny Espinosa y Ortega. Tenhle doutnik je famozni! Silny, ale chut ma sametove hladnou s uzasnymi nuancemi, jak to ma u madura byt. Jak se holt rika, Nikaragua je nova Kuba :-)
Bob Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 To vypada zajimave, diky za tip. Asi si udelam vylet.To nemuzu dokud nebudu mit pod devade :-)Dneska jsem obdrzel od FraKa Olivu V Figurado, Camacho triple maduro a Perdomo Lot 23, vsechny vypadaji luxusne! Uz se tesim az to zpopelnim ...
little_w Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 To Perdomo Lot 23 jsem tady doporucoval... akorat ze me vsichni ignoruji ;-)
Bob Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 No ja jsem posledni dobou dost konzervativni, kourim jen kubu, olivy, aging room a Flda a to je vse :-) dokonce se mi nechce dorazit par poslednich kousku od My Father a jak jsem si u nich jeste loni lebedil ...
FraK Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 (upraveno) To Little w. Ja jsem si tveho prispevku vsimnul a LOT23 jsem zkusil a potvrzuji, ze se jedna o nadprumernou kvalitu. Udelal jsem i recenzi do vlakna recenzi. Diky za doporuceni. Upraveno 23. června 2014 uživatelem FraK
Bullet Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 To Perdomo Lot 23 jsem tady doporucoval... akorat ze me vsichni ignoruji ;-)Presne jak pise Frak, neni to tak dlouho co nam tento Lot 23 doporucoval, neco jsem o tom pres vikend cetl, delaji se asi tri varianty, Maduro myslim, standard Lot 23 a jeste jedna (snad svetly Connecticut?)Predokladam, ze Frak mel vzdy na mysli echt Lot 23....az bude moznost urcite ochutnam..... :-)
FraK Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Jj - je to jak píšeš Tome a i jsem říkal, že mě na něj upozornil někdo z Chmagu. Teď už si nick Little_w snad zapamatuji, abych nemusel příště říkat někdo :-) Jinak já jsem o víkendu pokračoval v kubánské vlně s Montecristo Open Regata. Open je moje oblíbená řada MC a tak jsem byl spokojený. Akorát asi 3 krát zhasnul a nedržel popel. Chuťově byl ale v pořádku.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 To nemuzu dokud nebudu mit pod devade :-) Dokonce to máme blíž, ten berounský obchod a asi i všichni ostatní nakupují tady.
Albert.one Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Dneska bylo krasne, tak jsem vytahl posledni Murcielago z dilny Espinosa y Ortega. Tenhle doutnik je famozni! Silny, ale chut ma sametove hladnou s uzasnymi nuancemi, jak to ma u madura byt. Jak se holt rika, Nikaragua je nova Kuba :-) WP_20140622_003sm.jpg co to je za hodinky v pozadí? vypadají mooc hezky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se