Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vcera pekny vecer u kamarada, problehla mensi "degustace" nezdravych ale vybornych (pro mne) limonad.

Nasledovala la Reloba Sumatra (z dilny My Father) velikost torpedo, moc jsem od toho necekal, ale moc me chutnal, stredne silny

od zacatku nasladla a plna chut, hoooodne koure a vyborne horeni, moc me prekvapil, necekal jsem to....

No a nekdy v pulnoci nasledovala sazka na jistotu v podobe Oliva "O" sredne silny chutove stabilni doutnik, ktery mam take rad...  :-)

(popis jidla a piti vynecham, to je na jinou diskuzi :-))

post-10400-0-50110900-1403348173_thumb.jpg

post-10400-0-68246400-1403348175_thumb.jpg

post-10400-0-20187200-1403348178_thumb.jpg

Odesláno

Kamarád to kupuje v kamenném obchode v Beroune, jmenuje se to Trek nápoje...ja tam osobně jeste nebyl, limonády super, ale 0,33 plechovka vyjde cca na dvacku, ale stojí to za to! ;)

....Americani tyhle "prasárny" proste umi...Dr.Pepper a Mountain Dew je klasika klasik...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamarád to kupuje v kamenném obchode v Beroune, jmenuje se to Trek nápoje...ja tam osobně jeste nebyl, limonády super, ale 0,33 plechovka vyjde cca na dvacku, ale stojí to za to! ;)

....Americani tyhle "prasárny" proste umi...Dr.Pepper a Mountain Dew je klasika klasik...

To vypada zajimave, diky za tip. Asi si udelam vylet.

post-147-0-04174400-1403375121_thumb.jpg

Odesláno

Dnes poprvé Credito,díky Radkovi.Nějak jsem měl obavy ze síly ,ale byly liché.\bylo to opravdu na pohodu/.Velikost akorát a délka hoření taky v pohodě.Není to žádný ustřelhlav,zkrátka chutnalo.

Odesláno

Dneska bylo krasne, tak jsem vytahl posledni Murcielago z dilny Espinosa y Ortega. Tenhle doutnik je famozni! Silny, ale chut ma sametove hladnou s uzasnymi nuancemi, jak to ma u madura byt. Jak se holt rika, Nikaragua je nova Kuba :-)

post-4836-0-50692100-1403472309_thumb.jpg

Odesláno

To vypada zajimave, diky za tip. Asi si udelam vylet.

To nemuzu dokud nebudu mit pod devade :-)

Dneska jsem obdrzel od FraKa Olivu V Figurado, Camacho triple maduro a Perdomo Lot 23, vsechny vypadaji luxusne! Uz se tesim az to zpopelnim ...

Odesláno

No ja jsem posledni dobou dost konzervativni, kourim jen kubu, olivy, aging room a Flda a to je vse :-) dokonce se mi nechce dorazit par poslednich kousku od My Father a jak jsem si u nich jeste loni lebedil ...

Odesláno (upraveno)

To Little w. Ja jsem si tveho prispevku vsimnul a LOT23 jsem zkusil a potvrzuji, ze se jedna o nadprumernou kvalitu. Udelal jsem i recenzi do vlakna recenzi. Diky za doporuceni.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

To Perdomo Lot 23 jsem tady doporucoval... akorat ze me vsichni ignoruji ;-)

Presne jak pise Frak, neni to tak dlouho co nam tento Lot 23 doporucoval, neco jsem o tom pres vikend cetl, delaji se asi tri varianty, Maduro myslim, standard Lot 23 a jeste jedna (snad svetly Connecticut?)

Predokladam, ze Frak mel vzdy na mysli echt Lot 23....az bude moznost urcite ochutnam..... :-)

Odesláno

Jj - je to jak píšeš Tome a i jsem říkal, že mě na něj upozornil někdo z Chmagu. Teď už si nick Little_w snad zapamatuji, abych nemusel příště říkat někdo :-)

Jinak já jsem o víkendu pokračoval v kubánské vlně s Montecristo Open Regata. Open je moje oblíbená řada MC a tak jsem byl spokojený. Akorát asi 3 krát zhasnul a nedržel popel. Chuťově byl ale v pořádku.

post-23927-0-84340900-1403508322_thumb.jpg

post-23927-0-19973800-1403508331_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

To nemuzu dokud nebudu mit pod devade :-)

Dokonce to máme blíž, ten berounský obchod a asi i všichni ostatní nakupují tady.

Odesláno

Dneska bylo krasne, tak jsem vytahl posledni Murcielago z dilny Espinosa y Ortega. Tenhle doutnik je famozni! Silny, ale chut ma sametove hladnou s uzasnymi nuancemi, jak to ma u madura byt. Jak se holt rika, Nikaragua je nova Kuba :-)

attachicon.gifWP_20140622_003sm.jpg

co to je za hodinky v pozadí? vypadají mooc hezky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...