Návštěvník cecil Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 No asi ano protože Auroru jsem vždy bral jako slušný doutník,proto mne to i trosku zarazilo.Ale třeba je to ojedinělý případ.Ale ten Battalion mi osobně sedí momentálně lépe ve srovnání s Aurorou.
Bob Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Ten Battalion jsou zakladni shortfillery, takze na konstrukci neni co zkazit :-)Ale za ty penize se to da v pohode kourit, prodava se to jak housky na krame, na sekani travy nebo rozdavani ideal
Návštěvník cecil Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Přesně tak,včera jsem si battaliony dal ke kafia pak opdpoledne venku po sekání trávy..ale opravdu není špatný.
HerrSchlank Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Keďže nemám momentálne doma žiadny rum, postačí k vynikajúcej Lige aj pivo s rumovým finishom. ) Odoslané z Moto G (4) pomocou Tapatalku
AKUC Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Ten Battalion jsou zakladni shortfillery, takze na konstrukci neni co zkazit :-)Ale za ty penize se to da v pohode kourit, prodava se to jak housky na krame, na sekani travy nebo rozdavani idealBobe, zásielka dnes dorazila , vďaka
Bob Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 huhu4d: Moc dobrej dezert!AKUC: Super, to byla rychlovka
Návštěvník cecil Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Nevydržel jsem na večer a i přes časovou tíseň ,si udelal presso a zapálil Enclave robusto...Bibe diky
Návštěvník cecil Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 P.S. Robine jaká je zhruba síla u SAN Lotano Bull?Taky vypadají zajímavě.Diky Jožka
Bob Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 (upraveno) San Lotano Bull je silny zhruba jako Oliva V, takze je to silnejsi doutnik, ale vyvazenej, zadnej zabijak :-)) Upraveno 28. června 2017 uživatelem Bob
Návštěvník cecil Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Ok tak v příští objednávce..To Enclave teď vychutnavam,začátek mi moc nejel ale stred je super.
hirsch Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Bobe, díky, zásilka dorazila, na začátek léta mám doplněné zásoby ;-)
Bob Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Koukam ze preferujes Connecticut, taky mi v lete chutna ...
eskimak Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Ta san lotano krabica je paradna. Co je vnutri konkretne? Chystam aj ja velku objednavku, humidori su prazdne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se