Lobber Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 To zas říct nemohu... Aleten pepř mi ze začátku pekelně protáhnul chuťové pohárky. Přes první třetinu to bylo hodně znatelné a ze začátku kor, nepomohla ani sladká káva či rum ... Ale pak si pusa zvykla a celkem sem si pochutnával, mělo to i krásný protitah s lahodným hutným dýmem
Bob Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 To vis AJF je znamej peprovou chuti na zacatku, ja to treba mam rad. :-)Ale neprijde mi ze by to zrovna tady byl nejakej mazec, to jsou vyraznejsi kousky ...
Lobber Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Mno u čeho, bys to viděl jako výraznější ??? V pondělí jdu opět kouřit k Michalovi, tak aspoň nebudu jako vždy hodinu mlsně přešlapovat v humi a vybírat a prostě půjdu hned najisto ...podám pak resume o rozdílech ..
Bob Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Zkus Enclave, nebo Last Call, Nebo NW Puro Especial (ten asi nema skladem)
Lobber Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 (upraveno) Okouknu a uvidíme Enclave a Last Call tam na beton má, ale u toho NW si taky nejsem jist .... Max to tam pak nějak při objednávce šikovně přibalíš bokem na ochutnávku :0D Edit:Imho Enclave sem již měl .... A nemohu říci, ze by bylo nějak peprné - spíše, jestli si dobře pamatuji tak byl zemitý s nádechem kůže a nasládlosti U last call a NW nemohu říct ještě sem neměl Upraveno 11. února 2018 uživatelem Lobber
Bob Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Pro me je Enclave jemnej doutnik, ale na zacatku tam trocha pepre je.NW uz meli, ale koncem roku byl vyprodanej. Jestli chces hodne koreni, dej si Dirty Rat od Drew Estate ... Me ten NW docela dost chutna :-)
Bob Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Dobrej obchodnik se pozna ... :-)Tak pak dej vedet dalsi poznatky
Lobber Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 :0D to zajisté ... Prostě topovka . Nemám si naČ stěžovat :0))) I když mi někdy leze pan velkostatkař ( jak mu mám říkat :0D :0D :0D ) na nervy ... Ale abych řek pravdu i já jemu :0D
little_w Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Ja mel dneska cas a prostor akorat na jednu Costu. Ale aspon tak.
Bob Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Lobber: Michal je fakt dobrej obchodnik, neboji se novejch blendu, to neni uplne pravidlo v nasem rybnicku
Lobber Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Bobe: tak se musím dobrovolně a bez mučeni přiznat, že sem blb :0?D .... jdu na jistotu vydrancovat krám ( ze si vemu tebou doporučené kousky ) ať mám přes víkend co kouřit ... A neobejdou já blbec s úplně jiným výběrem, a ty 4 schované tam nechám ... Tudíž příště :0)
svlack Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Už doma z Karibiku a hle, doma jako na Čukotce........ a tak potěšení ke krbu a k tomu pomaličku "přikusovat" Brugal XV Reserva Exclusiva
little_w Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Kurna to je peknej pohled. Tady je ale konec sveta... rano zavreli jenom v tomhle hrabstvi 417 skol (jsem netusil, ze jich tady tolik je), protoze je silena kalamita. 5 cm snehu, hruuuuuza! No, pointa je, ze si dnes nezapalim. Zase. Takze jen tise zavidim.
Lobber Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Ses nemusel ani stěhovat, tohle maj pražáci každoročně né tam kouřej jen ti co maj odvahu se tímhle přebrodit nebo pošťačka nezapadne cestou v závěji a donese jim zásilku ( tet bude banán nebo první napomenutí :0D ) :0D Si to brzo vynahradíš neboj .... :0)))
Lobber Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Včera sem byl kouřit a vzal si Qual de Orsay těšil sem se na jeho třetinovou chuť, ale jako vždy sem si vychutnával ale neodklepaval .... A cukr to nevidělo ani z rychlíku ... Sem netušil za ty léta, jak popel dokáže změnit chuť ...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Oliva Gilberto B41916F9-D7DF-47F7-B133-F2E3B6FA7F86.jpeg Ale ale, co to? Novinka? Bude? Comu je to podobne? Hele to mne taky zajímá
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se