hirsch Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Dlouho se mi nestalo, že bych doutník zahodil ani ne v polovině, měl jsem o víkendu darovaný Hoyo de Monterrey (možná jsem natrefil na špatný kus) ale vím, že Kubu už nechci!
ferrycz Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Co tam není Fidel, tak to jde do kopru :-)
Lobber Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 To bude tim, ze to vypada tak spiklenecky, zednarsky. Je dobrej?Tak sem se dnes Honzis dostal na ten Hiram & Solomon, a celkem sem se rozplýval. Hodně podobné Punchy, jen toto není tak mdlý... Výrazná sladká plná chuť ovoce, jemný voňavý ( i pro okolý ) dým... Oni zednáři vědí čím si vykuřovat rypák :0D opravdu sem si tu hodinku relaxu na sluníčku užil Za málo peněz spousta muziky ... ..... co Té u Hoyo zklamalo ??? Neříkám, že mám vykouřeno vše, ale ještě sem se u Hoya nesetkal se záporem. Ba naopak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Tak sem se dnes Honzis dostal na ten Hiram & Solomon, a celkem sem se rozplýval. Hodně podobné Punchy, jen toto není tak mdlý... Výrazná sladká plná chuť ovoce, jemný voňavý ( i pro okolý ) dým... Oni zednáři vědí čím si vykuřovat rypák :0D opravdu sem si tu hodinku relaxu na sluníčku užilZa málo peněz spousta muziky ... co Té u Hoyo zklamalo ??? Neříkám, že mám vykouřeno vše, ale ještě sem se u Hoya nesetkal se záporem. Ba naopak...Jak jsem už psal, možná špatný kus, nerovnoměrné hoření, nakonec přestal úplně táhnout a to byl spolu s ostatními v humidoru, za "standardních" podmínek.
Bob Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na zahradce :-)
Bob Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Je fakt dobrej, a kouril jsem ho pres 1,5 hodiny, horel krasne pomalu :-)
nickolas Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Dneska jsem dostal nejaky Pride of Jamaica Vintage Reserva ve sklenenem tubusu. Urcite posledni ctyri mesice nebyl v humidoru, byl uz docela tvrdy. Nejsem zadny znalec, ale par doutniku uz jsem mel a tohle bylo velke prekvapeni. Prijemny, nasladly, hezky horel...moc mi chutnal.
Bob Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Zajimavy, to vypada na nejaky Connecticut kryci list, ta tuba tomu asi dost pomohla. Asi tam bude i tabak z Dominikany, muze to byt zajimavy
nickolas Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Taky myslim ze ta tuba byla ku prospechu. Zaspuntovana byla korkem a korek oblepeny. Skoda ze jsem dostal jen jeden
nickolas Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 A nejvic me prekvapilo, ze po nem vubec nemam chut na cigaretu. Normalne jsem schopny 15min po doutniku dat cigaro. Tento jsem dokouril v 16h a doted vubec nemam chut ani potrebu.
Bob Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Ty doutniky by tak mely fungovat, cast kuraku doutniku presla z cigaret a uz se nevratila, ja to takova zdravejsi alternativa :-)
nickolas Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 To vim a zkousel jsem, ale nikdy to na me nefungovalo. Asi jsem zkousel spatne znacky
Lobber Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Tak asi budu zde ten nejhorší :0D já zacal cigaretou, k tomu pridal dýmku a tokem času skončil i u doutníku. A všechny 3 neřesti mě vydržely až do teď na starý sešly kolena ... :0D Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem Lobber
Lobber Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Alééé prrrrrr .... Cigareta - ZŠ 7 či 8 třída to se psalo léééta páááně 2002/3Dymka - prvák 2004Doutnik - 2012-3 Tak pozor :0D. Už sem starej pardál :0D :0D :0D
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 A nejvic me prekvapilo, ze po nem vubec nemam chut na cigaretu. Normalne jsem schopny 15min po doutniku dat cigaro. Tento jsem dokouril v 16h a doted vubec nemam chut ani potrebu. Taky to na mne nefunguje. Alééé prrrrrr ....Cigareta - ZŠ 7 či 8 třída to se psalo léééta páááně 2002/3Dymka - prvák 2004Doutnik - 2012-3 Tak pozor :0D. Už sem starej pardál :0D :0D :0D Mám to podobně, jen tu dýmku už nepraktikuji, ale nikdy neříkej nikdy.
Lobber Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Já bych ji bejt tebou nezavrhoval, má své kouzlo... A až ve staří vyýjdeš na podzim před dveře na zápraží nacpeš ji sladkým S.Holmesem, sedneš na lavičku a budeš blafat.... ještě si na má slova vzpomeneš ... Jinak teď v týdnu přišly všechny kousky od Hiram & Solomon .... už se Těším až je vemu, a v novém clubu všechny za den vykořím :0D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 No děláš mi pěkné chutě. Ještě, že jsem dnes zpopelnil tři kousky na zahrádce ...
Lobber Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 (upraveno) Tak to se omlouvám, nerad Tě provokuji ( nebo naopak??? ) co pak jsi ztrestal dobrého ??? Mě to čeká zítra, dnes po noční zmuchlanej jak papír od sekaný a přede mnou konečně volný a slunný víkend. Tak si vyjedu na oblíbené relax. místo Upraveno 13. dubna 2018 uživatelem Lobber
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se