Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlouho se mi nestalo, že bych doutník zahodil ani ne v polovině, měl jsem o víkendu darovaný Hoyo de Monterrey  (možná jsem natrefil na špatný kus) ale  vím, že Kubu už nechci!  :thumbsdown_anim:                                                       

Odesláno

To bude tim, ze to vypada tak spiklenecky, zednarsky. :) Je dobrej?

Tak sem se dnes Honzis dostal na ten Hiram & Solomon, a celkem sem se rozplýval. Hodně podobné Punchy, jen toto není tak mdlý... Výrazná sladká plná chuť ovoce, jemný voňavý ( i pro okolý ) dým... Oni zednáři vědí čím si vykuřovat rypák :0D opravdu sem si tu hodinku relaxu na sluníčku užil

Za málo peněz spousta muziky ...

..... 

co Té u Hoyo zklamalo ??? Neříkám, že mám vykouřeno vše, ale ještě sem se u Hoya nesetkal se záporem. Ba naopak...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak sem se dnes Honzis dostal na ten Hiram & Solomon, a celkem sem se rozplýval. Hodně podobné Punchy, jen toto není tak mdlý... Výrazná sladká plná chuť ovoce, jemný voňavý ( i pro okolý ) dým... Oni zednáři vědí čím si vykuřovat rypák :0D opravdu sem si tu hodinku relaxu na sluníčku užil

Za málo peněz spousta muziky ...

co Té u Hoyo zklamalo ??? Neříkám, že mám vykouřeno vše, ale ještě sem se u Hoya nesetkal se záporem. Ba naopak...

Jak jsem už psal, možná špatný kus, nerovnoměrné hoření, nakonec přestal úplně  táhnout a to byl spolu s ostatními  v humidoru, za "standardních" podmínek. 

Odesláno

Dneska jsem dostal nejaky Pride of Jamaica Vintage Reserva ve sklenenem tubusu. Urcite posledni ctyri mesice nebyl v humidoru, byl uz docela tvrdy. Nejsem zadny znalec, ale par doutniku uz jsem mel a tohle bylo velke prekvapeni. Prijemny, nasladly, hezky horel...moc mi chutnal.

f6bb53535891fc8dde7eb5181be2a524.jpg

Odesláno

Zajimavy, to vypada na nejaky Connecticut kryci list, ta tuba tomu asi dost pomohla.

Asi tam bude i tabak z Dominikany, muze to byt zajimavy

Odesláno

A nejvic me prekvapilo, ze po nem vubec nemam chut na cigaretu. Normalne jsem schopny 15min po doutniku dat cigaro. Tento jsem dokouril v 16h a doted vubec nemam chut ani potrebu.

Odesláno

Ty doutniky by tak mely fungovat, cast kuraku doutniku presla z cigaret a uz se nevratila, ja to takova zdravejsi alternativa :-)

Odesláno (upraveno)

Tak asi budu zde ten nejhorší :0D já zacal cigaretou, k tomu pridal dýmku a tokem času skončil i u doutníku. A všechny 3 neřesti mě vydržely až do teď na starý sešly kolena ... :0D

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Alééé prrrrrr ....

Cigareta - ZŠ 7 či 8 třída to se psalo léééta páááně 2002/3

Dymka - prvák 2004

Doutnik - 2012-3

Tak pozor :0D. Už sem starej pardál :0D :0D :0D

Odesláno

A nejvic me prekvapilo, ze po nem vubec nemam chut na cigaretu. Normalne jsem schopny 15min po doutniku dat cigaro. Tento jsem dokouril v 16h a doted vubec nemam chut ani potrebu.

Taky to na mne nefunguje.

Alééé prrrrrr ....

Cigareta - ZŠ 7 či 8 třída to se psalo léééta páááně 2002/3

Dymka - prvák 2004

Doutnik - 2012-3

Tak pozor :0D. Už sem starej pardál :0D :0D :0D

Mám to podobně, jen tu dýmku už nepraktikuji, ale nikdy neříkej nikdy.

Odesláno

Já bych ji bejt tebou nezavrhoval, má své kouzlo... A až ve staří vyýjdeš na podzim před dveře na zápraží nacpeš ji sladkým S.Holmesem, sedneš na lavičku a budeš blafat.... ještě si na má slova vzpomeneš ... Jinak teď v týdnu přišly všechny kousky od Hiram & Solomon .... už se Těším až je vemu, a v novém clubu všechny za den vykořím :0D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Tak to se omlouvám, nerad Tě provokuji ( nebo naopak???  :whistling:  ) :lol2: 

co pak jsi ztrestal dobrého ??? Mě to čeká zítra, dnes po noční zmuchlanej jak papír od sekaný a přede mnou konečně volný a slunný víkend. Tak si vyjedu na oblíbené relax. místo :)

Upraveno uživatelem Lobber

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...