Lobber Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Odesláno 9. února 2021 před 1 hodinou, varjag napsal: Dobrej napad s tema ringama, paráda Jjj .... Ptákovina, kterou pro radost udělá na přání Michal na krámu ....
Lobber Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 Krásné sobotní odpoledne bez mraků a se sluncem nad hlavou .................. tak sme se šli vyvenčit dřív než padne tma a -20
Lobber Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Dnesnî výlet .... Ještě přemýšlím kde to v týhle kose zapálit a hlavně co ....
MAT71 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 To jsou dilemata... A ty panoramata... Kde výletuješ? A kdo zvítězil?
antitomas Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Lobber: z teto nabidky bych si dal Leaf
Lobber Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Kostel sv. Barbory v Kutné Hoře..... vezl jsem do Kolína dědu. A potřeboval jsem si vyčistit hlavu, od bordelu. Tak jsem si udělal menší mezi zastávku s vycházkou .... A v losovačce vyhrálo O.V melanio robusto..... Už dlouhou dobu jsem je opomíjel, tak jim to teď vynahrazuji .
Lobber Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 (upraveno) před 2 minutami, antitomas napsal: Lobber: z teto nabidky bych si dal Leaf Zabalil jsem si je proto, že jsem naň měl taky chuť .... Ale tohle je doutnik dle mne svou chuti spíš na zimu.... Já ty ovocný, lehký moc v zimě nemusím ... Tak jsem je nakonec zavrhl Upraveno 15. února 2021 uživatelem Lobber
MAT71 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Aaa, Kutná Hora, tak tam jsem taky nebyl...
Lobber Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Odesláno 16. února 2021 (upraveno) Asi ani není oč stát .... Krom Barbory a možná dobových uliček tam nic hezkého dle mě není .... já tam už několikrát byl, jezdíval jsem do jedné hospody před lety na doutník/dýmku..... Ale nikdy jsem si to tam takto neobhlédl .... Tak dnes poprvé edit: VČERA POPRVÉ Upraveno 16. února 2021 uživatelem Lobber
Lobber Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Odesláno 17. února 2021 (upraveno) S dědouchem na sluníčku .... Upraveno 17. února 2021 uživatelem Lobber
varjag Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 před 2 hodinami, vwtyp11 napsal: 14*C Mňam!
Lobber Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 před 2 hodinami, vwtyp11 napsal: 14*C Jaký je ten Dumas ?
MAT71 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 před 21 hodinami, Lobber napsal: S dědouchem na sluníčku .... Co to máš za krasavce a jaký byl?
Lobber Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 Před hodinou, MAT71 napsal: Co to máš za krasavce a jaký byl? Ze by to bylo taky tajný
vwtyp11 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 Tajný to není, já jsem tady “proflaknutej” jako militantní zastánce Kuby. Moje pokusy kourit něco od jinud, jsou tragické, vyjma epizody s Varjagovymi Castros, to bylo super, ale nejsou... a když Kuba tak jedu hodně MC... Můj nejlepší doutník. Jemný studený tah, dobrý, ale ne nadměrný objem kouře, pevný jemný popel, typická kubánská chuť: dřevo, kůže, zemina a toast, které můžete opravdu ochutnat. Vypadá dobře, voní, chutná SUPER! Moje doporučení ke koupi...
MAT71 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 před 22 minutami, Lobber napsal: Ze by to bylo taky tajný
MAT71 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 před 5 minutami, vwtyp11 napsal: Tajný to není, já jsem tady “proflaknutej” jako militantní zastánce Kuby. Moje pokusy kourit něco od jinud, jsou tragické, vyjma epizody s Varjagovymi Castros, to bylo super, ale nejsou... a když Kuba tak jedu hodně MC... Můj nejlepší doutník. Jemný studený tah, dobrý, ale ne nadměrný objem kouře, pevný jemný popel, typická kubánská chuť: dřevo, kůže, zemina a toast, které můžete opravdu ochutnat. Vypadá dobře, voní, chutná SUPER! Moje doporučení ke koupi... Bezva, díky za info, já už minule po tvých fotkách pojal podezření, že to bude pěkné pokouření a zakoupil pár kousků od věhlasného podniku s tabákovými produkty z Havlíčkova Brodu... Nechávám zrát a těším se...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se