varjag Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října V 21. 9. 2024 v 13:28, bohus76 napsal: Kluci rád bych si občas dopřál jen krátký dým do cca 15 min a tak hledám nějaké slušné cigarilla. Velmi mi chutnají od Boba tyto , ale ty nejsou na 15 min, spíš 30 min. Co tyto ? Romeo y Julieta club? zkus Toscanello. Taková malá roztomilá trumpetka, mají hodně druhů a zároveň mě je to výborná volba když nemáš čas někde na lyžích, lodi, nebo před barákem když prší https://www.heureka.cz/?h[fraze]=toscanello+raffinato#pd-not-found-undefined Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Toscanella mám rád, ale s těma cigareťákama se to zkrátka stíhat nedá. Navíc mám rád aroma Fondente a ty u nás nějak moc nejsou ( výpadek dovozu !? ). Jinak už se něco řeší z vepřova, jak zkusím ,podám report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října príprava na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu I muži mají své dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu To si ale ve špatném vlákně, i dýmky tu mají vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 32 minutami, bohus76 napsal: To si ale ve špatném vlákně, i dýmky tu mají vlákno já jsem obojetník, doma jsem spíš tady, tak snad jsem neurazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Když jsou ty Dušičky ... (Heaven & Hell Oscuro - toro od Oscara Valladarese) - i když to vypadá na bláznivější limitku na Halloween, tak je to moc příjemný maduro kousek, užil jsem si ho převelice. Pokud by někomu nejelo tmavé "hell" maduro, "heaven" je v Connecticutu s bílými křídly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Pratele mame novy klub na Bohdalci (Praha 4) ve ctvrtky tam pravidelne byvame, kdyby chtel nekdo dorazit na doutnik ci dymku, jste vitani. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu (upraveno) před 7 minutami, Bob napsal: Pratele mame novy klub na Bohdalci (Praha 4) ve ctvrtky tam pravidelne byvame, kdyby chtel nekdo dorazit na doutnik ci dymku, jste vitani. ale to je moc pěkný Bobe. V jakém to jede režimu, kromě těch ctvrtků? Na domluvě? Upraveno 3. listopadu uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu (upraveno) Bud jsi navstevnik, tak jsi odkazan na to aby tam byl nekdo s klicema, nebo jsi clen a mas klice a pristup 24/7 Upraveno 3. listopadu uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 2 hodinami, varjag napsal: já jsem obojetník, doma jsem spíš tady, tak snad jsem neurazil Já vím, jen mi to nedalo Gratuluju Bobe k fajn " trucovně" Škoda, že to mám kousek z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Jj “trosku” ale jsi vitan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Siesta po obědě. Byl by to hřích, nevyužít tak krásné počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Pozor na pasivně aktivní kouření... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu dnes si dám Perdomo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno úterý v 17:51 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:51 Ja sem spis dymkovej, ale kdyz kolega nekurak hlasil ze jede do Dom.Rep. na dovcu, tak dostal za ukol neodmitat nabizene doutniky, s tim ze platim. Nakonec si tam vyrazili do manufaktury a tohle mi privezl. Svetlejsi uz jsem zkousel a jsou fakt uzasny. Vlastne to ani moc nedokazu napasovat, na to co jsem doted zkousel. Kdyby nekdo znaly tusi, co tu prilezitostne koupit podobneho, budu rad. Ja jako svatecni doutnikar jdu po jistote Cohiba/Partagas a mozna tak neco duleziteho mijim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se