Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

V 21. 9. 2024 v 13:28, bohus76 napsal:

Kluci rád bych si občas dopřál jen krátký dým do cca 15 min a tak hledám nějaké slušné cigarilla. Velmi mi chutnají od Boba tyto , ale ty nejsou na 15 min, spíš 30 min. Co tyto ? Romeo y Julieta club?

IMG_20240920_183814.jpg

0f3b3b25-89b3-4093-b951-ca0cbafc2b46.jpg

zkus Toscanello. Taková malá roztomilá trumpetka, mají hodně druhů a zároveň mě je to výborná volba když nemáš čas   někde na lyžích,  lodi, nebo před barákem když prší 😂😂

https://www.heureka.cz/?h[fraze]=toscanello+raffinato#pd-not-found-undefined

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toscanella mám rád, ale s těma cigareťákama se to zkrátka stíhat nedá. Navíc mám rád aroma Fondente a ty u nás nějak moc nejsou ( výpadek dovozu !? ). Jinak už se něco řeší z vepřova, jak zkusím ,podám report.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Když jsou ty Dušičky ... (Heaven & Hell Oscuro - toro od Oscara Valladarese) - i když to vypadá na bláznivější limitku na Halloween, tak je to moc příjemný maduro kousek, užil jsem si ho převelice. Pokud by někomu nejelo tmavé "hell" maduro, "heaven" je v Connecticutu s bílými křídly ...

Heaven & Hell Oscuro Toro (Oscar Valladares) 1.jpg

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Bob napsal:

Pratele mame novy klub na Bohdalci (Praha 4)

ve ctvrtky tam pravidelne byvame, kdyby chtel nekdo dorazit na doutnik ci dymku, jste vitani.

5CF44119-8AF1-4428-8F8C-6372607E0D92.jpeg

DAEA71D6-2D5D-43E5-857B-3F30293330E6.jpeg

IMG_0024.jpeg

IMG_0410.jpeg

ale to je moc pěkný Bobe🤌🏻😉. V jakém to jede režimu, kromě těch ctvrtků? Na domluvě?

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, varjag napsal:

já jsem obojetník, doma jsem spíš tady, tak snad jsem neurazil🤪

Já vím, jen mi to nedalo 🍻

Gratuluju Bobe k fajn " trucovně" 😉 Škoda, že to mám kousek z ruky...

Odkaz ke komentáři

Ja sem spis dymkovej, ale kdyz kolega nekurak hlasil ze jede do Dom.Rep. na dovcu, tak dostal za ukol neodmitat nabizene doutniky, s tim ze platim. Nakonec si tam vyrazili do manufaktury a tohle mi privezl. Svetlejsi uz jsem zkousel a jsou fakt uzasny. Vlastne to ani moc nedokazu napasovat, na to co jsem doted zkousel. Kdyby nekdo znaly tusi, co tu prilezitostne koupit podobneho, budu rad. Ja jako svatecni doutnikar jdu po jistote Cohiba/Partagas a mozna tak neco duleziteho mijim.

IMG_9919.jpeg

IMG_9918.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...