Bob Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 A mas ten shop overenej? Bral jsi od tamtud neco? Aby to nebylo smecko a my jim neprispeli hned za 2 bedny Cohib ...
m.n. Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) No na cigar afficionado o té firmě píšou, že funguje už od 70.let... Mrkni sám: http://www.habanocubancigars.com Jinak teda prozatím stop!! Našel jsem na netu vedle pozitivních jednu negativní recenzi, že to můžou být fejky. Možná jsem tedy ze sebe akorát udělal blbce. Omlouvám se za plašení, ověřím to... Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem m.n.
m.n. Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Tak jo, sypu si popel na hlavu, poprvé v životě jsem na internetu naletěl. Eshop se tváří v pohodě, zmínky na cigar afficionado i cigar inspector, až při hlubším pátrání jsem narazil na tento web:http://scumbagslist.com/index.php/detail/135 Už jsem mohl být o 13 táců lehčí, ještě že mi ten terminál od Santanderu nebral kartu... Ještě jednou se omlouvám za vyhrocení.
Bob Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Ja jsem v praci a na mobilu, tak jsem to nejak nestudoval, ale spise jsem byl skeptik, protoze ta cena byla super :-( jeste ze to dobre dopadlo
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 A ja uz si dělal v šuplíku mistecko;)
Bullet Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 To m.n. Ted to teprv vsechno ctu, neco bych vzal.....ale kdyz je to takto ...clovek se porad uci, kazdopadne diky za snahu!
little_w Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 Hmmm... jsem rad, ze se to vyvrbrilo. Ted budu ale potreboval neco koupit v CR. Ac nerad, budu somrovat tady, potrebuju nekoho ochotneho s PayPalem, pac ty obchody jsou neustupny. PayPal neberou, do Anglie neposilaji. Nechapu, Anglie je zatim jeste porad v Unii.
Tikal Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Melania jsem dostal od kamaráda,který si je dovezl z USA, nedělím se, sám mám málo Ale chystám pro vás něco. Zatím jen naznačím. Pracuji na tom spolu s majitelem e-trafiky a to na dostupnosti Oliv řady V v různých velikostech a Aging Room M365 v e-trafice Praha . Dále jsou ve výhledu staré doutníkové limitky a to KUBA a budu mít právo první noci,ještě než to zveřejní na webu, můžu si vybrat,takže bychom se mohli podělit. Dále jsou v Praze na e-trafice dostupné Toscanela s příchutí Grappa.Myslím na vás kudy chodím..... Jo Bobe,ten popelník jsem nestihl,asi to udělám ve středu odpoledne, ale viděl jsem fotky,že stejně kouříš dýmku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem Tikal
FraK Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Ja bych vzal 2 a 2 jestli je jeste prostor. Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem FraK
Tikal Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 Hele Fraku,přečti si ještě jednou tu část o podezřelé stránce a zřejmě o podvodu....
FraK Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 No jo no. To je tak, kdyz ctu a odpovidam na stanicich metra a specham, nez vjedu do tunelu. Tak nic.
bohus76 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 Melania jsem dostal od kamaráda,který si je dovezl z USA, nedělím se, sám mám málo Ale chystám pro vás něco. Zatím jen naznačím. Pracuji na tom spolu s majitelem e-trafiky a to na dostupnosti Oliv řady V v různých velikostech a Aging Room M365 v e-trafice Praha . Dále jsou ve výhledu staré doutníkové limitky a to KUBA a budu mít právo první noci,ještě než to zveřejní na webu, můžu si vybrat,takže bychom se mohli podělit. Dále jsou v Praze na e-trafice dostupné Toscanela s příchutí Grappa.Myslím na vás kudy chodím..... Jo Bobe,ten popelník jsem nestihl,asi to udělám ve středu odpoledne, ale viděl jsem fotky,že stejně kouříš dýmku... IMG_2621.JPG 20140427_202049.jpgCo to máš v hubě,Dejmalovku?
Bob Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 To je zapujcka od Berta, nicmene jsem zjistil ze na koureni dymky nemam zatim moc trpelivost, protoze ruku na srdce panove s tim je pekny srani aby to spravne horelo :-)
Tikal Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 Hele Bohušu, on se časem uklidní a možná i zmoudří
Bob Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 tak kdo koupil od Filo boxera ty doutniky? Priznejte se :-)
FraK Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Tak po čase jsem si zase zapálil doutník. Nejprve jsem otestoval Perdomo Champagne Noir. Značku Perdomo mám docela rád, ale asi jsem na tento doutník kladl příliš velké očekávání. Nebylo mu tedy v zásadě co vytknout (dobře, hořel, táhnul i kouře bylo dost a chuť i vůně taky nebyly úplně marné), ale chyběla mu nějaká jiskra a zajímavý moment. Takhle nějak bych si představoval doutník z MC Donald. Pak jsem měl Ramon Allones Extra LE 2011, který Bob dovezl z Dubaje. Ještě jednou díky Bobe. Mám ještě jeden a ten si budu šetřit na nějakou slavnostní příležitost, jako je třeba setkání se členy DSPBCh . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem FraK
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 tak kdo koupil od Filo boxera ty doutniky? Priznejte se :-)Se nemuzu koukat, jak to tady pytlikujete.
Bob Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) :-) hezka prace Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem Bob123
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se