Tikal Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 (upraveno) Dneska jsem o řadě V mluvll se Zrničem a fakt ho mám na vyšším levelu, než běžnou Kubánskou produkci. HOWG Dorazila další várka full gold zapalovačů. Ty předchozí naprosto spolehlivě slouží a jsou pořát zlaté, tak jsem si rozmařile popřál barevné verze Upraveno 6. června 2014 uživatelem Tikal
FraK Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Dnes po obědě jsem dal Rocky Patel 15th Anniversary. Nic jsem o něj nečekal a byl jsme mile překvapen. Velmi doporučuji. Vynikající chuť, krásně držel popel, kouře tak akorát a síla, která mi obědě vyhovovala.
Bob Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Tak jeste Montechristo Edmundo a je to dnes hattrick
Bullet Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Dnes Oliva V Melanio Robusto a jedna Zapaca .......
bohus76 Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 ano, PanatelasPřihoď prosím dojmy,ta velikost je mi sympatická.
Bullet Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 Panatelas: (dojmy amatera) - spise silnejsi chut, plna od zacatku az do konce, ja v tomhle doutniku moc chuti nerozeznam, prijde mi takova komplexni a bez nejakych chutovych prekvapeni...ale proste mi chuta, kdyz neni moc casu (hori myslim cca 30-40 minut) tak idealni kousek, k presicku je super, je to prava Kuba za rozum penize (strojove balena), nekdy hure tahne, ale je to kus od kusu, tyto Panately jsou ale ok, mel jsem par problemu s tahem s vetsimi kusy od teto znacky....snad jsem Ti pomohl....:-)
Bob Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 To je na BAN :-) kup si neco poradnyho :-)
JaRooN Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Ja velke nekupuji, kourim jen cigarillos. Toto jsem dostal, tak co s tim. Ale nebylo to az tak spatne i kdyz musim rict, ze to se mnou hezky zamavalo, jak na to nejsem zvykly Jeste tady mam Romeo y Julieta No.2. Jelikoz se v tom nevyznam, omlouvam se, pokud jsem nekomu zpusobil kulturni sok
Bullet Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Vcera navecer......a pro dnesek jeste nemam jasno na co prijde chut ....jinak vcera tento Alec Bradley pro mne velky prekvapeni, spise silny nezli stredne silny....hodne me pripominal Olivu V, ale ta je stale o par levelu vyse ve vsech smerech....nicmene silny doutnik plny chuti, skvele horeni, hodne, hodne plneho koure, ze zacatku vice zemitosti a koreni, ktera casem polevila a ke konci doutnik celkove zjemnil...dobry, doba horeni 85 minut.
Bob Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Ja velke nekupuji, kourim jen cigarillos. Toto jsem dostal, tak co s tim. Ale nebylo to az tak spatne i kdyz musim rict, ze to se mnou hezky zamavalo, jak na to nejsem zvykly Jeste tady mam Romeo y Julieta No.2. Jelikoz se v tom nevyznam, omlouvam se, pokud jsem nekomu zpusobil kulturni sok To byl pokus o humor :-) ja mel vcera opet Edmundo a musim rict ze mi chutna cim dal vic, super velikost, chut, parada
FraK Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Edmundo byval muj nejoblibenejsi doutnik. Nyni mam i jine favority, ale radim ho porad do mych TOP 10.
bohus76 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 To je na BAN :-) kup si neco poradnyho :-)MY co máme menší údy,menší hodinky,tak i ty doutníky máme menší no :-)
Bob Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 No je videt ze si nemusite nic dokazovat velkym doutnikem jako ja ... :-)
Bullet Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Dneska krasny den a opet dalsi ale jiny Alec Bradley Torpedo....
Toams Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 (upraveno) Po vybornem X-chodovem obede v Mlynci juniorsky H.Upmann na Karlove moste Upraveno 8. června 2014 uživatelem Toams
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se