FraK Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Akcie Phillp Morris CZ taky padají jak mouchy na podzim.
Návštěvník Jagman Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Včera Oliva G moc mě nenadchla taková prázdná
Bullet Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Gecko je o celkem o hovne, zkus Ocko velikoz Toro, nebo jeste lepe Veckovou radu cokoli, idealne vsak Torpedo, nebo radu Melanio cokoli....
Bob Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Gcko maduro celkem jde, ale jinak je to o nicem :-) meli jste nekdo Flor de Oliva? Nejlevnejsi jejich rada, celkem by me to zajimalo
Návštěvník Jagman Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) O jsem měl v sbotu a bylo moc dobré to mě nadchlo. Dokuřuji Sampler Véčko si šetřím chci si ho vychutnat dám mu ještě pár měsícu v Humidoru Ale jinak další Véčka by se hodily ale v čr jsem je nenašel nebu někdo brat "balík"? Upraveno 14. října 2014 uživatelem Jagman
Bob Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Tak dnes Oliva V Figurado a pro me je to the best z rady V, opravdu etalon v kvalite a sile.
Lobber Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 (upraveno) Joya de Nicaragua Clásico Consul:Nicaragua D:11,4 cm P:2,1 cm Aging Room Havao Breve: Dominikánská republika D: 12,8 cm P: 1,5 cm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2014 uživatelem Lobber
FraK Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Mé setkání s Mr. Churchilem by Oliva V Melanio. Bylo to příjemné setkání. Popel jsem odkládal v průběhu kouření jen jednou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Jo a krásně dýmal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Mé setkání s Mr. Churchilem by Oliva V Melanio. Bylo to příjemné setkání. Popel jsem odkládal v průběhu kouření jen jednou.Koukám, že to tu celkem všichni vychvalujete :0). Mohu se optat, jak je na tom V s chutí ???
Návštěvník Kamil Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Mohu se optat, jak je na tom V s chutí ??? Jsou tu i lidi, že jim to chutná. Ovšem na Kubu to nemá!
Lobber Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Jsou tu i lidi, že jim to chutná. Ovšem na Kubu to nemá!Tak myslím, že vše má nějaké své klady,zápory ...A každý má jiné chutě a oblíbené značky ... Já jsem spíše myslel, zda-li to je jemnější-silnější bo to má nějakou svou specifickou chuť ...
Bob Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Chut maji jemnou, sila je ovsem plna, nic pro deti :-) ale jsou to urcite jedny z nej mimokubanskych doutniku
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Jaký používáte ořezávač?Xikar ? Colibri?
Bob Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Ja mam obyc levny cuttery na ven, doma mam velkej od S :-) hodim foto az budu doma, uz tady probehly, Bert je shanel ...
FraK Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Na ven cinskej Cohiba cutter z dx.com. To ze je Cohiba jsem si vsimnul az kdyz me na to upozornil kolega v hospode. Stal tusim 4 USD i s postovnym. V kancelari mam stolniho Saladina od Berta.
FraK Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 To Lobber: Zkus Olivu rady V nebo O a urcite nebudes litovat.
Lobber Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Tak hned při první příležitosti teda vezmu od každého kousek a uvidíme přeci jen se schyluje k tuhým večerům tak na to bude za pár dnů více klidu
Návštěvník Jagman Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Spokojenost )))) Akorat mi odpadl popel na nohu Kamileeee
Bob Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Oliva V Melanio Double Toro :-) uz se tesim, po dvou tydnech ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2014 uživatelem Bob123
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se