Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasně, každý kouří na svou hubu, ale proč ztrácet čas nad doutníkem, který mi nedá maximální požitek chuť/síla/vývoj  ?

Nemusí to být kladivo, ale tu chuť a vývoj požaduji :gunsmilie:

Odesláno

Jj stejne u me, i kdyz sem tam Connecticut dam. Ale pote co jsem dal za jeden vecer DE Liga Privada No.9 Corona Doble pak DE T52 Robusto a na zaver jeste Olivu V Robusto a byl jsem v pohode si myslim ze uz me toho moc neprekvapi :lol2:

Odesláno

Ach jo, už třetí týden fakt silnej kašlíček. Mám absťák jako prase. To je za posledních pár let snad nejdelší interval bez kuřiva :-( Do srazu to musím přetlouct.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

A co Gabo jaky bylo Melanio v maduru?

uz ako som pisal aj a Janom, pre nas velka spokojnost.

ved pokecame osobne a potom nam znova nieco prinesies....

a co ty, uz si narobil doma chute na Saza rolky? Ja idem zajtra okolo obeda na dalsiu dávku.

Odesláno

Bert: kaslicek musis prerazit figuradem a rumickem :-)

Maxigabrielg: No pani slintala a asi budem muset vyrazit, jediny co je blby ze se tam asi nekouri? :-)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja tak viem, ze sa tam fajci! neviem, ze preco si myslis, ze nie....

Odesláno

Tikal: Diky za link Harry, nevedel jsem :-)

Maxigabrielg: no kdyz jsme nedali testovaci coronu pri meetingu tak jsem si nejak odvodil ze se tam nehuli :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mi děláte chutě, jdu si něco dát. Berte to máš blbý, mám ti pak zavolat, jak mi chutnal?

Odesláno

Mí drazí, děkuji za Vaše milé rady ... :frusty:

Speciálně pro Tikala: Ty vole, to že jsem odkojenej na staré 965ce neznamená, že bych v tomhle stavu BXX přežil ...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Tikal: Diky za link Harry, nevedel jsem :-)

Maxigabrielg: no kdyz jsme nedali testovaci coronu pri meetingu tak jsem si nejak odvodil ze se tam nehuli :-)

no ja som samozrejme povodne chcel, ale potom sme tam zacili riesit Braziliu,Afriku, Peru a Tamarua jej hodinky, .... hehe.... a samozrejme modeling a ftakoviny, tlacili sme do hlavy jedlo a nejak som to uplne zabudol!

Odesláno

tak bohuzial Tesco Zlicin , Cigar Afficionado uz niekto vykupil  :-(

podla tety z informacii im bezne chodia 2ks na tuto predajnu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...