Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jo, snad ano.

loni se to povedlo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Aha, tak to jo :-))

Ja ze znamej jezdi do Norska nebo kam a tam jim to vse naporcujou, zmrazi, zabali a domu veze rovnou balicky ...

Po LP No.9 jsem dal Oliva V LE 2014 a byl jsem slusne nahulenej, dat treti tak menim barvy :lol2:

Odesláno

Budu, jsou v tranzitu z Nicaragui, predpokladam tak 2 tydny, finalni ceny budou jeste mozna o chloupek nizsi ...

Super,kamarád říkal,že doutníky opravdu kouřit nebude a pořád se ptá,kdy nějaký dáme :-)  Tak hledám nějaký low cost a střední síly /zkrátka slabší/. Pokud by byly i nějaké samplery Costa cigar byla by to paráda.

Odesláno

5569493436f91852b093d426ca28ca33.jpg

Predchozi zkusenost s doutniky Olor byla prumerna, ale vcerjsi Olor Rotschild Natural me pro zmenu prekvapil prijemne. Je to Dominikanska Republika, vyrobce Manuel Quesada z Fonseca & Casa Magna Cigars.

Odesláno (upraveno)

Diky Bobe. A Fonseca v CR k mani je? Oboji je takova kazdodenni spotrebka, dobra cena a rozhodne neurazi. Kdyz tak neco vezmu, az pojedu do Ceska. Recenze je dobra. Ted resim nejake dymky a balik doutniku mam na ceste... potom prijde na radu to KFC, musim si nejake poridit a zkusit. Laka me to. Mimochodem moc mi chutna Perdomo 10th Anniversary Champagne, ale ten uz tady, myslim, byl nekde zminen.

692c2da909872ed1aff7887fae6b211d.jpg

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Myslim ze take ne, alespon jsem ji nikde nevidel, mas na mysli Kubanskou Fonsecu? Me to Champagne taky celkem chutnalo, ale mam radsi vyraznejsi chute, zkusil bych tu Noir verzi ...

Odesláno

Ne, myslim Dominikanskou Fonsecu. S tou vyraznejsi chuti souhlas. Nejlepsi Perdomo co jsem mel je Lot 23 s krycim listem maduro. Ale ty si setrim, proto jsem vytahl Champagne. Jinak mam na ceste Tabamex, na ty jsem moc zvedavej. Mexicky tabak jsem jeste nemel a tyhle maji dobrou povest.

Odesláno

Etrafika? Mam ted nejakou chripku, ale az mi bude lip musim se tam zajit na tu jejich nabidku Perdoma zajit podivat ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...