Návštěvník Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 ty si siel na ryby do spanielska ??? budu dake pekne ulovky ?
Tikal Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 (upraveno) jo, snad ano. loni se to povedlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. února 2015 uživatelem Tikal
MJ. Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 co si měl za návnady? ty ryby se smějou i po smrti
Bob Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Ty kravo to jsou mega ryby! Co s tim pak udelas? To jako na miste porcujete a nejak mrazite? Nebo?
Bob Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Liga Privada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Všechny se živé a zdravé vrátili do vody, žeru krávy ;-) Odesláno Ťapinou
Bob Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Aha, tak to jo :-))Ja ze znamej jezdi do Norska nebo kam a tam jim to vse naporcujou, zmrazi, zabali a domu veze rovnou balicky ... Po LP No.9 jsem dal Oliva V LE 2014 a byl jsem slusne nahulenej, dat treti tak menim barvy
bohus76 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Bobe,budeš mít dostupné ty Costa cigars?Na tvém webu.
Bob Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Budu, jsou v tranzitu z Nicaragui, predpokladam tak 2 tydny, finalni ceny budou jeste mozna o chloupek nizsi ...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 :-))) hezka fotka, je videt ze mas talent! A pockej az ty stranky doladime ...
bohus76 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Budu, jsou v tranzitu z Nicaragui, predpokladam tak 2 tydny, finalni ceny budou jeste mozna o chloupek nizsi ...Super,kamarád říkal,že doutníky opravdu kouřit nebude a pořád se ptá,kdy nějaký dáme :-) Tak hledám nějaký low cost a střední síly /zkrátka slabší/. Pokud by byly i nějaké samplery Costa cigar byla by to paráda.
little_w Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Predchozi zkusenost s doutniky Olor byla prumerna, ale vcerjsi Olor Rotschild Natural me pro zmenu prekvapil prijemne. Je to Dominikanska Republika, vyrobce Manuel Quesada z Fonseca & Casa Magna Cigars.
Bob Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 To vypada zajimave, nikdy jsem o ty znacce neslysel, ani nevim jestli u nas jsou ... Btw recenze na uzenace ... http://www.gentlemensclub.cz/doutniky/muwat-kentucky-fire-cured-just-a-friend/
little_w Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 (upraveno) Diky Bobe. A Fonseca v CR k mani je? Oboji je takova kazdodenni spotrebka, dobra cena a rozhodne neurazi. Kdyz tak neco vezmu, az pojedu do Ceska. Recenze je dobra. Ted resim nejake dymky a balik doutniku mam na ceste... potom prijde na radu to KFC, musim si nejake poridit a zkusit. Laka me to. Mimochodem moc mi chutna Perdomo 10th Anniversary Champagne, ale ten uz tady, myslim, byl nekde zminen. Upraveno 15. února 2015 uživatelem little_w
Bob Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Myslim ze take ne, alespon jsem ji nikde nevidel, mas na mysli Kubanskou Fonsecu? Me to Champagne taky celkem chutnalo, ale mam radsi vyraznejsi chute, zkusil bych tu Noir verzi ...
little_w Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Ne, myslim Dominikanskou Fonsecu. S tou vyraznejsi chuti souhlas. Nejlepsi Perdomo co jsem mel je Lot 23 s krycim listem maduro. Ale ty si setrim, proto jsem vytahl Champagne. Jinak mam na ceste Tabamex, na ty jsem moc zvedavej. Mexicky tabak jsem jeste nemel a tyhle maji dobrou povest.
ron Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Musím říct, že za ty peníze, výborný doutník Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Etrafika? Mam ted nejakou chripku, ale az mi bude lip musim se tam zajit na tu jejich nabidku Perdoma zajit podivat ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se