Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 že bych ti všechno vrátil cau!no konecne si sa objavil!:-)niekde hore som ti pisal ( kebyze ti to tu nevyhovuje, kludne zavolaj - mam dalsi tovar a aj nejaky darek!mozeme dohodnut aj nejaky dym....
little_w Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 (upraveno) Romeo a Julie (ne Kuba). RyJ House of Capulet, Honduras, natural, format Toro (6 x 52). Je vybornej, ale mel jsem ho nechat dyl v humidoru. Mesic a pul je evidentne malo na zotaveni po ceste pres pul sveta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března 2015 uživatelem little_w
Tikal Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 cau!no konecne si sa objavil!:-)niekde hore som ti pisal ( kebyze ti to tu nevyhovuje, kludne zavolaj - mam dalsi tovar a aj nejaky darek!mozeme dohodnut aj nejaky dym.... Aha, jsem to přehlédl, jsem trochu v poklusu, zítra ti zavolám.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 ok, ved mozeme dat aj dobru cigaru - v stredu som v One Cafe vecer ( hladal som k tym Omegam kartu a papiere a nasiel som a este dielec do tahu, a vyhrabal som pri tom hladani doma este jedny, ale zenske, Constellation!)
cema Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Toto mi dnes přišlo na mail, kdyby to někoho zajímalo: http://www.dobrutka.eu/cz-detail-969970-ochutnavka-rumu-abuelo-balic-doutniku-23.4.2015-od-19-00.html
Bob Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Dobrej tip, stejne tam chci jit obchodne :-)
abraka111 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 (upraveno) cema: kombinacia cigary a rumu ma zatial nikdy nesklamala. A Abuelo 12 patri u mna k tym najoblubenejsim Vyzera to na prijemnu akciu. Upraveno 24. března 2015 uživatelem abraka111
cema Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 abraka111: tuhle kombinaci praktikuju taky, mylslel jsem tuhle kontkretni akci.....akorat pak nedokazu posoudit, jetli byl ten doutnik silnej nebo to bylo tím rumem .
Bob Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 (upraveno) Po dlouhe dobe Kuba, San Cristobal La Fuerza, skoro 8 let stary doutnik (box z roku 2007) a musim rict ze fakt dobry, klasicka Kubanska zemita chut! Jen tam byl pod ringem spunt, narusil jsem ho paratkem a uz je to ok :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Btw dnes jsem nakupoval :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2015 uživatelem Bob
Návštěvník Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 pekna naloz :-) jooo vintage kusky su najlepsie :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 oslava Gabriela Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bongi Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Toto mi dnes přišlo na mail, kdyby to někoho zajímalo: http://www.dobrutka.eu/cz-detail-969970-ochutnavka-rumu-abuelo-balic-doutniku-23.4.2015-od-19-00.htmlDival jsem se a mozna bych chtel zduraznit pro ty, co jeste neochutnali, me doporuceni: 1. Radeji nez Dalmore 12YO se snazte sehnat Dalmore Cigar malt ... je to whisky jako delana k vecernimu posezeni s cigarem. Oboji pasuje perfektne do sebe ( ja bych k tomu dodal jeste kozeny usak) 2. Lagavulin 16YO vytecna whisky z Isle, silna vyrazne chrakteristicke chuti fenolu, uzeneho masa, morske soli .. s dlouhym dojezdem. Je mene vyrazna nez Laphroig a vice vyrazna nez Caol Ila ze stejne oblasti. Nicmene velmi specificka a nechutna kazdemu.3. Japonsko je zatim jedina zeme, ktera dokaze delat "skotske whisky" skutecne na uravni. Je to asi tim, ze nakoupilo spoustu licenci a je take vlastnikem nekolika znamych skotskych paliren. Jejich whisky jsou vytecne, nejvic se chutove blizi Highland, ale maji svou vlastni charakteristiku. Z nabizenych doporucuji hlavne Yoichi. Na zaver bych se chtel zminit o velmi lacine ( a presto ne michane) whisky Glen Grant. Jeji lace lidi odrazuje a presto si troufam tvrdit, ze jde o velmi dobrou whisky. V Evrope ji ocenuji hlavne v jiznich zemich, oblibena je v Italii. Je to proto, ze jde o velmi lehkou ( nikoli slabou) whisky s ovocnou chuti a vuni. Je naprosto idealni pro horka a dusna letni odpoledne a podvecery pod pergolou. Klidne se da zapijet cistou ledovou vodou s nakrajenou limetkou. Neunavujici, nezlenivite po ni a klidne po ni vecer prejdete na jiny vyraznejsi alkohol. Rozhodne ji doporucuji.
Bongi Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 ok, ved mozeme dat aj dobru cigaru - v stredu som v One Cafe vecer ( hladal som k tym Omegam kartu a papiere a nasiel som a este dielec do tahu, a vyhrabal som pri tom hladani doma este jedny, ale zenske, Constellation!)Skoda, dnes jsem byl ve One Cafe v o druhe na kave. Byvam tam casto, ve stejnem baraku jsem do ledna pracoval
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Skoda, dnes jsem byl ve One Cafe v o druhe na kave. Byvam tam casto, ve stejnem baraku jsem do ledna pracoval Ahoj!tak ved na dalsom zraze uz dufam nebudes chybat!!!
Tikal Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kávička a pokec s Gabem , ten doutník krásně ladil s kávou.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 ranajky ala Tikal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Ramon Allones SS tentokrat z boxu s datumom JUN 2005 ... excelentny,,,,, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. RyJ wide churchills z boxu s datumom AUG 2012 .... krasny tmavsi do cervena kryci list , chutovo excelentny ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cema Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Zásilka od vrchního dodavatele. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 oslava - uz vecer cislo 4!dufam, ze uz posledny.... :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Krasny fotky chlapci, ja dnes toto a je to moc vlhky, musim to nechat ustalit, tahlo to fakt ztezka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. března 2015 uživatelem Bob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se