Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 23. 3. 2015 v 11:46, little_w napsal:

Romeo a Julie (ne Kuba). RyJ House of Capulet, Honduras, natural, format Toro (6 x 52).

Je vybornej, ale mel jsem ho nechat dyl v humidoru. Mesic a pul je evidentne malo na zotaveni po ceste pres pul sveta.

Já si všiml až teď. Kde jsi koupil ten popelník? Asi by se mi hodil.

post-147-0-73881800-1429725954_thumb.jpg

Odesláno

Kamile, mam ho z Famous-Smoke, z Ameriky, meli ho v akci, tak jsem to asi pred ctvrt rokem koupil. Maji posledni kousek, rikaji. Uz ne tak vyhodne, ale furt... 9.99 USD je snesitelna cena. Pripadne maji to samy, ale na tri kousky:

AT-FIR-AT023-400.jpg

To jsem zavrhl, protoze nebudu povzbuzovat ostatni, aby kourili... a taky jsem snob, nerad se delim o popelnik :-) 

Ten popelnicek je epesni. Bytelny, ale prenosny... neni to zadne zbytecne velke tezitko, proste tak akorat.

Odesláno

Ach jo, tak jsem se asi taky chytil na doutníky. Teď jsem dokouřil začátečnický Orient Express Robusto a byl to móc dobrý. Takže víkend vidím na výběr humidoru. Neměl jsem sem chodit, neměl  :crying_anim:

Odesláno

No zrovna u tebe koukám na stránky furt a vymýšlím co objednat ! Ale co, žena a děti si nějaké jídlo uloví, oblečení se taky určitě v Armádě spásy najde a hlavní je že tatínek bude v pohodě  :devil:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ako je zname, ze nechodim do vlakna o Zrazoch ( este ze ma tam prihlasil kamarat Tikal ), ale dnes som to prebehol a nieco k tomu aj napisal.

Odesláno

No rika se ze posledni roky stala uroda na Kube za prd, treba na tom neco bude ... Tabak Invest pry nedostal Behike protoze na ne neni tabak a je jich malo

Odesláno (upraveno)

jj   kubanci to pekne sidej ... 

dneska Hoyo de Monterrey Le Hoyo de San Juan  a obavy sa potvrdili...

Doutnik uz pri pohlade na petu vizeral dost biedne naplneny a aj musia vaha naznacovala ze to asi nebude to prave...

a vysledok......................  tak velky doutnik za taku cenu a vydrzal  presne 55 minut !!!!!  ten balic asi vzal zasobu na petit coronu ...

hrozne lahky tah , produkcia dymu podpriemerna ,  na konci sa uz pekne prehrieval    ale aspon ze chutovo bol dobry ...

hned po som dal  2008 Hoyo de Monterrey epicure No.1     ...  chutovy profil velmi podobny ako novinka SAN JUAN  ale viac komplexnejsi, lepsia aroma , 90minut velmi prijemne stravenych

ale aj tak  s celej aktualnej kubanskej produkcie u mna vedie HU Conn. A   cca skoro 100 min. krasnej aromy , nasladlych chuti (med, piskoty .... )

a plus vintage kusky su zatial vsetky super,,,

vcera v noci  2005 Partagas Lusitanias  ... 140min    prvych 10 minut krasne jemny  a pak pekny nabeh , cez nos celkom pekna porcia korenenej papriky :-)))  a  uz aj podla mierne drazdivejsieho dymu bolo poznat ze sa jedna o silnejsiu kubu  :-)

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno

Chlapci moji, nevím čím to je, ale nemám tak tragické zkušenosti s Kubou jako vy...

Vždy kupuji v D a bez překvapeni:) v posledním roce jsem zaznamenal potíže s RyJ, kterou jsem dostal darem a byla koupena v ČR.

Včerejší nákup mě překvapil, když mi byly nabídnuty limitky pouze pro německý trh, vyzkoušel jsem MC za 19? podle vůně a omaku se jeví velmi zajímavě, teď ho musím zpopelnit, bežně kourim MC3 za cca 10? nebo Partagas za 4,60 a vždy perfekt, co se týká nižší kvality kouřím Flor De Rafael Marquez za 2,7? jako dailycigar a zde musím přiznat drobne nedostatky, ale nemohu 100% říci čím jsou způsobené - často kouřím v zácpě v aute(otevřená okna) jindy při práci v garáži nebo u kafe na stojáka někde venku:) nebo na "větrné hůrce" při chůzi a podobně také formát tohohle doutníčku nahrává komplikacím.

Ale jinak za sebe mužů říci jen jedno, s prémiovými formáty Kuby nemám problém.

Co mě zaráží je taky kvalita doutníku v ČR, myslím, ze uživatel Varjag by mohl potvrdit, jak dopadl "ráj kuřáků" plzeňská prémiová trafika- dnes k neuvěření, nejlepší doutníky archivního staří třeba i více než 8 let jsou plesnive a vábné jako "urousaná psí pochva" - onehdá jsem tam zahlédl limitku z roku 2005 poslední 2 kusy za 300 peněz, ale proste nekoupil jsem, protože to můžu rovnou kouřit plesnivy seno...

Proste mám velmi dobre zkušenosti s nákupem v zahraničí - jsem překvapen dostupnosti limitek, behik a limitek pouze pro D trh, a po zkušenostech mých i některých vašich s dodávkou suchých nebo plesnivych doutníku ( většinou Kuby) v ČR - zůstavá rozum stát co se tu děje ...

Odesláno

Co na to rict....dle meho soudu zkratka CR neni tak zajimavy a "strategicky" trh pro urcite vyrobce doutniku (i vyrobce obecne) takze proc do CR budou pumpovat jejich premiove a nejkvalitnejsi kusy.....ma pocit, ze nam sem "hazi" co jim zbyde u te Kuby je to v posledni dobe hruza....a az to zacne Kuba lifrovat do USA, tak to bude s kvalitou Kuby dostupne v CR jeste horsi....

Odesláno

No ja toho bral od Tabak Investu pomerne hodne, naproto bezne je ze jsou doutniky v krabici popraskane na pate, nicemu to nevadi, ale tezko to budu nekomu prodavat, zpocatku byly doutniky strasne prevlhcene takze netahly temer vubec, ted uz se mi to ve skladu srovnalo, ale stejne ten tah je daleko od idealu, na doutnicich jsou fleky a tecky, a dalsi nedokonalosti. Mozna jsem prilis narocnej,, ale do te pozice se Kuba dostava svou cenovou politikou, proste IMHO doutnik za 300,- musi byt dokonale zpracovanej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...