Bob Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Hezka fotka Gabo Dnes Partagas P No.2 - takhle flekatej doutnik (je flekatej i zespodu) do prodeje nedam, musim ho holt vyhulit, flakaci Kubansky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Pak daj vediet co ti chutnalo viic ci D4 alebo P2 :-)
Bob Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 (upraveno) Chutove je dobrej :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. července 2015 uživatelem Bob
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 frajer Robert...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Vpodvecer Norteno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 (upraveno) ja vcera Rocky Patel Decade Robusto Limitada Edition (maduro kryci list ) keby boli chute intenzivnejsie jednalo by sa o famozny doutnik snad najprijemnejsia maduro aroma okolo toho a cas horenia rekordny 168min.dneska Padron 1964 anniv. exclusivo maduro tak opet musim hodnotit ze mi chutna viac ako LP9 a tento kusok bol lepsi aj ako Vcko Melanio maduro robusto ktore som mal naposledy , od zaciatku intenzivne chute kava, kakao , cokolada , stipka korenia .... Upraveno 4. července 2015 uživatelem Lord*
Návštěvník Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 a podla obrazkov na Habanos s.a. to by mal byt referencny RyJ wide churchills (kvalita ubalenia, olejnaty a farebne zhodny kryci list , ... ) skoda ze tabakinvest nema taketo balenia v takej kvalite ...tento je zo Spanielska a je vynikajuci ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 nie je vela doutnikov ktore vam na jazyku zanechaju mliecno-cokoladovy film a potom vam este naserviruju plno dalsich chuti cedr, koza, kava , oriesky.... a po cely cas to ma krasny vyvoj.... ale ASHTON VSG robusto jednoznacne patri medzi ne ....paradna zalezitost ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Herrera Esteli Piramide Fino, skvělá chuť, opravdu se dá srovnávat s lepšími kubánskými. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 (upraveno) Uz zacinam zjistovat tvuj chutovy profil Kamile, musim ti dat klasicky Melanio, to ti pojede :-)Lord: hezky ses rozjel, je videt ze jsi cekal na pocasi :-) ten Padron jsem mel a uz si nepamatuju jakej byl, musim si osvezit pamet, urcite vim ze byla velka produkce dymu a jemna chut, trochu mi tam chybelo koreni rady Oliva V, ted kourim Melanio a je to parada, vcera jsem si na nej sednul tak je trochu pocuchany, ale pres to hori paradne. Za me asi postupem casu zakladni rada 95/100 a maduro tak 92/100, ale trvalo mi to nez jsem se k tomu prokouril Jinak pristi tyden dorazi zasilka z Olivy, budou V Robusta, V Torpeda stale nemaji , budou Melania, ale jen par krabicek, je to take vybrane, prijde mi jen zlomek me objednavky, budou Cain Nub F - na ne se moc tesim, minule jsem je nestacil ani ochutnat, byly hned fuc. Dalsi novinka budou suchace Viejo Mundo Senoritas v cene 20,- / ks, baleny po 10 ks, uz se tesim jak si hodim krabicku do auta jako nouzovku. Z malejch jeste budou Oliva O Cigarillo. Veletrh IPCPR na ktery jedu se blizi :-) uz se tesim, udelam pak nejakou mini reportaz. Z tohoto duvodu nebudu mezi 15.7. az 23.7. Vyrizovat objednavky, dik za pochopeni. Upraveno 5. července 2015 uživatelem Bob
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Uz zacinam zjistovat tvuj chutovy profil Kamile, musim ti dat klasicky Melanio, to ti pojede :-) ... Veletrh IPCPR na ktery jedu se blizi :-) uz se tesim, udelam pak nejakou mini reportaz. Z tohoto duvodu nebudu mezi 15.7. az 23.7. Vyrizovat objednavky, dik za pochopeni. To jsem zvědavej. ... Závidím.
Bob Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Kdyby jste nekdo chtel letet, dalo by se to zaridit
Návštěvník Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 (upraveno) jj a mam pre teba rozpracovanych 7 recenzii , trosku to brzdia fotky .. nemam tu vonku poriadne miesto kde to pekne fotit na popelniku ...Padron je koreneny len trosicku o to viacej tam vyznieva kakao a kava - ale je fakt vyborny, ked budes chciet jeden kusok ti kludne donesiem na zraz .. tak to je dobra sprava ze budu V robusta ... to mi par kuskov odloz ;-)))ja to Vcko mam zaskatulkovane ze : Belicoso - najkorenejsi s celej serie a aj silovo je mozno aj pred figuradom , Figurado - krasny priebeh a sila, skoda vyssej ceny ... takze len na vynimocne udalosti ... , Torpedo - vyborne vyvazene moje top2 , Robusto - moje top1 , od zaciatku prijemne korenene a potom prejde do kakaa/cokolady (snad najviac cokoladove Vcko ) , Toro - tak to mi pride mozno najprijatelnejsie pre tych co chcu skusit Vecko, pretoze je vyborne vybalancovane a neposobi tak silno a chute niesu az tak intenzivne jak u belicosa no a Melanio tam uz od zaciatku mam jasno klasicke Melanio je u man vyssie ako Maduro , keby bola Maduro verzia trochu sladsia tak by to bolo mozno aj vyrovnane , ale takto mi pride klasicke Melanio jak najlepsie Vcko od Olivy ... Upraveno 5. července 2015 uživatelem Lord*
Bob Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 (upraveno) Melanio je super, hori paradne a ma krasne jemnou chut, ale uplny zacatecnik to neoceni, asi jak jsi psal o BHK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2015 uživatelem Bob
cema Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 (upraveno) cigar point ma -20% na Ashton, tak asi neco ochutnam... co by si krom toho VSG robusta doporucil?paradna zalezitost ..... arquote name="Lord*" post="1471769" timestamp="1436115702"]nie je vela doutnikov ktore vam na jazyku zanechaju mliecno-cokoladovy film a potom vam este naserviruju plno dalsich chuti cedr, koza, kava , oriesky.... a po cely cas to ma krasny vyvoj.... ale ASHTON VSG robusto jednoznacne patri medzi ne .... 20150705_175842.jpg Upraveno 6. července 2015 uživatelem cema
Návštěvník Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 aky chutovy profil ti vyhovuje ? a mas radsej silnejsie chutovo intenzivne alebo jemne slabsie doutniky ? pripadne napis tvoju TOP5 doutnikov a pak ti nieco doporucim , urcite v cigarpointu sa da vybrat ....
cema Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Nemam to zatim tak vyprofilovane, porad zkousim ruzne druhy slabsi i silnejsi, to je jeste dlouha cesta :-)... spis jsem myslel, co z toho Ashtona jeste stoji za to? Ale samozrejme sto lidi,sto chuti. Jinak zustavam verny svemu hlavnimu dodavateli ;-).
Návštěvník Kamil Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Liga Privada No 9 Belicoso je exluzivní záležitost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se