hirsch Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Sobota v retro stylu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Super Hirschi udělals mi radost,mladá pořád chce nový telefon,tak jsem jí ukázal ten Tvůj "dotykáč " :-) Myslela si něco o ...... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Hele, vidis. Dobrej napad. Musim taky nekdy naaranzovat svuj telefonni ulovek. Je puvodne z vlakoveho nadrazi v Bombaji, jeste ma jakesi sluzebni cedulky... koupil jsem ho od chlapka, co tam pracoval. Tlf jsem zkusmo zapojil, a rychle odpojil. Kdyz to zvoni, tak to fakt zvoni. Asi kalibrovane na to, aby to prervalo vlaky na indickem nadru, no. Fakt hezke zatisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Super Hirschi udělals mi radost,mladá pořád chce nový telefon,tak jsem jí ukázal ten Tvůj "dotykáč " :-) Myslela si něco o ...... :-) Jo, to je pravda, dnešní mládež nemá ani ponětí, jaké to tenkrát byly idilické doby ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Ještě nedělní zátiší s TALISMANem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Toto rádio si pamatuji z dědovy dílny.Nemohl jsem pochopit,že chvíli trvá než se nažhaví elektronky a po půl hodině už zase nehrálo :-) Máš jej funkční ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Toto rádio si pamatuji z dědovy dílny.Nemohl jsem pochopit,že chvíli trvá než se nažhaví elektronky a po půl hodině už zase nehrálo :-) Máš jej funkční ? Loňské léto jsem ho zkoušel, hraje a hlavně mě překvapilo jak nádherně topí! Prostě žádný tranzistor atd, jen samé elektronky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) To je dobra cena, normalne chodi pres 600Cena asi dobra, ja ho mam z D. P. tiez za par stoviek ... ale ze by ma nejak presvedcil, to moc nie, obyc plechovy je rovnako dobry, obcas aj lepsi ...A nieco k veci, dnes toto, po 4 rokoch v humidore dalo sa, ale ja prt poznam. Zaujimavejsi je ten plechac, dnesny ulovok za par susnov, ako novy aj ked uplne rovnu podstavu nema Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P. S. Mozno si este jeden zozeniem paci sa mi Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Toams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Kdybys narazil na jeden popelník navíc i pro mne,byl bych rád.Pro kamaráda bych jej potřeboval,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Vítej do klubu včera večer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Teda Radku, tyhle Hujery mi nejak unikly nebo ses s nimi moc nechlubil? Dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Ty jsem dával do kupy z celkem slušně omláceného vraku. Brousil jsem safír, dělal komplet pouzdro a vyrovnával zlatou lunetu, ktará dostala pár hlubokých ran.Jsou fakt podmanivý a to se mi řada Link vůbec nelíbila /o bicolorech ani nemluvím, ale junior mne přesvědčil/, zejména ten hnusný tah, který jsem z toho sundal... Cifr je naprosto úžasný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čekají je lázně a kompletní rozborka u Tondy. Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokra Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Vítej do klubu včera večer20170411_194453.jpgmoja oblúbena téma- aj krasne hodinky a ešte Véčka = super kombinácia!ešte dobrý rum a super večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Kdybys narazil na jeden popelník navíc i pro mne,byl bych rád.Pro kamaráda bych jej potřeboval,dík.Ok. Na kolko si ho kamos ceni, aby som ked tak vedel filtrovat ponuky?Jeden prazsky "vetesnik" mi na dotaz na cenu, ak by nejaky mal, hovoril "jo pane, tydlety veci spojene s nejakou firmou, to muze jit i do tisicu" ... to je trochu blbost, ne? Vítej do klubu Diky , dufam ze prijimaci ritual nebude zpopolnit dve Siglo III za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Tak jsem si po delší době zapálil Kubu. Partagas no4. Jakože chuťově dobrý, alu to zpracování... Měl jsem dva, první od půlky přestal táhnout a zhasinal snad po 2 minutách, druhý moc utazeny celkově, strašný kouření od začátku, tak jsem se nas.ral a hodil to po 10 minutách do kanálu. Nedalo se to utáhnout. Zlatá Nikaragua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Toams: no chodily ty popelniky mezi 200-500, ale nevim kam az jsme to vysroubovali? :-))Na prijeti do klubu alespon dve Siglo VI, III je pro deti Gas: co bys chtel za 300,- :-) Ja jsem na Kubu strasne nastvanej, otevrel jsem krabicku Partagas E No.2 (5 ks) a jeden jedinej nebyl poskozenejTo samy Montecristo, HoyoJak na tom ma clovek neco vydelat kdyz z 25 ks je 3-5 neprodejnejchDoprodam co mam a do budoucna jen cely krabice na individualni dotaz ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Toams: no chodily ty popelniky mezi 200-500, ale nevim kam az jsme to vysroubovali? :-))Na prijeti do klubu alespon dve Siglo VI, III je pro deti Noo, tak to kamose asi nepotesim, az to bude jak za 3ks rolovaneho tabaku v krabke.Inak myslel som V, pisal III, oboje mam v humidore ... jedna V je tak tak a mam dost, dve VI po sebe, tak som zeleny a prezentujem, co som obedoval, aj so vzorkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokra Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Toams: no chodily ty popelniky mezi 200-500, ale nevim kam az jsme to vysroubovali? :-)) Ja jsem na Kubu strasne nastvanej, otevrel jsem krabicku Partagas E No.2 (5 ks) a jeden jedinej nebyl poskozenejTo samy Montecristo, HoyoJak na tom ma clovek neco vydelat kdyz z 25 ks je 3-5 neprodejnejchDoprodam co mam a do budoucna jen cely krabice na individualni dotaz ...keď to dobre chápem, tak si predajca? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Má to Bob v podpisu, http://www.tabacos.cz/epages/fm44751cz.sf/cs_CZ/?ObjectPath=/Shops/fm44751cz/Categories Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Ok. Na kolko si ho kamos ceni, aby som ked tak vedel filtrovat ponuky?Jeden prazsky "vetesnik" mi na dotaz na cenu, ak by nejaky mal, hovoril "jo pane, tydlety veci spojene s nejakou firmou, to muze jit i do tisicu" ... to je trochu blbost, ne? Sem tam se někde objeví,jak říkal Bob ,pár stovek bych dal /tak 4 max./ ,je to jen kus nerez plechu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se