AKUC Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 český lev ? pekné foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Ale houno :-) http://www.tabacos.cz/epages/fm44751cz.sf/cs_CZ/?ObjectPath=/Shops/fm44751cz/Categories/Category3/Liga_Undercrown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Hezka fotka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Hurá,konečně mají v Lidlu Bodega Cigarillos s filtrem,už jsem myslel že končej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Takové to válení u vody na pohodu. Tahle limitka nepřekvapila, ale ani neurazila. Hezky večer všem, doutnikářům zvlášť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Idealni je sledovat sport s pivem a doutnikem v ruce, bohuzel nas to za chvili asi splachne :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Nějak ubývají z boxu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Jeste mam 2 krabice a neco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Hmm ja box a 3 kusy... Ted testuji po roce, ale již 4 za tenhle týden ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Ja dnes Rocky Patel Vintage 1990. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Hezkej kryci list. Ted jsme dojeli z kola, uplne durch, za chvili hospoda, uz se tesim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 F sobotu večír na terase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Večerní Oliva O...a přišel mi novej cutter Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Tak ten je paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Děkuji,je moc pěknej a hlavne střihá o mnoho lépe oproti integrovanému cutteru v Colibri zapalovači.Ten ale taky neni nejhorší..Jinak material je mosaz a kov a nejaká inox(nerezovka) čepele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Sorry jako, ale jestli za neoriginal lubinski z ali dat 35$, tos mohl mít za cirka 50$ z etrafiky origo Xikar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Sorty jako já v tom nevidím rozdíl.Mnel jsem je v ruce,je to totožný výrobek.Na jednom je natištěný Xikar,na druhém Lubinski... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Sorry jako, jsem nevěděl, ze aliexpress má doživotní záruku Sorry jako, je to fejk... Zneužití TM italského brandu lubinski. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 P.S.snad si nemyslíš,že se ten Xikar vyrábí někde jinde než v číně,možná i na stejné lince.Nevim kolik továren tam ty cuttery dělá ale kvalita a provedení je totožné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jo a v případě cutteru je mi to tak trošku fuk..dosud jsem ani značku Lubinski neznal,nevěděl jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se