Bob Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Taky Drew Estate dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Já dávám druhý pokus. V prvním doutníku jsem měl smůlu, dva špunty po cestě, ten druhej ho roztrhnul. Chuťově byl ovšem moc dobrej. Holt to se občas stane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Jestli to byl ten undercrown tak mi to dej priste do poznamky a dam ti novej kus. stavat by se to nemelo, nicmene je to porad rucni prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Díky za nabídku, skutečně si ji cením, ale beru to jako riziko povolání. Přesně jak píšeš, je to pořád ruční práce. A musela by mne hanba fackovat, téměř vždy mám od tebe doutníky druhy den po objednání, vždycky s nějakým dárkem a ještě po tobě chtít náhradu za něco, co nemůžeš jakkoliv ovlivnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Už sa teším na ďalšiu objednávku drew estate od Boba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 před 26 minutami, Daredevill napsal: Díky za nabídku, skutečně si ji cením, ale beru to jako riziko povolání. Přesně jak píšeš, je to pořád ruční práce. A musela by mne hanba fackovat, téměř vždy mám od tebe doutníky druhy den po objednání, vždycky s nějakým dárkem a ještě po tobě chtít náhradu za něco, co nemůžeš jakkoliv ovlivnit To neres, zaruka je tam jasna, pokud je neco spatne menime kus za kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Proto mám rád nákupy u Boba, takový přístup je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 20 hodinami, Bob napsal: Taky Drew Estate dnes Ahoj Bobe, myslíš, že se už můžeme těšit na Velvet Rat, nebo jen tiše závidět..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Dnes taky krysa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Když jsme u těch krys, taky jsem si jednu dal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Krysy už jsou tady, je jich plno všady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Hezké odpoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Hezkou neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Nejak se mi po vcerejsku vse mota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Nedělní zákusek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Pěknou sobotu, páni a pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Příjemné odpoledne i Vám, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Daredevill, Aging Room príjemná cigara , za mňa čo mám na nej rád je rovnomerné horenie až do konca, zatiaľ nikdy nesklamala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Mě malinko zakolesala kvalita hoření v poslední čtvrtině kouření. Ale chuťově paráda, měl jsem ho zhruba na hodinku. Moc prijemne. Přeju Vám klidnou neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Co to máš za popelník?Kov či keramika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se