Lobber Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Mňam :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 V 24. 2. 2022 v 18:41, Lobber napsal: Mňam :0) Vypadá to nějaký nedovařený, buď obezřetný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Hezkou sobotu všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) před 3 hodinami, MAT71 napsal: Vypadá to nějaký nedovařený, buď obezřetný... To se ti zdá Mates Ale, když ti to nevoní , nevadí….. Alespoň neubyde Prosciutto, Slinzega, Speck…. co jiného si přivést z Alp viď …. Plus doplněno sýry …. Upraveno 26. února 2022 uživatelem Lobber překlep - chtěl jsem poslat ☝️ toto, ne 🖕 toto 🤣🤣🤣 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Jinak …. Dnešní relax , když po “náročné” dovolené, musíš mimo civilizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Co to máš za bivak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 58 minutami, Lobber napsal: To se ti zdá Mates Ale, když ti to nevoní , nevadí….. Alespoň neubyde Prosciutto, Slinzega, Speck…. co jiného si přivést z Alp viď …. Plus doplněno sýry …. Jen aby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 52 minutami, bohus76 napsal: Co to máš za bivak? To by mě také zajímalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) Mnooo… nebo to nebylo omylem a prsty psaly co měli…. Ale svědomí mi to nedovolilo… Nevím no , možná i to je možné Mat, bohus : Jinak, je to hamaka od Highlander-u ( konkrétně : Nomad ), za mě asi nej na cesty. Lehká, skladná, rychle rozložená i složená, s pohodlným ležením. plus s celtou. Jediná vejtka, by se našla u moskytiéry, která se špatně upíná , nebo jsem levej . A v kombinaci se spacákem do - minusu , jsi stále jak v “pokojíčku”. Upraveno 26. února 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 OT- tož nevím,zda bych se v tom vyspal díky té poloze a zda bych nezmrzl,páč mi to připadá nějaké vetché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Hezké nedělní dopoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Bojíš se úplně zbytečně …. Ba naopak … a víš jak se to říká …. “ neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení” . Toť vše :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 To víš, člověk se bojí nepoznaného, možná kdybych to zkusil..... I tak mám raději karimatku na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Já spím raději v peřinách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Jj, není nad pořádnou duchnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) před 13 minutami, bohus76 napsal: Jj, není nad pořádnou duchnu Máš pravdu… na přitulení s drahou polovičkou to tady opravdu není, to je ta duchna na-beton lepší …. Naštěstí jsem sám , tak mi to vyhovuje Upraveno 27. února 2022 uživatelem Lobber A už nic mimo téma, nebo nás tady zabanánujou za plevelení 🤣🤣🤣 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 13 minutami, bohus76 napsal: Jj, není nad pořádnou duchnu Přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 První letošní posezení na terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se