Dr.Malaver Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Nedělní pohodička.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 (upraveno) Já měl taky hezké ranko …. Malý relax v přírodě edit: Hergot Doctore ….. tohle mi nedělej ….. slintám tady zrovna jak bernardýn …. Pěkný kousek, ten bych si nechal líbit Upraveno 1. května 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Pěknou neděli pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 před 1 hodinou, Lobber napsal: Já měl taky hezké ranko …. Malý relax v přírodě edit: Hergot Doctore ….. tohle mi nedělej ….. slintám tady zrovna jak bernardýn …. Pěkný kousek, ten bych si nechal líbit Zdravím tě, co to tam máš za systém, to vypadá, jako bys pálil borovičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 (upraveno) Mnooo, obávám se, že kdybych napsal, “ANO PÁLÍM BOROVIČKU” Tak že sem ji vypálil málo. Jelikož bys tu byl rychleji, než bych tě pozval na ochutnávačku :0D Ale bohužel - Bé je správně :0D Používám to, jako účinnou filtraci na sypaný čaj. Aby mi to prostě při nalévání nenapadalo do hrníčku … Upraveno 1. května 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 před 8 hodinami, Lobber napsal: Mnooo, obávám se, že kdybych napsal, “ANO PÁLÍM BOROVIČKU” Tak že sem ji vypálil málo. Jelikož bys tu byl rychleji, než bych tě pozval na ochutnávačku :0D Ale bohužel - Bé je správně :0D Používám to, jako účinnou filtraci na sypaný čaj. Aby mi to prostě při nalévání nenapadalo do hrníčku … Ty jsi připraven na vše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 To bych zas neřekl…. Spíše experimentuji a laboruji, jak efektivně ušetřit místo v batohu a nahradit “nepotřebné” věci, které se daji nahradit něčím z přírody a efekt bude stejný … před 5 hodinami, MAT71 napsal: Ty jsi připraven na vše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 před 5 hodinami, Lobber napsal: To bych zas neřekl…. Spíše experimentuji a laboruji, jak efektivně ušetřit místo v batohu a nahradit “nepotřebné” věci, které se daji nahradit něčím z přírody a efekt bude stejný … Nebuď skromný, komu čest tomu sláva, já přečetl celé Rychlé Šípy a tohle bych nezvládl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Hezký večer všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Ukradeno od kolegáčka z fbk …. přišlí nákup je jasný co musím mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Podvečerní pohoda …. Tak hezký sychravý víkend kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Dobré odpoledne všem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Krásné poledne. Bobe děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Víkend se vydařil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Hezký večer všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 (upraveno) Nic Upraveno 17. května 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 (upraveno) Hezké úterý chlapci Upraveno 17. května 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Hezký večer všem a obzvláště Lobberovi do hustého lesa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Ooo, moc děkuji …. Ale zas tak hustý nebyl, tak jsem se tam moc sám přes noc nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se