Bob Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 (upraveno) Tak me nejak svrbi prst na spousti, neobjedname neco? Tabak Invest, Rauchr.de, Excalibur ? :-))) Tabak Invest - bedna RA? + nejakej churchill mozna, HdMRauchr - Ashton, FdlA, Aging Room, OlivaExcalibur - HdM Le 2011 Upraveno 16. října 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Neotravuj, máš dost. EDIT: Nebo sis už koupil větší humidor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 S Tabák Investem počkejte, něco s nima řeším a možná budou lepší ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 (upraveno) Spis jsem mel chvili v praci tak jsem prolejzal recenze a mam Pavlovuv reflex co zitra? Obed + doutnicek na zahradce? (Pokud bude svitit ...)To m.nTak to zkus, me nechteji dat lepsi nez maloobchodni :-(To KazaamParada, ja musim vydrzet jeste 3 mesice a kousek ... Upraveno 16. října 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Bob: no já ty ceny budu mít lepší 100%, zítra budu vědět konkrétně, tak to pak nějak spácháme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 To Kazaam - tak to je relax. Paráda. Docela ti závidím - i když dneska bylo v Praze taky docela pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Tak se Bobe v neděli domluvíme. Pokud by jsi m.n mohl domluvit lepší ceny, tak by to samozřejmě bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Tak jsem si v rámci tréninku na Olivu V Diademas LE dal včera místo oběda Trinidad Reyes. Zvládnul jsme to úplně v pohodě, takže si teď už docela věřím. No jak myslíš sokolíku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 ahoj, musim se podelit o radost, dnes dosla zasilka (jak jsem psal vyse, kamarad se vratil z kuby a dovezl me objednany kontraband) !! :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Já sem dneska nakupoval mnohem skromněji (doutníkáři prominou, podkladem je nový dýmkový), ale na to moje kouření :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Tak to je Varjagu slusna naloz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Krasna prace chlapci :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Tak to je Varjagu slusna naloz. ..když jsem to skládal do humidoru, přišla drahá polovička a řekle mě, že mě pozoruje z kuchyně a že se s tím mazlím, jako s ní už dlouho ne . no, musel jsem to sem dát, doma to nikdo nedocení To Prischera: Coloniales, nebo Reyes? Podle velikosti krabičky pod tím asi Reyes co? Dobré kuřivo!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Reyes, nadchla mě FraKova recenze, už se na něj těším . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 to prischera: paráda, asi taky otestuju...ten zakroucený konec vypadá suprově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Včera jsem dal po delší době Romeo y Julieta Coronitas en Cedro a zjistil jsem, jak jsem i díky Cronomagu zmlsaný. Ještě před rokem to byl pro mě suprdoutník na lepší příležitosti a nyní jsem si uvědomil, jak moc průměrný je (a k tomu ještě velmi těžce táhne). I když zase za tu cenu je to pořád slušný. To zase jo i když já raději budu asi kouřit méně, ale lepší kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Dnes hoyo dé montereyA zakoupena bedna ryj Churchills wide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Včera jsem dal po delší době Romeo y Julieta Coronitas en Cedro a zjistil jsem, jak jsem i díky Cronomagu zmlsaný. Ještě před rokem to byl pro mě suprdoutník na lepší příležitosti a nyní jsem si uvědomil, jak moc průměrný je (a k tomu ještě velmi těžce táhne). I když zase za tu cenu je to pořád slušný. To zase jo i když já raději budu asi kouřit méně, ale lepší kousky. To přijde i mnohem lepších kousků, proto jsem včera zpopelnil Mistrův sekret a zazdil ho jedním Creditem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Tak jsem po ranu doplnil hladinu nikotinu, hned mam lepsi naladu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se