Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Tak me nejak svrbi prst na spousti, neobjedname neco? Tabak Invest, Rauchr.de, Excalibur ? :-)))

Tabak Invest - bedna RA? + nejakej churchill mozna, HdM

Rauchr - Ashton, FdlA, Aging Room, Oliva

Excalibur - HdM Le 2011

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spis jsem mel chvili v praci tak jsem prolejzal recenze a mam Pavlovuv reflex :lol2: co zitra? Obed + doutnicek na zahradce? (Pokud bude svitit ...)

To m.n

Tak to zkus, me nechteji dat lepsi nez maloobchodni :-(

To Kazaam

Parada, ja musim vydrzet jeste 3 mesice a kousek ...

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

Tak to je Varjagu slusna naloz.

:clap:..když jsem to skládal do humidoru, přišla drahá polovička a řekle mě, že mě pozoruje z kuchyně a že se s tím mazlím, jako s ní už dlouho ne :lol2: .

no, musel jsem to sem dát, doma to nikdo nedocení :notworthy:

To Prischera: Coloniales, nebo Reyes? Podle velikosti krabičky pod tím asi Reyes co? Dobré kuřivo!!

Odkaz ke komentáři

Včera jsem dal po delší době Romeo y Julieta Coronitas en Cedro a zjistil jsem, jak jsem i díky Cronomagu zmlsaný.

Ještě před rokem to byl pro mě suprdoutník na lepší příležitosti a nyní jsem si uvědomil, jak moc průměrný je (a k tomu ještě velmi těžce táhne). I když zase za tu cenu je to pořád slušný. To zase jo i když já raději budu asi kouřit méně, ale lepší kousky.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem dal po delší době Romeo y Julieta Coronitas en Cedro a zjistil jsem, jak jsem i díky Cronomagu zmlsaný.

Ještě před rokem to byl pro mě suprdoutník na lepší příležitosti a nyní jsem si uvědomil, jak moc průměrný je (a k tomu ještě velmi těžce táhne). I když zase za tu cenu je to pořád slušný. To zase jo i když já raději budu asi kouřit méně, ale lepší kousky.

To přijde i mnohem lepších kousků, proto jsem včera zpopelnil Mistrův sekret a zazdil ho jedním Creditem...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...