Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No já kouřím v dílně pouze dýmku, nebo doutník a už to má svou atmosféru. Je to krásně vsáknuté do zdí, nábytku a vlastně ve všem. To miluji.

Odesláno (upraveno)

Jeste jsi zapomel na oholeni hlavy aby ti nebyly citit vlasy :lol2:

BTW dnes rano jsem si zavazal sam boty a taky nic :-(

U nás, co máme hřívu jako d´Artagnan je to sice trochu problém, ale zase na nás letí holky a ty mají rády kromě těch dlouhých kadeřavých vlasů i pach koně a nakonec i toho doutníku.

... Ježiš to jsem se zase u klávesnice rozjel a úplně jsem zapomněl jsem že mě znáš a že víš, že mám sice hřívu jak d´Artagnan, ale po chemoterapii.

Jinak minulý týden ráno po večírku bych si tedy za zavázaní bot pochvalu určitě zasloužil, ale nevím, nevím jestli bych jí dostal, kdyby mě žena viděla.

Ale snad bych jí dostal od Vás za 1.5 Olivy V Torpedo a hlavně za celkovou propagaci našeho chvályhodného koníčku a šíření té správné toxikomanie v okruhu mých kamarádů a spolupracovníků. Dokonce jeden můj kamarád se rozhodl, že prý po 20 letech podlehne tabákovým svodům a dal si hned celý robusto FdlA. Prý mu velmi chutnalo.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

No musim rici ze s tou hrivou to mam podobny, ale smrdi po koureni taky fest :-)

Jo po vecirku je obouvani ukol, minuly patek jsem byl venku do 5 a v sobotu rano to byla bojovka, uz jsem na tyhle prodlouzeny starej.

jinak ty Olive taky prichazim na chut cim dal vic ... Btw co ta objednavka Franto? :-)

Odesláno

Btw co ta objednavka Franto? :-)

Čekal jsem, že se mi ozvou kluci mimopražský, jak si ty doutníky vyzvednou, takže jsem zatím nic neobjednal. Vezmu tedy bednu Oliv a uvidíme?

Odesláno

BTW: možná bych ještě počkal do úterka. V pondělí budu na služební cestě a dám si večer klasické torpedo Oliva V z poslední zásilky. Pak bych se asi rozhodl, jestli jít do LE nebo jestli je stejně dobrá i klasika. 

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

Hoyo de monterey epicure no2

Topim na chalupě a mam na kline kočku , ty vole starnu- říkám si a nějak mi to nevadí .

Jinak doutník jsem kupoval na centrále makro a byla to susenka, 2 měsíce na chalupě a je ok bez prasknutí .

Kde v Makru kupujes ty Bobe?

Upraveno uživatelem vwtyp11
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Já bral na centrále , rychlovka a pak čumím jako buk- fakt sušenky, ale to uz jsem byl pryč, pak jsem se tam stavěl po týdnu a koukám budík zaleoeny samolepkou, tak říkám manikovi na kase jestli to zvlhcuji a on " co jako a proč"

V Plzni ten samy dotaz a odpověď od babky, kterou jsem nečekal " ano pravidelně, ale nesmíte tam dávat obyčejnou vodu"

No holt pod svícením největší tma ...

Jinak díky za tip tohle i partagas dobry.

Odesláno

Objevil jsem humidornotes.com, príma zápisníčky poznámek k doutníkům, vč. místa na nalepení ringu atd. Balení po 3ks stojí 12USD, ale shipping a handling dalších 13, takže je pro mě nesmysl objednat si to jen pro sebe. Nechcete se přidat? Kdyby nás bylo 10, tak poštovné vyjde jen na něco kolem 3,5dolarů.

humidor-notes-xl.jpg

Odesláno (upraveno)

OK to se využije. Nabízím i osobní vyřízení na celní poště a následné rozposlání, ale radši až po Vánocích :).

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

Ok, tak jsme zatím na 2 baleních celkem, jedno já, jedno pro vás, nechám to tu třeba do úterního večera a po tom, co mi odslouhlasíte výši poštovného, objednám.

Odesláno

No jeste bych pockal az se vyjadri Frak, Kamil a Tikal, ale u poslednich dvou jmenovanych predpokladam spise nezajem :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...